Nieuwe artikelen:

  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen
  • Clarins Adventskalender 2021

    Clarins Adventskalender 2021
  • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

    Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
  • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

    L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
  • Weekly Diary Week 40 2021

    Weekly Diary Week 40 2021
  • Tips voor zachte en verzorgde handen

    Tips voor zachte en verzorgde handen
  • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

    Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
  • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

    Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
  • Weekly Diary week 39 2021

    Weekly Diary week 39 2021

REVIEW: GOSH Velvet Touch Lipstick 43 Tropical Pink & 66 Bourgogne

REVIEW: GOSH Velvet Touch Lipstick 43 Tropical Pink & 66 Bourgogne
Door het bloggen leer ik steeds meer nieuwe merken kennen zoals het merk GOSH, en inmiddels ben ik helemaal gek op dit mooie en betaalbare merk. De producten zijn te koop bij de Kruidvat en soms komt daar een leuke aanbieding voorbij waar ik dan van profiteer net zoals met deze lipsticks die heb ik gekocht met de aanbieding twee producten voor €12,- . Ik stond voor het schap en had echt nog geen idee welke twee producten er in mijn mandje mee naar huis gingen. Eigenlijk wilde ik van alles mee nemen (ben namelijk ook erg benieuwd naar de blushes), maar aangezien de geldboom achter in de tuin nog niet wil groeien moest ik het echt bij twee producten houden.

Ik zag de Velvet Touch lipsticks en dacht gelijk aan een persbericht van een paar weken terug, ja dat ging het worden! Dan nog de kleuren kiezen…moeilijk…natuurlijk zijn het twee roze tinten geworden want ja die heb ik nog niet! Het zijn de kleuren 43 Tropical Pink en nummer 66 Bourgogne geworden. Soms zoek ik nog wel eens reviews op van andere om te kijken naar de swatches, maar dat heb ik dit keer niet gedaan het was gewoon een gok en wilde ze graag gaan testen.
De hulzen zien er echt heel mooi en netjes uit daar naast zijn beide kleuren echt prachtig en weer heel verschillend van elkaar. Tropical Pink is zoals verwacht wat opvallender en Bourgogne is een hele mooie en vooral nette kleur. Ik ben zo benieuwd hoe de swatches zijn en hoe ze staan op mijn lippen.
De bovenste kleur is Tropical Pink en de onderste Bourgogne beide kleuren glijden gewoon over mijn huid. En ik heb een tijdje naar de swatches gekeken want wat een mooie pigmentatie, en die kleuren!
Tropical Pink.
Bourgogne.
Wat ik er van vind? Beide kleuren zijn prachtig, makkelijk aan te brengen (glijd gewoon over mijn lippen), drogen mijn lippen niet uit en de kleur ziet er op mijn lippen ook heel mooi eruit. Daarnaast blijven de kleuren mooi zitten, ik heb gewoon geen enkele min punt over deze Velvet Touch lipsticks van GOSH.
De Velvet Touch lipsticks in de kleuren 43 Tropical Pink en 66 Bourgogne kosten €9,49,- en zijn te koop bij sommige filialen van de Kruidvat.
Welke kleur vinden jullie het mooiste?

post signature

Volg:
Share:

28 Reacties

  1. Daniëlle
    oktober 18, 2014 / 6:02 am

    Gave kleuren! Helaas is Gosh bij ons uit het schap, maar vervangen voor MUA.

  2. oktober 18, 2014 / 5:15 am

    Twee mooi kleuren, erg gaaf! Bourgogne vind ik voor nu het mooiste, lekker warm.

  3. oktober 18, 2014 / 5:22 am

    Ik vind Tropical Pink erg mooi. Ik heb dit merk nog niet gezien bij de Kruitvats waar ik ben geweest. Maar ga het wel onthouden, ik lees er fijne reviews over en vind deze lipstick erg mooi.

  4. ilovemyinterior
    oktober 18, 2014 / 9:29 am

    Super gaaf! Ziet er goed uit 🙂 X Helen

  5. oktober 18, 2014 / 7:51 am

    Ziet er goed uit! Helaas wordt er bij ons geen gosh meer verkocht 🙁 Heel jammer, ik vind het een leuk merk.

  6. oktober 18, 2014 / 7:52 am

    Bourgogne is erg fris vind ik! Ik heb ze nog niet zien liggen in Kruidvat, jammer.

  7. Lizzy
    oktober 18, 2014 / 10:57 am

    Wat een leuke kleurtjes! 🙂 Tropical Pink vind ik de mooiste! Fijn ook dat het goed blijft zitten! Ik heb helaas nog geen ervaring met de lipsticks van GOSH!

  8. Infinity
    oktober 18, 2014 / 11:19 am

    Ik kan niet kiezen tussen die twee kleurtjes, ze zijn allebei prachtig!
    Wat een pigmentatie! x

  9. oktober 18, 2014 / 11:06 am

    Oeh die tropical pink staat je heel mooi! Ik heb nig geen enkele product van gosh maar misschien komt er verandering in 🙂

  10. oktober 18, 2014 / 1:09 pm

    Ik wissel ook met de dag zeg. Nu vind ik de Tropical Pink weer mooier, terwijl ik juist zo neig nu naar donkere kleuren!

  11. oktober 18, 2014 / 1:28 pm

    Wat een prachtige kleurtjes! Ik heb nog niks van Gosh, maar ze lijken me heel fijn! xxx

  12. Cindy
    oktober 18, 2014 / 5:18 pm

    Wat een heerlijke kleuren, wauw!

  13. oktober 18, 2014 / 8:23 pm

    Mooie kleuren! Ik vind vooral bourgogne erg mooi 🙂

  14. oktober 19, 2014 / 7:41 am

    Ik vind ze allebei heel mooi! Zelf heb ik ook wel wat producten van Gosh, maar nog geen lipsticks!

  15. oktober 19, 2014 / 9:53 am

    leuke lipsticks, mooie kleuren ook…zelf vind ik het ook vaak erg moeilijk om iets uit te kiezen en helemaal zulke leuke producten als lipsticks…Gosh vind ik zelf ook wel een heel fijn merk…
    Zeg Bianca, mocht die geldboom eventueel toch gaan groeien, dan houd ik mij warmpjes aan bevolen voor een stekje!
    Die wil ik dan wel graag zelf afkomen halen , want stel je dat hij geplet word in de post …of kwijtraakt!…. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge