Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

BEAUTY| EMPTIES APRIL/MEI

BEAUTY| EMPTIES APRIL/MEI

Van de week wilde ik wat lege verpakkingen in mijn speciale empties bak leggen, alleen zat die echt helemaal vol. Blijkbaar was het alweer even geleden dat ik mijn opgemaakte producten heb laten zien. Nu ik dat in artikel vorm doe i.p.v. in een video vergeet ik het ook gewoon wat sneller om te doen. Ik vertel natuurlijk ook gelijk in het kort wat ik van de producten vind en of ik het weer opnieuw zou kopen.

empties1
Douchegels gaan er bij ons gewoon heel snel er door heen, dat krijg je als drie personen elke dag douchen en stiekem te veel gebruiken. Deze douchegels zijn van Yves Rocher, Jumbo & The Bodyshop, en alleen die van de Jumbo is niet zo bijzonder of fijn om te gebruiken. De andere twee komen zeker nog eens terug, sowieso koop ik Yves Rocher Monoï de Tahiti al steeds opnieuw.

empties2
Nog meer douche producten die zijn opgegaan! Een heerlijke Finn Sauna scrub van Therme, die is echt héérlijk. Zodra ik een leuke aanbieding van Therme zie gaat deze pot gelijk in mijn winkelmandje. Van de webshop Wat Maakt Je Mooi heb ik het Pamper Me Hairmask opgemaakt, prima werking en lekkere geur. Dan nog een Citroen en Basilicum douchegel/scrub van Yves Rocher, deze stond al paar maanden in het kastje en is ook lekker in gebruik. Eigenlijk zijn dit gewoon drie producten die ik zeker vaker zal gaan kopen.

empties3
Ja hoor ook de Odorex Natuurlijk Fris deodorants kunnen niet ontbreken, merk wel dat ik door de warme dagen en het sporten wat sneller een flacon leeg maak. Ik had ook een Odorex Ultra Protect Cleargel ontvangen, maar helaas die vind ik geen succes. Krijg er plakkerige oksels van en het werkt voor mij gewoon niet.

empties4
Ook hebben wij wat kliekjes opgemaakt zoals de shampoo’s van Dove, L’Oréal en Iva Natura. Alledrie zijn ze totaal anders, maar werken wel gewoon prima. Als ik moet kiezen dan vind ik dit van Dove denk ik toch het fijnste om te gebruiken.

empties5
Sterre (mijn dochtertje) heeft haar aardbeigen douchegel van The Body Shop zo goed als opgemaakt (blijkbaar kwam het laatste bodempje er niet goed uit haha). En Roy (mijn vriend) is helemaal gek op de AH Hammam Foam Gel, maar dat begrijp ik wel die is gewoon super lekker. Nog een fles shampoo deze is van Andrélon uit de nieuwe Kokos Boost lijn, wederom prettige shampoo met een lekkere geur. Van Cenzaa heb ik de Crystal Orange Cleanser opgemaakt, en ik baalde daar enorm van. Het is namelijk een wat prijziger product, en omdat ik nog best veel heb staan van andere merken koop ik het dan niet zo 1 2 3.

empties6
Eindelijk is er eens een Victoria’s Secret Body Mist opgegaan, na bijna 2.5 jaar mag dat ook wel eens toch? De laatste maanden gebruikte ik deze body mist meer om onze woonkamer en slaapkamer lekker te laten ruiken. Van Nivea heb ik een micellair water opgemaakt, dit is voor mij nog steeds de beste die ik heb geprobeerd. Voor de tweede of derde keer heb ik een tube opgemaakt van de Laidbare Working 9 to 5 Hydration Cream, dit is echt een top product! Ik heb alleen nog zoveel huidverzorging staan, dat ik eerst even andere producten en merken lekker ga testen. Sterre heeft van Yves Rocher zo’n mini eau de toilette opgemaakt in de variant framboos.

empties7
Dan gooi ik bijna nog een volle flacon weg van Dr Pierre Ricaud, deze micellaire water vind ik qua geur en werking echt niet prettig. Mijn favoriete oogschaduwbasis van Catrice was op, maar inmiddels heb ik alweer een nieuwe in gebruik. En van NYC heb ik de Smokin’Hot Show Time mascara opgemaakt (de derde of vierde inmiddels al?), een prima budget mascara.

Zo dit was weer voor een groot deel wat wij in huis de afgelopen weken hebben opgemaakt. Er zaten nog wel meer dingen in de empties bak zoals lege verpakkingen van watjes wegwerpscheermesjes enzovoort, maar die zijn niet zo spannend om te laten zien haha.

Welke producten heb jij de afgelopen tijd opgemaakt?

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. mei 27, 2016 / 2:18 pm

  Fijne producten heb je opgemaakt. Die douchegel van Yves Rocher koop ik ook al jaren opnieuw. Heerlijke geur vind ik het.

 2. mei 27, 2016 / 2:46 pm

  Ik vind het altijd leuk om te zien hoeveel heerlijke producten jullie hebben opgemaakt. Jammer van het Dr Pierre Ricaud micellair water, best zonde om zo’n volle fles weg te gooien, dan moet het echt niet fijn zijn X

 3. mei 27, 2016 / 4:23 pm

  Fijne producten, vooral die kokosboost shampoo vind ik echt heaven! Xx

 4. manon
  mei 27, 2016 / 4:33 pm

  Ik zie de douchegel van Yves Rocher er best vaak voorbij komen die wil ik wel eens een keer proberen.

 5. mei 27, 2016 / 5:36 pm

  Nou dat is aardig wat hihi!! Ik zie een aantal producten waar ik nog benieuwd naar ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge