Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

NIEUW | EUCERIN HYALURON-FILLER HYDRATATIE BOOSTER

NIEUW | EUCERIN HYALURON-FILLER HYDRATATIE BOOSTER

Voor mijn droge huid gebruik en test ik altijd graag producten die zorgen voor extra hydratatie en verzorging. Nieuw van Eucerin is de Hyaluron-Filler Hydratatie Booster en alleen al door de naam was mijn interesse gewekt…

Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster €26,49 (inhoud 30ml)

“Een effectieve, hydraterende crème is van belang om de huid de essentiële ingrediënten te kunnen geven die het nodig heeft om de gezichtshuid stralend te houden. Belangrijk, want de huid moet beschermd worden tegen overmatig zonlicht, veelvuldig wassen van de gezichtshuid of simpelweg het huidverouderingsproces. Rijke gezichtscrèmes kunnen echter een vettig laagje of plakkerig gevoel achterlaten als het product niet volledig wordt opgenomen. Eucerin introduceert nu de Hyaluron-Filler Hydratatie Booster. Dit product biedt 24 uur lang actieve, intensieve hydratatie. Door de lichte geltextuur wordt het product snel opgenomen. De Hydratatie Booster bevat 11 ingrediënten, waardoor het product een hoge concentratie actieve stoffen bevat, zoals een drie keer hogere concentratie hyaluronzuur*. Naast het hydrateren van de huid, helpt het product fijne lijntjes te verminderen door de huid van binnenuit op te vullen.”

Hyaluronzuur is al lang een bewezen en effectief ingrediënt in dermocosmetica en als huideigen stof heeft het voordelen voor de huid: het behoudt het vochtgehalte, omdat het water aantrekt en bindt. Dit is één van de belangrijke redenen waarom huidverzorging met hyaluronzuur zo populair is, ook in mijn huidverzorgingsroutine.

De Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster komt in een mooie verpakking, glazen flacon met een pompje. Je brengt dit product aan op een gereinigde huid, voor je dag-of nachtcrème (zoals een serum). Per keer gebruik ik twee pompjes en ik breng deze booster ook aan op mijn hals. De claims zijn dat dit product niet plakkerig aanvoelt op de huid, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Na het aanbrengen voelt het namelijk wel plakkerig aan, maar na een minuut of twee is de Hyaluron-Filler Hydratatie Booster goed in de huid getrokken en is dat plakkerige gevoel ook weer weg.

Ik heb sowieso een zwak voor boosters en serums, maar dit is wel oprecht één van de fijnste ontdekkingen. Verwacht geen wonderen zoals rimpels die magisch verdwijnen enzovoort, maar na gebruik merk ziet mijn huid er een stuk frisser en gehydrateerd uit. De komende tijd blijf ik deze booster heerlijk gebruiken #loveit.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Carolina Herrera Good Girl & Good Girl Légère
Make-up van IT Cosmetics review
NIVEA Fresh Blends

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge