Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

KOREAANSE HUIDVERZORING | BANILA CO + WIN

KOREAANSE HUIDVERZORING | BANILA CO + WIN

Van het Koreaanse huidverzorgingsmerk Banila Co heb ik een aantal producten ontvangen om lekker te gaan testen. In dit artikel vertel ik wat meer over deze producten en vertel ik hoe jij kans maakt om ook dit pakket via Instagram te winnen.

Banila Co Dear Hydration Intense Essence €34,97 (inhoud 50ml)

“Essences zijn gemeengoed in Zuid Korea, maar in ons land nog redelijk nieuw. Het is een stap in uw routine na cleansen en die intens hydrateert en prept voor de serums, olietjes, ampullen etc. die u erna gebruikt. De Banila Co Dear Hydration Intense Essence is een zeer krachtige hydrator die uw huid extreem veel vocht geeft en u onmiddellijk een stralende huid geeft. De essence is gelachtig en bevat onder andere gefermenteerd lotusbloem water dat uw huid een stralend aanzien geeft.”

De Intense Essence breng ik aan na het gebruik van een reiniger en toner, net zoals een “gewone” serum. Dit product is perfect voor de droge huidjes, want het zorgt vrijwel direct voor hydratatie. Hou er rekening mee dat twee pompjes meer dan genoeg zijn en breng dit product ook lekker aan bij ja hals en decolleté.

Banila Co Dear Hydration Boosting Cream €31,90 (inhoud 50ml)

“Dagelijjkse intens hydraterende boosting cream voor een normale tot droge huid. Boosting cream is geschikt voor wie meer wil halen uit een moisturizer dan alleen ultieme hydratatie; Boosting cream geeft ook een gladdere huid met een stralend resultaat voor een mooie make-up.  De Boosting cream bevat Eclipta Prostrata extract en Nelumbo Nucifera bloemenwater om de huid te beschermen tegen omgevingsinvloeden en is geformuleerd zonder parabenen, sulfaten, phthalaten of minerale olie.”

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, dit is denk wel mijn favoriete product van Banila Co. Deze Boosting Cream zit qua textuur tussen een gel en crème in. Na het aanbrengen trekt het lekker snel in de huid en wederom is dit product ontzettend fijn voor de drogere huid. Ik kan hier verder gewoon kort over zijn, maar dit product is absoluut het proberen waard.

Banila Co Dear Hydration Toner €20,55 (inhoud 280ml)

“Deze toner brengt vocht in en zorgt voor een gehydrateerde en gereinigde huid. Geeft een prachtige gelaat door de vochtboost en helpt de huid zich te beschermen tegen omgevingsinvloeden. Dear Hydration Toner is geformuleerd zonder parabenen, sulfaten, phthalaten of minerale olie. 

Het Banila Co Urban Water Guard System™ is geformuleerd met pepermunt extract (dat de huid zuivert en acne tegengaat), basilicum (dat de huid immuunsysteem een boost geeft tegen vrije radicalen en daardoor huidstressverminderend werkt) en Neemblad extract (dat zorgt voor een egale huidtoon en dat litteken- en pigmentatieverminderend werkt).”

Na het reinigen van je gezicht is het belangrijk om een toner aan te brengen. Een toner verwijdert o.a. de laatste restjes van achtergebleven make-up of vuil. Deze variant van Banila Co breng ik twee keer daags aan op een wattenschijfje, daarmee ga ik over mijn gezicht en hals.

Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Original €30,38 (inhoud 180ml)

“De zachte sorbet textuur van Clean It Zero balm transformeert van een balm in een zachte olie wanneer de huid wordt gemasseerd om make-up te verwijderen. De olie is niet te vloeibaar en verfrist de huid intens.”

Ongeveer twee jaar geleden heb ik al eens een review geschreven over de Banila Co Clean It Zero, deze cleansing balm is verkrijgbaar in verschillende varianten en verschillende formaten (dit is een lekkere grote verpakking!).

Hoe gebruik je dit product? Je schept een beetje uit de verpakking, dit masseer je zachtjes over je gezicht. De Cleansing Balm zorgt er voor dat je make-up “smelt” en verwijdert het voor een groot deel op een hele makkelijke manier. Na dit gebruik gebruik ik nog een reiniger, dit hoort bij de double cleansing methode.

De producten van Banila Co zijn o.a. te koop bij Douglas.nl. Ik ga deze producten de komende weken of zelfs maanden héérlijk gebruiken. En het leuke is dat ik dezelfde producten ook aan één van jullie mag weggeven. Deze winactie loopt via mijn Instagram account onder de Banila Co foto (de winactie loopt t/m 27-01-2021).Volg:

3 Reacties

 1. Lisette Kleiweg
  januari 22, 2021 / 7:51 am

  Mooie beschrijving van de producten, Bianca ! Het klinkt allemaal heerlijk voor een dame die daar de tijd en energie voor heeft s’avonds, ik ben dat niet helaas ?.
  Ik wens de dames die meedoen aan deze winactie veel geluk ??

 2. januari 23, 2021 / 4:49 pm

  Oh de potjes zien er allemaal prachtig uit. Ik kende dit merk nog helemaal niet!

 3. Marin zw
  januari 27, 2021 / 6:46 am

  Lijkt me heerlijk, meegedaan op instagram. Zeker nu hebben we echt wel wat meer metime nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge