Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

KLETSPRAATJE: KIDS ONDERWERPEN, YOUTUBE EN MEER!

KLETSPRAATJE: KIDS ONDERWERPEN, YOUTUBE EN MEER!

Het is al zolang geleden dat ik gewoon even een klets artikel online heb gegooid, schandalig! Het is nu 14.00 uur en over een uurtje ongeveer komt dit artikel online, het is dus best realtime geschreven. Op de achtergrond hoor ik het heel hard regenen en zelfs een beetje hagel (ik wil zon!!) en Sterre met haar vriendinnetjes zijn druk bezig met knutselen. Je moet eens weten waar 6 jarige het de hele tijd over kunnen hebben (Ben je verliefd? Heb je al iemand een kusje gegeven?).

Voor de lezeressen die MamaBianca hebben gevolgd, helaas ben ik daar mee gestopt. Ik kan er niet te veel over vertellen (waarom begin je er dan over Bianc?), maar het was niet mijn eigen keuze. Er kwam privé een heel gedoe van en dat was het mij absoluut niet waard. Ook al was het een nieuwe site hij werd wel al goed bezocht en vond het erg leuk om te doen. Ik merk ook dat ik het bloggen over kids/lifestyle/mama onderwerpen wel een beetje mis, daarom zal er ook op Pinkit wat van deze onderwerpen gaan verschijnen. Natuurlijk blijven de beauty artikelen, reviews, shoplogs enzovoort nog lekker voorbij komen!

Onze vakantie vorige week was echt heel erg gezellig en mijn innerlijke batterij is weer heerlijk opgeladen, het lijkt soms zelfs dat ik overstroom met inspiratie. Het is alleen lastig om alles goed op papier te krijgen en uit te werken, maar ik ben er wel druk mee bezig. Ook heb ik de vraag gekregen waarom ik wat minder video’s maak op Youtube en dat is heel simpel, ik heb op het moment heel weinig moment waar op ik rustig kan filmen. Daarom probeer ik elke week één video op Youtube te plaatsen, maar lukt dit niet dan…dan lukt het niet. Ik merk aan de statistieken dat de video’s hier op Pinkit bijna niet bekeken worden (wel gewoon via Youtube) dus ik twijfel om de video’s hier nog wel te gaan plaatsen, zitten mijn lezeressen daar wel op te wachten?

Vanmorgen ben ik naar de tandarts geweest en ook al is de “echte” behandeling 1.5 maand later opgeschoven, ik heb me toch een pijn in mijn mond. Ik had voor de afspraak nergens last van (ja ontstoken tandvlees en tandsteen, maar daar merkte ik eigenlijk niks van) en na het controleren is de pijn toch wel kenbaar geworden. Ik heb allemaal tips gekregen zoals elektrisch te gaan poetsen, ragers van het merk GUM te gebruiken enzovoort, en ik heb dus gelijk online een bestelling geplaatst met allemaal producten voor een goede mond verzorging. Is er interesse in artikel met uitleg over deze producten en tips voor een goede mond verzorging?

Ik ga weer even gezellig mee knutselen met de kinderen en ondertussen een muziek cd van Frozen aan knallen, gebruiken jullie nog wel eens cd’s?

post signature

Volg:

13 Reacties

 1. maart 4, 2015 / 3:27 pm

  Wat jammer dat je gestopt bent met je andere blog zeg! :[ .. Gelukkig bruis je weer van inspiratie na de vakantie (:

 2. maart 4, 2015 / 4:59 pm

  Spijtig dat je moest stoppen met je andere blog, en dat dit niet uit eigen wil was.. Hopelijk komt er in de toekomst nog zoiets, ik vind het alleszins niet erg om die artikels hier te lezen! & Leve Frozen!

 3. Agneta
  maart 4, 2015 / 5:07 pm

  Heerlijk om even weer te lezen zo’n kletsverhaal! Kom maar op met alle onderwerpen op je blog, want stiekem vind ik die onderwerpen ook erg leuk om te lezen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik, doordat ze daar eerder online zijn, je filmpjes al op YT kijk en ze dan niet weer kijk als ze op je blog online komen. Dus misschien dat dit bij meer lezers zo is die je ook op YT volgen dat ze het filmpje daar dus al zien voor hij hier online komt. In ieder geval wel doorgaan met YT want dat vind ik erg leuk!

  Liefs Agneta

 4. Priscilla
  maart 4, 2015 / 7:41 pm

  Jammer dat je moest stoppen met je andere blog 🙁 Maar wel leuk dat je nu hier over dat soort dingen gaat bloggen.
  Heel af en toe worden hier cd’s opgezet, altijd voor mijn zoon. Soms kinderliedjes maar hij is ook fan van Jan Smit! hihi

 5. Britt -Radianto-
  maart 4, 2015 / 7:47 pm

  Leuk nog eens zo’n kletspraatje Bianca! vidn het wel jammer dat je stopt met MamaBianca, maar ik snap het wel dat het op privé vlak soms een beetje lastig kan liggen. En wat schattig die gesprekjes van Sterre met haar vriendinnetjes! Cd’s gebruik ik eigenlijk niet meer, al veel te lang geleden!

 6. maart 4, 2015 / 9:11 pm

  Leuk om te lezen, ik moet in april op tandarts bezoek en gelukkig heb ik al 4jaar geen gaatjes en ik gebruik een elektrische tandenborstel en ik vind het erg fijn om te gebruiken heerlijk tandarts schoon gevoel :)! Jaa ik luister nooit naar de radio, leg altijd een cd op 🙂
  X

 7. maart 4, 2015 / 9:28 pm

  Ik heb de ragertjes van gum ook en vind ze erg fijn. Je staat er versteld van wat je nog tussen je tanden weghaald als je al gepoetst hebt. En cds luisteren wij hier nog regelmatig. Zo af en toe schaf ik zelfs nog één aan.

 8. maart 4, 2015 / 9:58 pm

  lek dat je weer een kletspraatje hebt geschreven, deze vind ik altijd wel erg leuk om te lezen….Nu maar hopen dat al de spullen die je besteld hebt voor je tanden wat gaan helpen…Suggesties voor goede tandverzorging zijn bij altijd welkom…

 9. maart 5, 2015 / 5:09 pm

  Fijn dat hier ook af en toe over ouders en kids schrijft.
  Dat wordt zeer gewaardeerd.
  Je hebt al druk genoeg maar dat vergeten anderen vaak want het huishouden gaat ook door 😉

 10. maart 6, 2015 / 12:51 pm

  Leuk om te lezen! Jammer van je andere blog maar ik vind het ook leuk om hier af en toe een mama artikel te lezen hoor. Ik kijk je YouTube filmpjes op je blog, maar ik denk dat de meerderheid het via YouTube doet. Mocht je het enkel daar doen, dan ga ik daar wel kijken 😉 Fijn weekend meid! X

 11. maart 8, 2015 / 9:08 pm

  Jammer van je andere blog! Maar het was te proberen in ieder geval 🙂 Ik kijk je filmpjes wel altijd via je blog trouwens!

 12. maart 10, 2015 / 12:41 pm

  Heerlijk zo’n kletspraatje! Jammer dat je bent gestopt met je mamablog, ik had het al gezien. Ik vind het namelijk wel erg leuk om deze artikelen te lezen en ik vind het dan ook leuk dat je hier nog wel daarover gaat bloggen :). Ik vind je video’s echt leuk om te zien! Van mij mogen ze echt blijven op je blog, ik kijk meer video’s via blogs dan via youtube zelf. Al heb ik wel weinig tijd om ze te bekijken (daar baal ik altijd van), maar ik wil ze altijd wel echt zien! 😀 Zoals ik ook altijd achterloop met artikelen lezen, maar ik wil ze zeker lezen haha!
  En pijn in je mond is altijd vervelend, ik heb vorig jaar wel liefst twee keer een zenuwbehandeling gehad :(, niet prettig! Ik gebruik eigenlijk altijd flosdraad ipv ragers, ik ben wel benieuwd naar jouw ervaring hiermee :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge