Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

WEEKLY DIARY | PRODUCTIEF BEZIG ACHTER DE SCHERMEN

WEEKLY DIARY | PRODUCTIEF BEZIG ACHTER DE SCHERMEN

Goede middag, een nieuwe week is weer begonnen…tijd voor een nieuwe Weekly Diary!

Maandag

Minimaal 1x per week heb ik een off dag, dan voel ik mij down en komt er niks uit mijn handen. Dit keer was deze dag op maandag, lekker begin van de week #not. In de avond lok ik Sterre van haar kamer, met een foto van een plak cake. En met succes, binnen een paar seconden was zij beneden 😉

Dinsdag

De Albert Heijn is weer lekker op tijd met het bezorgen van de boodschappen. Dit keer zaten er een flink aantal gratis producten bij, zulke kleinigheidjes zijn stiekem toch wel leuk. Ik ruim de boodschappen op en ga ondertussen weer aan het werk.

Ik ben namelijk bezig met productfoto’s te maken, niet alleen voor Pinkit maar ook voor mijn Instagram account. Nu dat ik richting de 10k ga, wil ik mij iets beter inzetten om dit getal ook écht te behalen. Niet vanwege de cijfertjes enzovoort, maar simpelweg voor de swipe up functie…

Woensdag

Na een ochtend met o.a. het huishouden en productfoto’s maken, lunch ik met een salade. Het liefst eet ik dit elke dag, ik ben momenteel helemaal van het brood afgestapt. Mochten jullie nog gezonde salade recepten hebben, of tips qua dressings (vooral dat vind ik een dingetje) die gezonder zijn…laat dat dan aub even achter in een reactie.

In de avond gaat Roy aan de slag met mijn administratie en zit ik achter de laptop opzoek naar leuke cadeau’s. Hij is namelijk bijna jarig en het is ook bijna (bonus)Vaderdag. Ik heb al een parfum gekocht van Hugo Boss en ik ben hier aan het kijken voor een horloge. Maar ik zoek nog iets kleins voor erbij, gewoon omdat hij ook altijd zoveel voor ons doet.

Donderdag

Blijkbaar heb ik deze dag helemaal geen foto’s gemaakt, ik kan mij ook totaal niet herinneren wat ik zoal gedaan heb. Het zal wel het standaard riedeltje zijn: sportschool, werken en huishouden.

Vrijdag

Momenteel zijn er veel nieuwe lanceringen op het gebied van huidverzorging & make-up. Plus daarnaast shop ik regelmatig zelf nog producten, die ik heel graag wil testen. Deze producten moet ik natuurlijk allemaal wel op de foto zetten, dus daar ben ik weer druk mee. Sinds ik mijn nieuwe camera heb, vind ik het maken van foto’s een stuk leuker!

Ondertussen geniet ik van een grote mok koffie, hier passen tegelijk twee kopjes Senseo koffie in en die energie kon ik wel even goed gebruiken. Sowieso liefde voor mijn Blond Amsterdam mokken <3

Sterre komt al vroeg in de middag thuis van school en ze neemt een plantje mee! Omdat ze die middag naar haar opa en oma gaat (die halen haar op, omdat ze dat weekend bij haar vader was), neemt ze het plantje mee voor haar oma.

Ondertussen komen er nog een aantal pakketjes binnen, met daarin o.a. de nieuwste lijn van Filorga. Ook heb ik een product gekocht van het populaire merk Glossier (dit merk is niet te koop in Nederland), soms heb ik geluk met Marktplaats-aankoopjes.

Zaterdag

Zoals tegenwoordig elk weekend, gaat de wekker weer redelijk vroeg vanwege de verbouwing. Roy en ik gaan eerst naar Bauhaus om verf te kopen, het duurde alleen iets langer omdat we het niet gelijk eens waren over de kleur…

Ook komt mijn Douglas bestelling binnen, met daarin twee nieuwe Teaology parfums. Deze had ik al gespot op het buitenlandse Instagram account en nu ze eenmaal in Nederland te koop zijn moest ik ze wel hebben #shopverslaving. Binnenkort komt er natuurlijk nog een apart artikel over online.

Zondag

Als lunch maak ik de nieuwe Mora Tostini’s klaar, zeker een lekkere afwisseling op de “gewone” tosti. Roy gaat verder met klussen en ik ruim ondertussen het huis een beetje op, ’s avonds komen Roy zijn ouders namelijk op visite.

En zo is er alweer een week voorbij! Ik ben vooral druk geweest met foto’s maken en natuurlijk de verbouwing. Gelukkig is onze slaapkamer rond 13 april af en dan hebben we weer een iets meer “normaal” ritme.

Ik wens iedereen een mooie, gezellige week toe!

Misschien ook interessant om te lezen:
Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
Mijn Netflix & Videoland aanraders van dit moment
Bodyboom Coffee Scrub Grapefruit

Volg:

3 Reacties

 1. maart 25, 2019 / 3:06 pm

  Heel leuk om te zien hoe je week is geweest 🙂

 2. maart 25, 2019 / 4:14 pm

  De Teaology parfums zien er mooi uit. Ben benieuwd naar jouw review! Succes met het behalen van de 10k volgers op Instagram
  Tessa onlangs geplaatst…Primark City parfumsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge