Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

Onze week in foto’s #5

Onze week in foto’s #5

Hoi allemaal!

Vorige week heb ik dit artikel wegens te weinig foto’s overgeslagen, deze week heb ik ook niet bijzonder veel foto’s gemaakt dus ik voeg die twee weken gewoon lekker samen!

Foto 1: Judith is al jaren een vriendin van mij zij woont nog in Tiel en wij zien elkaar om de 3/4 maanden dit keer is ze gezellig een nachtje blijven slapen. Als ze er is (of wij zijn bij haar) worden er vaak lekker veel foto’s van elkaar gemaakt. Vroeger kwam ze wekelijks langs voor een lekkere kop thee soms missen we dat wel een beetje, maar gelukkig is ondanks de grote afstand onze vriendschap wel blijven bestaan.
Foto 2: Samen met Judith hebben wij de film “Achtste groepers huilen niet” gekeken via Netflix en ondanks dat ik deze film eerder heb gezien was het best emotioneel, mocht je deze film nog niet hebben gezien…echt doen! Bij Sterre heeft de film ook indruk gemaakt (ze is 6 dus de film snapte ze al wel een beetje) en ze heeft het nog steeds over “Akkie de egel”.
Foto 3: Op moederdag heb ik dit knutselwerkje met foto gekregen, echt een super mooie foto!
Foto 1: Op de verjaardag van Sterre was de lieve kleine Elise (dochter van gastblogger Chantal) ook aanwezig. Ik heb haar volgens mij de hele middag vast gehouden en mocht haar ook heerlijk de fles geven. Ik zou al zo graag nog een kindje willen “hebben” (mits het lukt enzovoort) en helemaal op dit soort moment, dan smelt ik gewoon van binnen.
Foto 2: Dit is echt een moeder-dochter foto Chantal samen met Elise en ik natuurlijk met Sterre, deze foto vind ik echt super!
Foto 3: Afgelopen week was (is!) het natuurlijk heerlijk weer en Sterre wilde gaan oefenen met haar nieuwe skeelers, het is wel even wennen…
Foto 1: Soms loop ik te vroeg richting school en dan ga ik nog even neuzen bij de kringloop winkel, ik zag daar dit jurkje hangen van de Hema en heb deze gelijk mee genomen.
Foto 2: Ik was bezig met de grote opruim ronde en om te beginnen eerst de tv kast, inmiddels is dat meer een speelgoed kast geworden. De kast was weer netjes opgeruimd, maar zoals zo vaak zag je daar de volgende dag niks meer van.
Foto 3: Ik ging naar de Kruidvat voor zonnebrand crème en hooikoorts pilletjes (voor Roy), maar ik kom met een tas vol make-up terug. Toen ik thuis kwam bedacht ik mij in eens dat ik de hooikoorts pilletje was vergeten, dus moet ik van de week nog een keertje terug (wat een ramp haha).
Dit was onze week (weken) in foto’s de afgelopen tijd hebben wij wat rustiger aan gedaan, ook vanwege het warme weer.Wat voor leuks hebben jullie de afgelopen week nog allemaal gedaan?
Liefs Bianca.

 

Volg:

8 Reacties

 1. Cindy
  mei 23, 2014 / 7:55 am

  Leuke foto’s! Gezellig!

 2. blogsvanmiranda
  mei 23, 2014 / 8:23 am

  Leuke foto,s en herkenbaar, naar de winkel toe gaan voor iets en met totaal iets anders terugkomen en het product wat je nodig had vergeten haha. En die kast met knutselspullen etc is ook erg herkenbaar. Sorteer ik alles netjes, kijk ik paar dagen later en dan denk ik waar doe ik het eigenlijk voor.

 3. Saskia mywickedweirdlife
  mei 23, 2014 / 8:51 am

  hahaha zo herkenbaar… ik ga echt regelmatig naar de winkel voor iets en kom terug met heel wat anders!!! arme roy die nu maar last heeft van zn hooikoorts 😉 dat van de kasten ken ik ook… met kinderen is opruimen net dwijlen met de kraan open!! arg! leuk jurkje!!

 4. Mirne
  mei 23, 2014 / 8:52 am

  Oh, ik ga achtste groepers huilen niet ook nog eens downloaden en kijken!

 5. Patoir
  mei 23, 2014 / 7:01 pm

  Wauw, ziet er een erg leuke week uit! Gelukkig zie je die vriendin nog af en toe! Knap dat dit vriendschap ondanks de afstand nog steeds bestaat! <3

 6. beautyroad
  mei 23, 2014 / 7:31 pm

  Super leuke foto’s! Klinkt als een leuke week!

 7. iThinkPink
  mei 23, 2014 / 8:48 pm

  Leuke foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge