Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

WEEKLY DIARY | EINDELIJK WEER NAAR DE KAPPER

WEEKLY DIARY | EINDELIJK WEER NAAR DE KAPPER

Goedemorgen! Hopelijk hebben jullie een fijn weekend gehad? Vorige week heb ik weer diverse foto’s gemaakt voor een nieuwe Weekly Diary. Ik ging o.a. eindelijk weer naar de kapper…

Maandag

Stiekem vind ik die vrije dagen zo tussendoor best gezellig. Roy is voor zijn werk wat dingen aan het uitzoeken en ik maak foto’s van diverse opgemaakte producten, die deel ik op Instastories. Ook komt Sterre weer thuis van haar vader en in de middag gaan we op bezoek bij familie (natuurlijk op gepaste afstand).

Dinsdag

In mijn vorige Weekly Diary vertelde ik al over de Watermelon Cocktail On Ice van Ravini en ik dacht dit keer…neem gelijk een doosje mee haha! Geen paniek met deze flessen doe ik een aantal weken 😉

Woensdag

Aan het einde van de middag fiets ik naar een winkelcentrum hier in Hengelo, voor een afspraak bij de kapper. Natuurlijk ben ik weer ruim een half uur te vroeg dus ik duik even snel de Kruidvat in en ik ga even op een terrasje zitten om wat te drinken.

Ik had een afspraak bij Brainwash en het was wel allemaal even wennen i.v.m. COVID-19.

Donderdag

Begin dit jaar was ik bij een event aanwezig en leerde ik het merk Etat Libre d’Orange kennen. En maanden later bleef ik maar denken aan dit parfum, dan weet ik gewoon 100% zeker…dit is een bijzondere geur! Binnenkort vertel ik wat meer over dit merk en de parfum die ik heb gekocht.

Vrijdag

In de ochtend en middag ben ik voornamelijk bezig met het maken en editen van productfoto’s. Vanwege de zomervakantie probeer ik een beetje vooruit te werken. Al is het nog helemaal niet zeker of onze vakantie ook écht doorgaat. En eerlijk is eerlijk…ik had geen zin om te koken dus bestelde ik lekker Chinees! Ik had een menu voor 2 personen gekozen, maar hier hebben we de volgende dag nog van kunnen eten.

Zaterdag

Ik kwam op het idee om naar Enschede te gaan, begin toch te merken dat ik het thuis zitten steeds moeilijker begin te vinden. Normaal kom ik regelmatig in Amsterdam of Utrecht, maar dat is momenteel natuurlijk ook niet zo. Slecht idee het was namelijk mega druk in Enschede, dus waren wij snel weer thuis. Er lag een pakketje bij de buren met nagelverzorging van Orly, hier vertel ik deze week ook wat meer over.

Zondag

Terwijl Roy de boodschappen ging halen, kon ik ondertussen verder met het maken van productfoto’s. Later in de middag zijn hij en Sterre gaan gamen. Het was een rustige, maar gezellige dag.

Het was nog wel even spannend of Sterre maandag (vandaag als de Weekly Diary online komt) weer naar school zou kunnen. Maar in de avond kwam het bericht dat het toch mogelijk was en zo begint het “gewone” ritme weer van de hele dag naar school.

Ik wens jullie allemaal een mooie week toe en pas allemaal goed op jezelf en elkaar <3

Misschien ook interessant om te lezen:
Win Louis Widmer Douchecrème
Scotch & Soda Island Water EdP
NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion

Volg:

3 Reacties

 1. Anneleen Geukens
  juni 8, 2020 / 12:42 pm

  Leuk verslagje 🙂
  Ik zou ook echt naar de kapper willen maar het is ondertussen wel even wachten tot een afspraak mogelijk is en ik weet zelf ook nog niet of ik echt wil gaan als er bij mijn kapper toch wel 3 klanten tegelijk geholpen worden… Ik wacht dus nog even af denk ik 🙂
  En terug stilaan een gewoon ritme is toch wel fijn vind ik. Het structureert de dag toch terug wat meer.

 2. juni 9, 2020 / 11:30 am

  Zodra het kon, heb ik direct een afspraak gemaakt om mijn extensions er uit te laten halen, haha, ik was ZO BLIJ! Ze waren gewoon echt niet mooi meer, en zodra daar plek was heb ik ook direct een afspraak gemaakt om mijn eigen haar weer bij te kleuren, want ik had een kilometer uitgroei;-) Ik moet natuurlijk steeds door de stad naar het werk, en ik vind het ook overal heel druk. Ik moet zeggen dat ik echt alleen in winkels kom als ik dan in de pauze ergens naartoe wil, verder doe ik het shoppen lekker online.
  bychristiana onlangs geplaatst…Word je gek van de rondslingerende spullen in huis? Zó ruim je ze op!My Profile

 3. juni 12, 2020 / 4:39 pm

  Wat een fijne weekje heb je gehad. Hier zijn we nog niet naar de stad (Gent) geweest. Ik zelf heb der momenteel geen behoefte aan. We zijn dan wel eens naar winkels geweest voor mijn zoon, want die had broeken nodig. Tis echt wel wennen nu dat we meer mondmasker moeten dragen, zelf bij de schoolheidsalon. Wat ziet der die Chinees der super heerlijk uit. Hier eten we der ook meestal de dag nadien van.
  Heidi onlangs geplaatst…Andres waren we in Italy.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge