Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

OP DEZE STREAMINGDIENSTEN BEN IK GEABONNEERD

OP DEZE STREAMINGDIENSTEN BEN IK GEABONNEERD

Regelmatig schrijf ik op Pinkit.nl over mijn favoriete films en series, maar dit keer deel ik de streamingdiensten waar ik op geabonneerd ben. Inmiddels kijken we amper nog “gewone” t.v. zenders (er is vaak geen bal op!) en kiezen we vaker voor een streamingdienst.

Netflix

Ik ben al een paar jaar geabonneerd op Netflix, dit is mijn eerste kennismaking met een streamingdienst. Het aanbod van serie’s zoals Pretty Little Liars, The Vampire Diaries en Stranger Things vind ik helemaal geweldig. Mijn dochter en vriend kijken ook regelmatig een serie/film via Netflix en daarnaast deel ik het account nog met een aantal familieleden.

Videoland

Iets later ontdekte ik Videoland en daar vond ik in het begin niet heel veel aan. Inmiddels maak ik ook dagelijks gebruik van deze streamingdienst. Momenteel ben ik oude afleveringen van Baantjer aan het kijken en de serie Horrorhuurders & huisjesmelkers vind ik ook interessant om te volgen. Op Videoland zie je meer Nederlandse series en films, het is een leuke afwisseling op Netflix.

Disney+

Een paar dagen geleden zag ik allemaal berichtjes over Disney+ voorbij komen, daar heb ik mij ook direct op aangemeld. Tot 12 november kan je gratis gebruik maken van Disney+ en daarna kost het €6,99 per maand. Momenteel vind je er veel Disney klassiekers (Doornroosje, Aladdin, Frozen, De kleine zeemeermin enz). Maar ook Disney “musical” films zoals Descendants & High School Musical. Naast Disney zijn er ook diverse Marvel, Pixar & Star Wars films en National Geographic documentaires.

NPO Start

Jaja er is zelfs een NPO Start streamingdienst en er is maar één reden waarom ik mij daarbij heb aangemeld: Flikken Maastricht. Verder vind ik het aanbod niet zo heel spectaculair. Er staan o.a. oude afleveringen op van Onderweg naar morgen, Flikken Rotterdam. Ik deel dit account met mijn schoonmoeder en zij maakt er wel regelmatig gebruik van.

Spotify

Naast series en films, ben ik ook gek op muziek en daar past Spotify natuurlijk bij! Als ik aan het werk ben of tijdens het schoonmaken, gooi Spotify aan het beluister ik de nieuwste muziek of juist nummers uit de jaren 90-00. Ook vind ik het fijn dat je zelf afspeellijsten kan maken en nummer kan downloaden voor offline gebruik. Ik ben niet de enige die Spotify regelmatig gebruikt, ook mijn dochter en vriend zijn fan!

Volgens mij zijn dit alle streamingdiensten waar ik een abonnement op heb, het zijn er ook genoeg! Ik heb wel eens getwijfeld om ons gewone t.v. pakket op te zeggen, maar omdat wij een combinatie deal hebben (internet, tv en bellen) is het goedkoper om het zo te laten.

Op welke streamingdiensten zijn jullie geabonneerd?

Misschien ook interessant om te lezen:
Nieuwe parfum lanceringen van dit moment #1
NIVEA Deo Beauty Elixir
Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Mirthe
  september 15, 2019 / 12:36 pm

  Oeehhh ik ga me aanmelden voor Disney + !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge