Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

PLOG| DONDERDAG 10 SEPTEMBER

PLOG| DONDERDAG 10 SEPTEMBER

Gisteren had ik zin om weer een dagje te PLOGGEN en heb ik diverse foto’s gemaakt van wat ik zoal gedaan heb, kijk je gezellig mee naar deze PLOG?

pinkit2Na het brood smeren, tas inpakken en alle standaard ochtend rituelen pak ik mijn ontbijt erbij. Het ziet er misschien niet heel smakelijk uit, maar dat is het wel. Van de week komt hier een artikel over online, dus dit is vast een soort sneak preview haha!
plog1Samen aan het ontbijten (Roy is al naar zijn werk) en natuurlijk moeten Aapje (uit de Apenheul) en de bekende Ikea poes er ook bij zijn….
plog3Sinds twee weken ben ik aan het sporten bij Basic Fit en steeds als ik hun logo zie of de reclame wil ik kei hard mee schreeuwen “kom op nou!”.
plog4Ik heb een uur gesport waar van ongeveer 50 minuten op de loopband 4.5 km dat is iets waar ik stiekem toch trots op ben. Had nog langer door willen gaan, maar ik moest die ochtend ok nog werken. Merk dat ik het sporten echt leuk vind om te doen krijg er zoveel energie van! #Pinkitdestrijdtegenpcos
plog5Eenmaal thuis spring ik als eerste even lekker onder de douche (let niet op die vieze roest plekken op de radiator die gaan er niet meer af). Je kan ook bij de sportschool douchen, maar dat doe ik liever gewoon thuis.
plog6Tussendoor nog even een was opvouwen en weer een nieuwe ophangen.

plog7Tegen 12 uur had ik echt trek gekregen en was het tijd om te gaan lunchen, het zijn drie crackers met Hummus, plakje gerookte kipfilet, schijfjes komkommers en beetje peper voor wat extra smaak en een lekker groot glas water.
plog8Tijd om te werken heb afgelopen week echt een goede blog week gehad, en beetje vooruit kunnen schrijven ook. Daar naast komen er weer wat leuke kids win actie’s aan die verschijnen ook zeer binnenkort online. Leuk dat kindermerken mijn blog ook steeds beter weten te vinden!

plog9Tussen het werken door kijk ik ook de laatste twee afleveringen van The Vampire Diaries seizoen 5, eindelijk heb ik dit seizoen uitgekeken. Vond het best heftig en hopelijk komt seizoen 6 ook snel op Netflix te staan, anders mis ik mijn wekelijkse dosis vampieren haha.
plog10Whoeeh Sterre is weer gezellig thuis! Even samen op de bank met een kop thee (en voor Sterre een paar spekjes) om de dag van haar door te bespreken. Vind dit erg belangrijk om te doen en ze heeft altijd de leukste en gezelligste verhalen. Merk dat ze groep 4 heel leuk vind…tsja ik zeg het vaker maar kleine meisjes worden echt groot!
plog11De pakketbezorger kwam ook langs en in een pakketje zat iets leuks van Violette , wat precies zien jullie volgende week 😉
plog12Na het avond eten en Sterre naar bed brengen ben ik op de bank geploft met een Youtube video van Laura Lee, ik heb vol verbazing naar de nieuwe hype Clown Contouring gekeken…serieus zijn er écht mensen die dit doen?

Om half 9 sluit ik de laptop af en alle social media om heerlijk samen met Roy gezellig een film te gaan kijken. De afgelopen dagen zijn wij beide beetje druk en begint hij vroeger met werk en is wat later thuis, daarom is een avondje samen ook wel erg prettig. Rond 23.00 uur zijn we gaan slapen was nog al moe komt denk ook door het sporten, daar moet ik nog een beetje aan gaan wennen (lees: spierpijn auw). Hopelijk vonden jullie deze PLOG weer leuk om te zien?

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. september 11, 2015 / 2:56 pm

  Wat een leuke plog en wat fijn dat het sporten je zo goed bevalt! Ik hoop dat je snel goede resultaten gaat boeken en zelf goed in je vel gaat zitten!

 2. Manon
  september 11, 2015 / 3:11 pm

  Kom op kom op kom op nou !!! haha ik werk nu bij basic fit

 3. september 11, 2015 / 3:40 pm

  Gezellig 🙂 top dat je de loopband zo leuk vindt, ik heb zelf zo’n hekel aan dat ding. Fiets liever. Was die clown contouring niet gewoon een grap dan?

 4. september 11, 2015 / 7:49 pm

  Leuke plog! Wat fijn ook dat het sporten je zo goed bevalt! Dat clown contouring ziet er wel erg gek uit haha, daar had ik nog niet eerder van gehoord!

 5. september 12, 2015 / 1:31 pm

  Leuke plog, leuk voor te horen dat je sporten fijn vind 🙂 . Ik moet dringend ook terug beginnen sporten! X

 6. september 12, 2015 / 9:29 pm

  een heerlijke plog om te bekijken…wat zijn dochters leuk op de leeftijd die Sterre nu heeft, ze kletsen gezellig en dat vond ik zo leuk….wel gaaf dat steeds meer kindermerkren je blog vinden, het is zo leuk om allemaal te zien wat er te koop is voor kinderen en natuurlijk …wat ze ook nog leuk vinden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge