Nieuwe artikelen:

 • Daglichtlamp voor je make-up tafel

  Daglichtlamp voor je make-up tafel
 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

PERSONAL | EVEN GEZELLIG KLETSEN #3

PERSONAL | EVEN GEZELLIG KLETSEN #3

Wat vliegen de maanden voorbij! Zo vier je oud en nieuw en zo is het alweer de maand mei. Ik dacht het is wel weer even leuk om gezellig bij te kletsen…

Sterre bijna jarig

De uitdrukking “kleine meisjes worden groot” is de laatste maanden wel heel erg van toepassing. Sterre is aankomende zaterdag (11 mei) jarig en dan wordt ze alweer 11. Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen, alleen moet ik nog wat gebak regelen. Vrijdag blijft er een vriendinnetje logeren en zaterdag komt er familie op visite. Mocht iemand trouwens nog lekkere tips hebben voor gezonde/makkelijke hapjes, laat die dan vooral even achter in een reactie…ik ben een beetje inspiratieloos….

Hoe gaat het klussen?

Er valt nog genoeg te doen in huis, maar vanwege het mooie weer wat er hopelijk snel aankomt gaan Roy en ik toch eerst buiten verder. Op de website van Elho heb ik al wat inspiratie opgedaan voor wat planten en Roy heeft ook al een nieuwe tuinset op het oog. Ik begin deze week eerst met het weghalen van onkruid…wat een rotklus!

Veranderingen op Pinkit.nl

Ook qua bloggen zijn er wat veranderingen gaande, ik hanteer namelijk niet echt meer een blogrooster. Ik probeer elke dag een artikel online te hebben, maar soms zijn het meerdere artikelen op een dag en soms sla ik een dag (of twee) over. Er was een tijd dat ik heel goed kon vooruitwerken, maar dat lukt de laatste maanden totaal niet meer. Ook de tijden van het online plaatsen kunnen verschillen.

De focus ligt voornamelijk op beauty met een twist van lifestyle/fashion. Het is wel grappig ik krijg elke dag nog mailtjes van kindermerken of met als aanhef “beste mamablogger”…volgens mij hebben die mensen dan al maaaanden niet meer op Pinkit.nl gekeken 😉 Momenteel zit ik qua beauty in een wat luxere/high-end fase, dit trekt mij gewoon op dit moment wat meer. Natuurlijk zijn er budget uitzonderingen, maar na bijna 6 jaar beautybloggen wil ik ook wat andere merken/producten ontdekken. Dat is ook één van de redenen dat ik heel veel producten zelf koop, PR producten zijn leuk/handig…maar het zelf shoppen is vaak nog leuker!

De laatste weken krijg ik ook regelmatig de vraag hoe het nu met mij gaat, gelukkig een stuk beter! Ik heb vorig jaar een aantal maanden in een best wel flinke dip gezeten, maar elke dag gaat weer een beetje beter. Er zijn nog steeds wel dagen dat ik het liefst onder een dekentje op de bank kruip en niks wil doen…en soms laat ik dat dan ook even toe. Het enige waar ik nog al mee zit is dat de blogwereld de laatste jaren/maanden zo is veranderd. Ik trek mij dat soms persoonlijk aan, maar ik probeer me nu vooral op mezelf en Pinkit.nl te focussen en niet steeds alles met een ander te vergelijken.

Zo volgens mij heb ik nu wel genoeg gekletst! Ik ben wel benieuwd hoe gaat het met jullie?

Volg:

7 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  mei 8, 2019 / 7:21 am

  🌸Je kunt tegen onkruid groei, zout strooien of azijn erover gieten, dan gaat het dood. Vooral wanneer het daarna gaat regen, dus de planten gaan het dan opdrinken. Geen stortregen, want anders spoelt het eerder weg ;-} Superfijn dat het stukken beter met je gaat! Alvast een fijne verjaardag, eigenlijk 2 verjaardagen gewenst 🤗 Liefs H ღ

 2. Marieke
  mei 8, 2019 / 7:26 am

  Zo leuk a.s. zaterdag. Wordt vast een gezellig feestje. Verder fijn om te lezen dat het iets beter met je gaat en wanneer je iets plaatst maakt mij niets uit. Ik probeer zoveel mogelijk te lezen wat ik leuk vind (bijna alles haha)
  Fijne week nog ♡

 3. Anneleen Geukens
  mei 8, 2019 / 8:17 am

  Fijn om te lezen dat het goed met je gaat! Onkruid wieden is inderdaad een rotklus maar het is het wel waard als je nadien gezellig in de tuin kan relaxen! De verjaardag van Sterre gaat zeker een leuke dag zijn dus dat komt allemaal dik in orde! 🙂

 4. mei 8, 2019 / 2:38 pm

  Ik volg je al jaaaaren en ik kan me wel herkennen in dat de blogwereld zo is veranderd. Zelf na een paar jaar weer terug, ik vond het eerder niet meer zo leuk. Nooit vergelijken met anderen! 🙂

 5. mei 8, 2019 / 3:13 pm

  Alvast gefeliciteerd met Sterre! Ik heb 2 verjaardagen op komst, Jeroen 13 mei en Tom 16 mei.
  Qua bloggen ben ik wat gaan “minderen”, puur omdat ik ook gewoon moet blijven ademen, de druk van iedere dag een post is te groot soms. En zo breekt het lijntje niet.
  Met mij gaat het redelijk, al herken ik die dip ook zo goed. Zeker toen ik iedere dag iets online wilde plaatsen, het wordt dan gewoon teveel.
  Babs onlangs geplaatst…Hieperdepiep, Hoera! Marie en Toulouse zijn jarig!My Profile

 6. mei 9, 2019 / 10:05 am

  Fijn dat het weer beter met je gaat, je ziet er ook goed uit meid! Ik ben ook even wat geminderd met bloggen. Pfoeh, ik heb maanden lang dagelijks gepost, maar soms is het gewoon even too much. Dan denk ik wel eens; voor wie nu doe ik nu eigenlijk alle moeite, door mijzelf zo voorbij te razen. Verder zitten wij natuurlijk ook in een verbouwing, en eigenlijk had / heb ik letterlijk even te weinig ruimte om foto’s te maken;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Sneak peek van onze nieuwe badkamerMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge