Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

GESHOPT | SPAAS, RICE & BLOND AMSTERDAM

GESHOPT | SPAAS, RICE & BLOND AMSTERDAM

Vorige week zijn Roy en ik even lekker een weekendje flink wezen shoppen! Ik heb niet alleen beauty en fashion gekocht, maar ook wat lifestyle en dat wil ik vandaag laten zien. Is voor de verandering misschien ook wel leuk te doen toch? Ik heb wat items gekocht van Spaas, Rice & Blond Amsterdam.

geshopt1
Bij het tuincentrum Borghuis (hier in de omgeving) hebben ze heel veel leuke items voor in huis. Roy zag van Spaas een soort waxinelichtjes/wax melts in één. Zo’n koker kost €5,95,- en daar kan je dan 24 stuks in doen, je mag zelf kiezen welke geuren je erin wilt hebben. Het idee is erg leuk, maar helaas komt er tijdens het branden amper geur vanaf.

geshopt2
Drie jaar geleden heb ik mijn hele verzameling Blond Amsterdam servies verkocht, ik had het geld na de scheiding toen gewoon echt nodig. Maar stiekem heb ik het daar toch best moeilijk mee gehad, ik ben namelijk gek op Blond Amsterdam en had er best veel geïnvesteerd haha! Omdat ik nu in een betere situatie zit, en tegenwoordig zelf geld verdien wilde ik weer wat items kopen. Ik ben namelijk gek op die grote thee mokken!

geshopt3
Ik kocht twee grote thee mokken van Blond Amsterdam voor €8,95,- per stuk. En het begint bij mij weer heel erg te kriebelen, om weer wat nieuwe leuke items te gaan verzamelen, Blond Amsterdam is gewoon té leuk!

geshopt8
Bij een winkelt hier in Hengelo (helaas weet ik de naam niet meer), heb ik dit Blond Amsterdam Iphone 6s telefoonhoesje gekocht voor €16,95,-. Deze kon ik gewoon echt niet laten liggen, er zijn trouwens nog meer varianten verkrijgbaar ook voor andere toestellen.

geshopt6
Op eens zie ik op verschillende Instagram accounts en blogs het merk Rice voorbij komen. Ik heb het als eerste gezien bij Natasja, en zij heeft mij aangestoken (kan ik de bonnetjes bij jou declareren? haha). Bij de webshop van Teitloos heb ik twee bekers gekocht. Links zie je de Rice beker met een Kiss print €5,- (super schattig) en rechts een Rice beker in Neon Pink €4,20,-.

geshopt5
Deze twee Rice bekers heb ik gekocht bij Flavor in Hengelo voor €5,50,- per stuk. Ik kende de winkel al wel, maar was er eigenlijk nog nooit naar binnen gegaan. Flavor verkoopt ook andere merken zoals heerlijke verzorgingsproducten van Bomb Cosmetics. En leuke kinderkleding.

Dit zijn gewoon een paar random lifestyle items die ik de afgelopen week heb gekocht. Ik ben vooral blij met de items van Blond Amsterdam en Rice. Ik zal vast verklappen dat ik al wat meer items heb besteld, maar die zijn nog onderweg. Misschien laat ik die binnenkort nog wel zien in een ander artikel, als jullie dat leuk vinden?

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. mei 28, 2016 / 4:00 pm

  Wat een leuke items heb je gekocht, alles past wel in een vrolijk sfeertje 🙂

 2. Melissa
  mei 28, 2016 / 11:11 pm

  Die rice bekers zijn zo tof voor een picknick! En ik zou graag ook een mok van Blond Amsterdam hebben 🙂

 3. mei 30, 2016 / 1:10 pm

  Die mokken van Blond Amsterdam zijn echt superleuk! X

 4. Jori
  februari 10, 2017 / 3:10 pm

  Vandaag geshopt bij Flavor nav jouw stukje…. heerlijke Greenleaf producten gekocht en een Bomb showerbutter.Wat een super schattig winkeltje met een leuke eigenaresse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge