Nieuwe artikelen:

 • De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode

  De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode
 • Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes

  Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes
 • Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?

  Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?
 • Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!

  Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!
 • Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

  Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig
 • Notino.nl Black Friday 2022

  Notino.nl Black Friday 2022
 • Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

  Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?
 • Madison Kate by Tate James

  Madison Kate by Tate James
 • Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

  Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben
 • Kylie Cosmetics Kylie Holiday Collection

  Kylie Cosmetics Kylie Holiday Collection

WAT STAAT ER VOOR DIT JAAR OP MIJN HOME WISHLIST?

WAT STAAT ER VOOR DIT JAAR OP MIJN HOME WISHLIST?

Vorig jaar heb ik een home wishlist gedeeld en inmiddels heb ik alle items van dat artikel kunnen afstrepen. Daarom dacht ik het is tijd voor een update, wat staat er voor dit jaar op mijn home wishlist? Op nummer één staat een andere woning, maar voor 2021 staat er nog geen verhuizing op de planning dat moet sowieso nog een jaartje wachten.

Zoals ik al zei staat er voor ons wel een verhuizing op de planning, maar dat gaat sowieso nog een jaar duren en misschien zelfs nog wel twee of drie. Het ligt een beetje aan de huizen aanbod in onze omgeving, dat is momenteel niet veel soeps 😉 Maar een jaar gaat zo voorbij, dus gaan we het hier in onze huidige woning nog maar even gezellig en leuk maken!

Nieuw servies & bestek

Onze borden zijn inmiddels bijna 8 jaar oud en zijn écht toe aan vervanging. Het liefste koop ik een grote en vooral complete set met vierkante borden, dit staat voor binnenkort als de winkels hopelijk weer open zijn op de planning. In onze besteklade ontbreekt inmiddels heel wat items, geen idee waar alle vorken en messen zijn gebleven maar gelukkig hou ik van shoppen! Ik heb van het merk van Kempen en Begeer heel mooi bestek gezien, daar wil ik ook een mooie set van bestellen.

Tijdens onze vakantie heb ik ook onze keukenkastjes even goed opgeruimd en afscheid genomen van heel veel verschillende soorten glazen en kopjes. Van het merk Iittala heb ik tijdens het online shoppen hele mooie (wijn)glazen gezien…ik voel weer een nieuwe bestelling aankomen.

Tijd voor een nieuwe tv

Natuurlijk woon ik hier niet alleen, mijn vriend heeft namelijk ook wat op onze home wishlist staan. Hij wilt namelijk héél graag een Playstation 5, maar dan “moet” er ook gelijk een nieuwe tv en meubel komen haha! Ik vind deze logica alleen maar leuk, want zo komen er weer wat nieuwe items in onze woonkamer.

Als we dan toch bezig zijn…

Tja als mijn vriend en ik dan toch bezig zijn met het veranderen van onze woonkamer, dan komt er ook een ander bankstel. Momenteel hebben wij een hoekbank, maar inmiddels is die niet meer zo mooi en kan je zien dat we er jaren veel gebruik van hebben gemaakt.


Verder staan er nog wat kleine items op mijn home wishlist, sowieso geurkaarsen (net zoals vorig jaar) en iets leuks voor aan de muur. Eerst dacht ik aan een aantal foto’s, maar het gaat denk toch een mooi canvas worden. Ook wil ik hier en daar wat meer groen, maar omdat ik niet echt groene vingers heb ben ik bang dat de plantjes het hier niet lang zullen overleven.

Volgens mij zijn dit wel de items die vooral op onze home wislist staan, al zal er misschien de komende maanden nog wel wat dingen er aan toegevoegd kunnen worden…dat zien we dan wel weer 🙂 Ik wil ook niet te veel gaan veranderen of kopen, omdat het zonde is als we toch volgend jaar al kunnen gaan verhuizen.

Wat voor items staat er momenteel op jullie home wishlist?

Misschien ook interessant om te lezen >> De groentesapbox van Sapje

Volg:

3 Reacties

 1. januari 20, 2021 / 10:39 am

  Haha, owwww, die playstation 5. Je had Andre moeten zien toen die bezorgd werd;-) Ik ben benieuwd of je dit jaar voor meer plantjes gaat! Geloof het of niet, maar ik heb ook jarenlang geen plantjes in huis gehad. En toen ik eenmaal begonnen was….Ze staan nu overal, tot op het toilet aan toe!
  bychristiana onlangs geplaatst…The Body shop Lemon, 3 producten met een zuiverende werking!My Profile

 2. januari 21, 2021 / 3:07 pm

  Die kleine dingetjes zoals geurkaarsen en geurstokjes zijn ook mijn favoriet.
  Ik kan er geen genoeg van krijgen! Het geeft zo een gevoel van luxe als je thuis komt of thuis werkt.
  Manja onlangs geplaatst…TrouwfotograafMy Profile

 3. Kelly
  februari 21, 2021 / 7:55 pm

  Op mijn wishlist voor het komend jaar staat een nieuw tv meubel (maar geen nieuwe tv hoor ;)) en een bijpassende salontafel. En ook nog een lamp voor boven de eettafel. Weet precies wat ik zou willen, maar dat kan ik alleen nog nergens vinden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge