Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

Onze week in foto’s #6

Onze week in foto’s #6

Hoi allemaal!

Er is weer een week voorbij (wat gaat dat toch snel he?) zijn jullie nog ook heerlijk een paar dagen vrij ivm Hemelvaart? Ik heb weer genoeg foto’s gemaakt maar ik wilde ze niet allemaal plaatsen omdat het anders veelte lang werd allemaal dus kijk gezellig mee!

Foto 1: Sterre wilde graag voor haar kinderfeestje (die hebben we wat later gevierd) lipgloss op, het is toch al echt een dametje en dat met 6 jaar…
Foto 2: Ik heb een nieuwe verslaving erbij namelijk bramen, wat zijn ze heerlijk! Vroeger maakte mijn oma bramen sap, maar dit was mier zoet (door al het suiker wat ze erbij deed). Als je bramen gewoon zo eet zijn ze echt heerlijk en nog gezond ook.
Foto 3: Roy krijgt elke dag een e-mail van OneDayFly met 5 a 6 aanbiedingen en soms staat er wat leuks tussen zoals deze zonnebrillen. Hij bestelde er gelijk 4 zo dat we leuk kunnen afwisselen qua kleur.
Foto 1: Ik ging een lekker “verwen” avondje houden dat houd in lekker douchen met allerlei fijne producten en na afloop nog veel meer getut! Deze bodybutter is echt de lekkerste en fijnste die ik heb helaas zit ik al over de helft , maar dit is echt een aanrader.
Foto 2: Zodra het mooi en warm weer is gooit Roy de bbq aan dit is denk ik zijn favoriete bezigheid in de zomer, en ik vind dat natuurlijk helemaal niet erg.
Foto 3: Dit is nog een foto van Sterre op haar kinderfeestje ik weet niet wat het is met deze foto, maar ik vind het echt een hele mooie foto…
Foto 1: Vorige week heb ik een bestelling geplaatst op Ebay daar van zijn deze week al 2 pakketjes binnen gekomen. Ze komen uit China dus ik vind dat echt heel snel gedaan, hopelijk komt de rest ook lekker snel binnen. De onderste doos komt van de Douglas en daar heb ik niks besteld, maar Roy heeft dat stiekem gedaan. Ik heb nog geen idee wat er precies in zit, ik ga de doos tijdens een unboxing video open maken.
Foto 2: Ik moest nog even snel de winkel in (meestal doen wij 1x in de week grote boodschappen) en ik vond het wel tijd om mij zelf even goed te verwennen. Natuurlijk nam ik een doosje bramen mee en ook gelijk bosbessen en een doosje thee (deze kende ik nog niet, maar is echt heel erg lekker). Bij de kassa sloeg ik wel bijna stijl achter over wat is fruit duur!
Foto 3: Sterre had een vriendinnetje die kwam spelen en mee eten super gezellig!
Foto 1: Gisteren zijn wij naar Borghuis geweest (tuincentrum) en het is wel leuk om te zien hoe Roy dan staat bij gereedschap. Hij staat dan net zolang erbij en te twijfelen als ik dat zou doen als ik in de Kruidvat sta bij het make-up schap.
Foto 2: Ik kwam deze tekst tegen en vind hem zo leuk! Eigenlijk wilde ik deze kopen maar €15,- vind ik gewoon voor dit te veel (aangezien de Action ook vast wel zoiets heeft).
Foto 3: Roy wilde graag weer nieuwe wax scents mee nemen (en ooo wat vind ik dat erg haha) we hebben dit keer een xl doos mee genomen waar er 38 stuks in kunnen. Ik vind de kleuren er zo mooi en vrolijk eruit zien, we hebben weer verschillende geuren mee genomen vooral extra veel van de meloen aangezien die echt super lekker ruikt.
 
Dit was onze week in foto’s alweer wat voor leuks hebben jullie afgelopen week nog gedaan?
Liefs Bianca.

 

Volg:

7 Reacties

 1. blogsvanmiranda
  mei 30, 2014 / 4:58 am

  Leuke foto,s. Mijn zus maakt zulke borden ook. En kan het eventueel ook opsturen denk ik.

 2. teasistars
  mei 30, 2014 / 9:58 am

  Heel mooie foto’s!
  Ik ben heel benieuwd wat er in de Ebay pakketjes zit eigenlijk :$ 😀

 3. nail art, d.i.y & stuff
  mei 30, 2014 / 11:22 am

  Leuke foto’s! x

 4. Lifetides - Meike
  mei 30, 2014 / 12:13 pm

  Hele leuke foto’s deze week! Ik heb ook scents met meloen, heeeerlijk.

 5. mei 30, 2014 / 12:28 pm

  Wat een leuke week heb je achter de rug! Geniet van je weekend 🙂

 6. Nicole
  juni 2, 2014 / 6:57 am

  Nou ziet er allemaal gezellig uit zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge