Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

WEEKLY DIARY | M.A.C ELECTRIC WONDER, FOODYBOX & BBQ

WEEKLY DIARY | M.A.C ELECTRIC WONDER, FOODYBOX & BBQ

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe Weekly Diary! Na een paar rustige dagen op Pinkit.nl is het weer tijd voor een kijkje in mijn/ons leven.

Maandag

Vanwege het warme weer de komende dagen, ben ik volop aan het vooruitwerken. Ik begin de week met productfoto’s maken, zo heb ik voor de komende tijd al wat achter de rug. In de zomervakantie blijf ik op Pinkit.nl gewoon artikelen plaatsen (geen zomerstop), maar ik zal soms wel één of twee dagen overslaan zoals in het weekend. Ik heb genoeg producten liggen voor de komende weken en er blijven nog steeds nieuwe lanceringen uitkomen.

Dinsdag

Ik fiets met Sterre mee naar school en daarna ga ik gelijk door naar de Albert Heijn en Kruidvat. Onze basics (wattenschijfjes, droogshampoo, handzeep enzovoort) waren op dus tijd om te shoppen. Hopelijk zit er binnenkort een ritje naar de DM in, maar tot die tijd hebben de Nederlandse drogisterijen ook genoeg leuke aanbiedingen.

In de middag komt mijn Douglas bestelling binnen, met daarin het nieuwe M.A.C blush/highlight palette uit de Electric Wonder limited edition. Ik twijfel om een review over dit palet te schrijven, aangezien deze limited edition alweer even uit is. Dit is de reden dat ik nog weinig over M.A.C. limited editions schrijf, het is amper bij te houden en veel producten zijn mega snel uitverkocht. Mocht er toch interesse zijn in een review over dit palet, laat het dan even weten in een reactie.

Woensdag

Voor mijn productfoto’s ben ik opzoek gegaan naar nieuwe stoffen om te gebruiken als ondergrond. Geen idee of deze stoffen een mooi effect geven op de foto’s, dat ga ik de komende weken merken. Ook ben ik opzoek naar andere items voor op foto’s (bloemen, sieraden enzovoort) mochten jullie daar nog leuke tips voor hebben, laat die dan a.u.b. ook even in een reactie achter <3

Donderdag

De nieuwe Foodybox is weer binnen, dit keer is het een Fitbox editie. De meeste producten ken ik al, alleen het Protein Water van Vievé nog niet.

Vrijdag

Bij de Jumbo zag ik deze visfriet voor in de oven/Airfryer liggen, dacht die neem ik mee voor bij het avondeten! Alle drie waren we het er over eens…er zit weinig smaak aan en is helaas niet voor herhaling vatbaar. Volgende keer ga ik gewoon weer voor de vissticks van het Jumbo huismerk…

Zaterdag

Na een poging tot uitslapen (mislukt!) gaan Roy en ik nog even op pad om een aantal cadeautjes te kopen en daarna rijden we richting mijn ouders (we gingen o.a. onze hond Fee ophalen van het logeren bij mijn ouders). We gaan daar met een groepje barbecuen, jeetje wat een joekel! Mijn broer heeft de hele tijd achter de pan gestaan en de paar seconden dat ik ging helpen moest er gelijk door Roy een foto gemaakt worden. Er zijn ook leuke foto’s gemaakt van mijn vader en broer, maar die plaats ik vanwege de AVG wet maar niet 😉

Zondag

Omdat het de komende dagen warm gaat worden, kopen Roy en ik bij Bauhaus een zwembad. Helaas hebben we er niet aan gedacht dat dit zwembad waarschijnlijk nooit achter ons huis gaat passen…dus moet ie weer terug. Daarna rijden we naar Enschede om nog even wat zomerkleding te kopen. Later in de avond is Sterre der weer en gaan we naar Roy zijn ouders nog vanwege Vaderdag.

En dat was weer mijn/onze week! De komende dagen ben ik ontzettend benieuwd hoe we de warmte gaan doorkomen. Sterre heeft een hitte rooster en ik probeer zoveel mogelijk in de ochtend of avond te doen. Vergeet niet om deze week allemaal goed veel water te drinken en je in te smeren met zonnebrand.

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:

Tom Ford Eye Color Body Heat
Clarins Joli Rouge Lacquer 
Giorgio Armani Si Fiori

Volg:

4 Reacties

 1. juni 24, 2019 / 11:09 am

  Zo dat is nog eens een BBQ. Toevallig hebben wij gisteren gebarbecued (voor de allereerste keer dit jaar!) maar die van ons is niet zo groot haha;-) Ik ben ook benieuwd hoe het de komende dagen zal gaan met het weer. Morgen (op de aller-aller-aller heetste dag…) ga ik naar mijn zus. Die hebben we dit weekend geholpen met verhuizen en morgen ga ik e.e.a stylen. Tja, als ik van tevoren had geweten dat het 35 graden zou worden, had ik wel een andere dag uitgekozen;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…My style | With a hint of redMy Profile

 2. Tonnia
  juni 24, 2019 / 12:39 pm

  graag een review en wat je zie er mooi uit

 3. juni 24, 2019 / 1:19 pm

  Dat is een flinke BBQ hahaha leuk hoor, Ik heb vorig jaar een zwembadje gekocht toen het zo heet was, net groot genoeg om languit in te gaan 😉
  Annette onlangs geplaatst…PlogMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge