Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

PERSBERICHTEN WEEK #44

PERSBERICHTEN WEEK #44

In deze wekelijkse rubriek laat ik jullie een selectie zien van de persberichten die ik de afgelopen tijd heb ontvangen. Deze persberichten kunnen over diverse onderwerpen gaan zoals: beauty, kids, fashion, food …eigenlijk over alles waar ik zelf over schrijf en wat ik leuk vind om te delen met mijn lezeressen.

pers1
I’ve got my EYE on You

Omdat de Lumière collectie zo populair is, lanceert Make-up Studio met trots vier gloednieuwe Eyeshadow Lumières. De ‘baked’ oogschaduws zijn intens gepigmenteerd, super glossy en gemakkelijk in gebruik. Breng ze droog aan voor een subtiele look, of nat voor een nog krachtiger effect. De zachte en dromerige kleuren zijn helemaal on trend voor deze winter. Een aanwinst voor je make-upcollectie! De nieuwe oogschaduwkleuren zijn stuk voor stuk prachtig. Draag ze afzonderlijk of – helemaal magisch – allemaal gezamenlijk voor een show-stopping oogmake-up look.

Tempting Taupe is een ware klassieker, een tint waar de elegantie van afspat. Majestic Mauve is dé kleur om je arcadeboog mee te definiëren en diepte te creëren. Vintage Rose werkt erg mooi als highlighter in je binnenste ooghoek of onder de wenkbrauw. Blue Steel is perfect voor een coole, winterse finishing touch van je look.

Deze vier nieuwe Eyeshadow Lumières kosten €17,90,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij filialen van Make-up Studio en in de webshop.


pers2
Veilig overwinteren voor je huid met de nieuwe Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43

Het wintersportseizoen is weer in aantocht! Wist je dat de UV-straling in de bergen tien keer sterker is dan in ons land? Deze wordt bovendien sterk weerkaatst door het wit van de sneeuw en stelt je dus overmatig bloot aan schadelijke straling. Bescherm je huid op de pistes daarom goed met de nieuwe Sunscreen Spray SPF 43 van Paula’s Choice.

In het hooggebergte is de zon extra fel en daardoor extra schadelijk omdat je je daar hoger in de dampkring bevindt en de UV-stralen er minder worden gefilterd. Naast een weerkaatsing van UV-straling door de sneeuw, wordt deze ook weerkaatst door laag hangende wolken en mist.

Gevoeligere huid voor UV-stralen tijdens de wintermaanden

Ook de winterzonbestemmingen worden steeds populairder. Tijdens de wintermaanden is je huid lichter en dus gevoeliger voor UV-straling. De parelwitte stranden en het (zee)water weerkaatsen de UV-stralen waardoor het risico wordt vergroot om zonneschade aan je huid op te lopen. Het gebruik van een zonnebrandproduct met een hoge SPF is dan van groot belang om de huid optimaal te beschermen tegen verbranding.

NIEUW: Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43
De formule van de nieuwe Sunscreen Spray SPF 43 van Paula’s Choice is ultralicht, alcoholvrij en droogt snel na het aanbrengen. Deze milde anti-zonnebrandspray beschermt je huid en geeft haar een jeugdige en gezonde uitstraling. De samenstelling bevat hiervoor, naast breedspectrum zonnefilters, tevens de antioxidant vitamines C en E. De mogelijkheid om vanuit alle hoeken te sprayen met behulp van de handige sprayflacon zorgt voor een goed dekkende applicatie op het hele lichaam.

Hoe te gebruiken?
Breng Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43 minimaal 20 minuten voordat je de zon in gaat ruim aan. Spray gelijkmatig van de hals naar beneden over het gehele lichaam en masseer de spray zachtjes in de huid. Niet direct op het gezicht sprayen; spray voor het gezicht wat van het product op de handpalm en breng het met de vingers van de andere hand op het gezicht aan. Na zwemmen of transpireren opnieuw aanbrengen en wanneer de huid is blootgesteld aan de zon minimaal elke twee uur.

Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43 kost €29,90,- (112ml) en is verkrijgbaar via Paula’s Choice, Cosmania en diverse professionele schoonheidssalons en huidtherapeuten.


pers3
M.A.C COSMETICS #VIVAGLAM

We have just announced our new Viva Glam Spokesperson, Ariana Grande.

Good girl? Bad girl? Glam girl? Ask #VIVAGLAM Ariana Grande! Go deep dark in her matte plum Lipstick, or good in shimmering pink Lipglass. Paint the town GLAM! Available February 2th at all M.A.C locations and maccosmetics.nl.

Viva Glam Lipstick €19,50 and Viva Glam Lipglass €18,50


Dit zijn een aantal persberichten van de afgelopen week en stiekem kijk ik al uit naar februari, wat een gave samenwerking van M.A.C. Het zijn totaal niet mijn kleuren, maar alleen al vanwege Ariana Grande wil ik toch de lipstick en Lipglass scoren. Ook de oogschaduws van Make-up Studio lijken mij erg mooi om te gebruiken. En mocht je op wintersport gaan dan heeft Paula’s Choice een goede huidbescherming voor jou!

Naar welke producten ben jij zelf nieuwsgierig?

post signature

Volg:

2 Reacties

 1. oktober 31, 2015 / 7:09 am

  Naar Viva Glam natuurlijk! De kleur vind ik behoorlijk spannend, maar waarom eigenlijk niet hè 🙂 gewoon proberen.

 2. oktober 31, 2015 / 9:55 am

  Ben wel benieuwd naar de producten van Paula’s Choice. De MAC collectie spreekt me dit keer niet zo aan x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge