Nieuwe artikelen:

 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)
 • Populaire parfum van modemerken + mijn favorieten

  Populaire parfum van modemerken + mijn favorieten

WEEKLY DIARY WEEK 50 2020

WEEKLY DIARY WEEK 50 2020

Een hele goedemorgen! Hopelijk hebben jullie een fijn weekend gehad? Afgelopen week heb ik natuurlijk weer diverse foto’s gemaakt, voor een nieuwe Weekly Diary…

Maandag

Ook deze nieuwe week begin ik met kiespijn, gelukkig kon ik weer snel terecht bij de tandarts en werd de pijn deze week verholpen. Ik ben ondertussen voor Pinkit.nl aan het werk en deel via Instastories onze opgemaakte producten, de bak zat weer aardig vol 🙂

Voor het avondeten maak ik Italiaanse Lasagnette, dit ontdekte ik pas bij de Jumbo en wij vinden het allemaal erg lekker. Gelukkig was er nog een kliekje voor de dag erna #nonomnom.

Dinsdag

Blijkbaar heb ik door de kiespijn en alweer een nieuwe wortelkanaalbehandeling, verder geen foto’s gemaakt het was verder ook een rustige dag.

Woensdag

Gelukkig gaat het weer beter en kan ik mij concentreren op het maken van productfoto’s, dit vind ik steeds leuker om te doen. Mijn Nabla bestelling komt ook binnen, ik kocht de Amethyst Detail Eye Brush Set, Side By Side Nde Palette, Cutie Eyeshadow Palette Coral & Ozone highlighter.

Donderdag

Het is weer eens tijd om mijn make-up collectie even goed uit te zoeken en afscheid te nemen van producten die ik nooit (meer) gebruik. De producten die ik niet meer gebruik en nog wel goed zijn geef ik aan vrienden/familie. Producten die nieuw zijn gaan in de tas om te doneren, ik verkoop geen producten (deze vraag heb ik via Instagram toen ik deze foto deelde een aantal keer gehad). Eigenlijk wil ik een grotere kas kopen voor op mijn werkkamer, maar omdat er toch een verhuizing binnen nu en ongeveer één jaar op de planning staat vind ik dat zonde.

Vrijdag

Wat leuk mijn kerstpakket wordt thuisbezorg! 🙂

Ook komt er o.a. een perspakket binnen van M.A.C met de Viva Glam lipstick. Binnenkort vertel ik wat meer op Pinkit.nl over deze producten.

Zaterdag

Omdat onze vriezer en voorraadkasten bijna leeg waren, heb ik even grote boodschappen gedaan. Een flinke voorraad voor de komende weken/maanden. Dan hoef ik tussendoor eigenlijk alleen nog maar verse groente, fruit en brood te halen. Vanwege het virus en drukte overal wil ik zo min mogelijk naar de winkel toe.

Zondag

Dit is echt zo’n rommel dag, ik ben het huishouden en de was aan het doen. Roy is voor zijn werk bezig en Sterre komt pas later vandaag thuis. Ondertussen ben ik ook een aantal kerstkaarten aan het schrijven zodat die ook op de post kunnen.

Dat was alweer onze week! Wat hebben jullie de afgelopen dagen zoal gedaan? Ik wens jullie een fijne week toe <3

Misschien ook interessant om te lezen:
Sylvie Meis lingerielijn te koop bij Aldi
Merken die ik in 2021 graag wil testen & ontdekken
Ziaja Delicious Care Lemon Cake

Volg:

1 Reactie

 1. december 14, 2020 / 10:23 am

  Ik had vorige week vakantie maar het was niet een heel productieve week. De slaapkamers worden bij ons verbouwd en ik was heel onrustig door alle rommel in huis. Nog steeds eigenlijk. Ik ga straks weer werken, maar ik ben benieuwd of dat vandaag de laatste dag is in verband met de nieuwe maatregelen die blijkbaar vanavond aangekondigd gaan worden…het wordt hoe dan ook een vreemde afsluiting van een heel vreemd jaar straks!
  bychristiana onlangs geplaatst…L’Occitane geurkaars Tradition des 13 desserts (kerst in een kaars!)My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge