Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

DAILY DIARY | SCHOOLSPULLEN SHOPPEN & NAAR DE BIOSCOOP

DAILY DIARY | SCHOOLSPULLEN SHOPPEN & NAAR DE BIOSCOOP

Héhé eindelijk weer eens een Daily Diary (andere benaming voor PLOG). Aangezien het nu vakantie is, komen er wat vaker dit soort artikelen online. Gister ochtend bedacht ik mij ineens…we kunnen wel naar de bioscoop, en dat hoefde ik Sterre natuurlijk geen tweede keer te zeggen.


Rond half tien ’s morgens lopen Sterre en ik al richting de stad, het zonnetje schijnt eindelijk eens…heerlijk zo’n ochtend wandeling!


De eerste stop is bij een boekhandel, want Sterre zag “Hey mensen” schoolspullen in de etalage liggen. Ik moest even drie keer nadenken, maar dit zijn items die Youtuber Dylan Haegens (één van de weinige Youtubers die kids proof video’s maakt zonder schelden & geweld). Van haar eigen zakgeld heeft ze wat schriften gekocht, speciaal om haar rekensommen in te oefenen.


En bij de Hema lagen nog wat Schoolspullen uit de lijn van Beautynezz (ook een Youtuber). Daar van zijn ook twee items mee naar huis gegaan, laat het nieuwe schooljaar maar beginnen!


Vorige week zat er iets leuks bij de post, namelijk een cadeaukaart van Jeans Centre. Aangezien wij nu toch al in de stad waren, zijn we ook even de winkel ingedoken. Op dit moment is er een hele leuke sale gaande, en heeft Sterre een stapel met mooie kleding uitgezocht en ik heb zelf ook nog wat kleding gekocht. Super dankjewel voor dit leuke cadeau <3


Na het passen van verschillende outfits, was het rennen naar de bioscoop. Om half 12 zaten wij al in de bioscoop om de nieuwe film The Emoji Movie te zien. De vroege voorstellingen zijn bij de bioscoop in Hengelo namelijk altijd lekker voordelig (€6,50 p.p.). Ik had trouwens veel slechte recensies gelezen over The Emoji Movie (vooral buitenlandse recensies), maar wij vonden deze film juist super leuk! Ik denk wel dat de film vooral geschikt is voor wat oudere kids, omdat die de verwijzingen naar Instagram/Twitter en andere apps denk ik sneller en beter door hebben.Een gedeelte van onze shopsessie, mijn andere gekochte items laat ik binnenkort zien in een aparte shoplog.


Er was ondertussen ook een perspakket binnen gekomen, en tijdens het openmaken van die doos begon ik in eens hysterische geluiden te maken. De nieuwste Mugler geur…serieus i’m in heaven <3 Hier komt natuurlijk ook een review over online, eerst nog even testen & foto’s maken.


Zo en nu eerst even één aflevering (oké twee) van The Vampire Diaries. Deze serie blijft geweldig <3 Hopelijk komen ook snel de andere seizoenen op Netflix te staan.


Even een pauze genomen van Stefan & Damon om de was op te hangen. En ik dacht wat zie ik toch achter mijn wasrek, eigenlijk was ik alweer hysterisch aan het gillen “ahhh een spin!”, maar het viel gelukkig mee. Deze held op sokken heeft de langpoot netjes buitengezet.


Niet alleen ik was moe en lekker aan het chillen <3


En toen was het na het warm eten en de douche ronde, tijd om achter mijn laptop te kruipen. Ik heb eerst heel wat mailtjes weggewerkt (Viagra, paar miljoen gewonnen & Instagram volgers kopen…delete!!) en daarna nog wat foto’s bewerkt. Omdat wij binnenkort op vakantie gaan, probeer ik een klein beetje vooruit te werken…of het ook echt lukt merken jullie van zelf haha.

Ik ben nu nog even deze Daily Diary in elkaar aan het zetten, en dan is het zo een lekker cosy avondje samen met mijn vriend. Geen idee of er wat leuks op tv komt (vast niet), maar anders kunnen we nog kiezen uit Netflix of Videoland. Hopelijk vinden jullie het weer leuk om zo een dagje met ons mee te kijken.

post signature

Volg:

13 Reacties

 1. augustus 11, 2017 / 8:13 am

  Leuke items hadden jullie geshopt!
  Gezellig en o zo goedkoop om lekker vroeg op de dag naar de bioscoop te gaan….

  Xoxo

 2. augustus 11, 2017 / 10:52 am

  Aah schoolspullen kopen doet me echt weer even denken aan vroeger toen ik dat altijd deed, heerlijk!

 3. augustus 11, 2017 / 1:50 pm

  Wat een heerlijk dagje hadden jullie zeg! Jullie hebben er beide wel van genoten 🙂 De film kende ik nog niet!

 4. Beautycutiestyle
  augustus 12, 2017 / 9:47 am

  (。◔‿◔。)Gezellig om te lezen! Liefs H ღ

 5. augustus 14, 2017 / 3:12 pm

  Ziet er gezellig uit! 😀 Ik vond het vroeger ook heel leuk om schoolspullen te kopen ^.^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge