Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

BEAUTY | GILETTE VENUS SWIRL

BEAUTY | GILETTE VENUS SWIRL

Door mijn PCOS (of eigenlijk de overbeharing daar door) ben ik dagelijks bezig met ontharen, en steeds probeer ik weer wat nieuws uit. Ik hoop namelijk een product te vinden, wat het dagelijks ontharen voor mij (en voor vele andere) makkelijker maakt. Ik heb de nieuwe Gilette Venus Swirl ontvangen, en ben daarmee gelijk aan de slag gegaan. Normaal gebruik ik namelijk wegwerpscheermesjes, maar ik ben benieuwd of dit beter/fijner werkt.

venus2
“Na meer dan vijf jaar onderzoek en 7.000 geteste benen is de Venus Swirl klaar om de scheerwereld op haar kop te zetten. In tegenstelling tot andere scheermesjes, die slechts twee kanten op bewegen, beweegt de Venus Swirl dankzij de FlexiBallTM technologie in een strakke beweging van zowel van boven naar beneden, als van links naar rechts. Hierdoor wordt navigeren rond de knieën en enkels een stuk makkelijker wat resulteert in minder scheerwondjes.”

venus3
De Flexiball maakt dit scheermesje zo bijzonder ik dacht eigenlijk dat de “kop” dan alle kanten op zou bewegen, maar dat valt zo eigenlijk nog wel mee. Pas bij het ontharen merk ik hoe fijn dit eigenlijk werkt, ik kom namelijk overal een stuk beter bij. En dan niet alleen bij mijn benen, oksel, nee ook bij de schaamstreek.

venus5
Move like no other

“Het is onze missie om elke vrouw een fijne, pijnloze scheerervaring te bieden met een geweldig eindresultaat. Sinds de start van Venus, zijn innovatie en het door-ontwikkelen van onze producten een van onze hoogste prioriteiten. Door goed naar onze eerdere producten te kijken en deze continue te blijven verbeteren is de Venus Swirl ontstaan: ons meest revolutionaire scheermesje tot nu toe,” vertelt Kristina Vanoosthyze, Scientific Communications van Procter&Gamble Nederland.”

venus6
Ik lees regelmatig van die beloftes zoals “minder scheerwondjes” en toch haalde ik mij steeds open (auw!). Bij de Gilette Venus Swirl, heb ik nog geen enkel wondje gehad. En dat terwijl ik dit scheermesje elke dag gebruik! Het design is ook mooi, en de Venus Swirl ligt ook prettig in de hand. Wat ik wel een beetje minder vind is de prijs van de losse mesjes , je moet deze namelijk eens in de zoveel tijd vervangen maar ze zijn best prijzig. Gelukkig zijn er wel regelmatig diverse aanbiedingen, en dan zou ik ze zeker scoren! Mocht jezelf ook regelmatig ontharen (of gewoon summerproof willen zijn), geef de Gilette Venus Swirl eens een kans!

De Gilette Venus Swirl kost €17,99,- en de speciale scheermesjes kosten €17,49,- en zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com, Kruidvat & Etos.

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

7 Reacties

 1. juni 19, 2016 / 8:29 am

  Ik gebruik altijd heren scheermesjes omdat ik me hier ook veel minder vaak mee snijd 😉 Juist ook omdat de kop zo beweeglijk is. Dit type lijkt mij dan ook wel wat, inderdaad altijd zo jammer dat de mesjes zo duur zijn.

 2. Mariëlle
  juni 19, 2016 / 10:05 am

  Ik verwond mezelf nooit eigenlijk haha! Het ziet er wel handig uit, maar ik houd het bij die van Balea!

 3. juni 19, 2016 / 10:54 am

  Dit klinkt echt zo ontzettend fijn en ziet er ook zo fijn uit. Ik denk dat ik wel zoiets ga kopen :O

 4. juni 19, 2016 / 9:14 pm

  Ik verander heel graag van ontharingsmethode, dan eens met was, dan eens met ontharingscrème, dan weer eens ladyshave, maar het scheermesje gebruikt ik het vaakst omdat ik dit makkelijk onder de douche kan doen. Vorige week had ik nieuwe scheermesjes nodig en ik stond in Kruidvat naar het enorme aanbod te kijken. Had ik je blog eerder gelezen was ik waarschijnlijk ook voor de swirl gegaan. De prijs hield me wat tegen. Het is nieuw dus het is nog wat duurder dan de andere varianten. Ik vind het steeds ook moeilijk kiezen, je hebt zoveel soorten. Uiteindelijk maar de gewone venus gekocht en dan van Décolor ofzoiets een crèmepje voor mijn “snor”, deze viel ferm tegen, ik had geen dons meer op mijn lip, maar wel twee vervelende prikkende rode plekken. Het lijkt me zwaar als je je echt elke dag moet ontharen. Heb je ook al permanente methodes geprobeerd? Ik heb ook al iets gelijkaardigs als de beautypad bestelt op bol.com, die maakt je benen lekker zacht omdat het tegelijk de dode huidschilfers verwijderd, maar het is echt veel werk en niet alle haartjes zijn weg. Zijn jouw haartjes dan donkerder of dikker dan bij iemand zonder pcos? Of zijn er gewoon meer? Ik ontdekte jouw blog via bloggende mama’s op Facebook. Ikzelf ben nog maar 3 weken geleden gestart met mijn blog dus ben nog zoekende. Maar ik ben zoiezo grote fan van anderen hun blogs omdat ik die zo graag lees. Knuffel

  • Bianca
   Auteur
   juni 19, 2016 / 9:18 pm

   Er is inderdaad veel keuze uit mesjes enzovoort, dat maakt het ook wat lastiger om te kiezen wat het beste en fijnste bij je past. Ik heb door de PCOS last van veel zwarte dikkere haartjes, de blonde haartjes die ik altijd al had vind ik niet eens zo vervelend en storend, maar die zwarte…brrr 🙂 x

 5. YuSt
  juni 19, 2016 / 9:23 pm

  Ja ik scheer ook het liefst met Gilette en dan de mannen variant. Nu deze er is wil ik die eens proberen. Wij bestellen de mesjes ergens goedkoop online, of dat met deze ook kan?

 6. juni 20, 2016 / 1:41 am

  Ziet er uit als een fijn scheermesje! Ik wist trouwens niet dat je PCOS had, ik ook! Gelukkig heb ik geen last van overbeharing, dat lijkt me erg vervelend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge