Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY

  IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY
 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
 • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

  NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
 • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

  CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
 • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

  PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE
 • VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR

  VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR
 • MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE

  MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE
 • ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

  ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

EVEN BIJKLETSEN | ONZE VAKANTIE, SPAREN & ZOMERSCHEMA

EVEN BIJKLETSEN | ONZE VAKANTIE, SPAREN & ZOMERSCHEMA

Het is alweer even geleden dat ik een even bijkletsen artikel heb geschreven, dus hier is die eindelijk weer! Ik wil het even over een paar dingen hebben, ook om jullie natuurlijk van een aantal dingen op de hoogte te houden. Dus pak (net zoals ik nu) een lekkere kop thee/koffie en lees vooral even verder….

Onze vakantie is nu pas officieel begonnen, ook al heeft Sterre al een paar weken vrij van school. Sterre is eerst 2.5 halve week bij haar vader geweest en nu is ze weer bij ons. Ik heb dus nu ook een soort van blog/werk vakantie, ook al probeer ik wel dat er dagelijks een artikel online komt. Mocht het dus een dag niet lukken, dan komt het omdat ik leuke dingen aan het doen ben met mijn gezin 😉 Wij gaan nog wel een midweekje weg naar Center Parcs, maar daar vertel ik pas wat over als we weer thuis zijn. Eigenlijk stond een paar dagen Disney op de planning, maar vanwege ons budget gaat dat even niet door.

Ik heb het al in verschillende artikelen voorbij laten komen, maar ik ben momenteel bezig met sparen. Tenminste ik doe een poging, want stiekem vind ik het best wel een beetje lastig. Maar het sparen is echt even nodig, omdat we nog diverse dingen willen doen aan onze woning. Na wat wat tips heb ik de keuze gemaakt om mijn mobiele abonnement stop te zetten en te gaan voor een Sim Only, alleen hier mee bespaar ik al €35 per maand!! Ook ben ik mijn make-up collectie aan het uitzoeken voor een eventuele blogsale, maar hier ga ik na de zomervakantie pas mee verder. Het geeft mij best wel een goed gevoel dat ik door kleine veranderingen weer wat geld heb bespaard.

Naast ons midweekje weg staan er nog andere gezellige uitjes op de planning, maar ik merk nu al dat de dagen redelijk snel voorbij vliegen en de zomervakantie van Sterre alweer bijna voor de helft over is. Begin september begint Sterre opnieuw in groep 5 en daar is ze stiekem wel een beetje zenuwachtig over…maar het komt vast allemaal goed! Mocht ik de komende dagen wat minder actief online zijn of er een dag niks op Pinkit.nl komen…dan weten jullie in ieder geval wat de reden is. Ik wilde dit jaar geen volledig zomerschema hanteren….want de zomer is momenteel ver te zoeken!

Hebben jullie nog leuke vakantie vooruitzichten of zijn jullie momenteel weer aan het werk?

post signature

Volg:

3 Reacties

 1. Tonnia
  augustus 12, 2017 / 9:08 am

  fijne vakantie

 2. Mieke
  augustus 12, 2017 / 7:15 pm

  Fijne vakantie! Ik ben inmiddels weer aan het werk, na een maand kamperen in Noorwegen. Wat een vreselijke bofkont ben ik toch 😁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Daily diary
DAILY DIARY | SCHOOLSPULLEN SHOPPEN & NAAR DE BIOSCOOP

Héhé eindelijk weer eens een Daily Diary (andere benaming voor PLOG). Aangezien het nu vakantie is, komen er wat vaker...

Close