Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

NIEUW | NIVEA DEO BEAUTY ELIXIR

NIEUW | NIVEA DEO BEAUTY ELIXIR

Vorig week kwam er een pakket binnen, met daarin de nieuwe NIVEA Deo Beauty Elixir. Drie nieuwe formules verrijkt met melk extract voor een mooie okselhuid. Omdat ik al maanden dezelfde deodorant gebruik, dacht ik…daar ga ik meteen mee aan de slag!

De kracht van melk

NIVEA Deo Beauty Elixir is het resultaat van vele jaren wetenschappelijk onderzoek naar de krachtige werking van melk. NIVEA experts hebben de meest essentiële componenten uit melk gehaald – zoals mineralen (calcium), vitamines (C en E) en provitamines (B5) – en combineerden deze in een lichte en snel absorberende formule die een droge en ruwe okselhuid tegengaat. De range biedt 48 uur anti-transpirant bescherming, bevat 0% alcohol* en is dermatologisch getest – ook voor de gevoelige huid.

NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive

Deze variant is zoals de naam het al verklapt, speciaal voor de gevoelige huid. Helpt de huid te herstellen van irritatie – zelfs na regelmatig scheren – met een formule die is getest en dermatologisch is goedgekeurd voor de gevoelige huid. Ook heeft het een heerlijke, kalmerende geur van witte bloemen.

NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh

Dit is een speciale formule voor een langdurig fris gevoel. Dit wordt versterkt door een heerlijke zachte bloemengeur. Voor een gevoel alsof je net uit de douche bent gestapt. Ik heb de Fresh variant in mijn sporttas zitten, na het sporten vind ik dit de fijnste variant (qua werking en subtiele geur) om te gebruiken.

NIVEA Deo Beauty Elixir Dry

Ook deze variant spreekt natuurlijk voor zich. Dry bevat een krachtige beschermende formule. Het zorgt voor een langdurige en comfortabele droogheid en beschermt tegelijkertijd de vochtbalans in de huid. De geur is klassiek NIVEA met een touch van zachte, witte jasmijn.

De nieuwe NIVEA Deo Beauty Elixir bevat 0% alcohol en zorgt voor een langdurige bescherming. Ook al is de claim 48h anti-transpirant (dat effect haalt een deodorant nooit bij mij), dat neem ik eigenlijk bij elk merk al met een korreltje zout. Ik vind het vooral belangrijk dat na het aanbrengen, mijn huid geen brandend gevoel krijgt (vooral na het scheren), geen irritaties en een goede bescherming. En dat zijn punten waar NIVEA Deo Beauty Elixir mee scoort!

NIVEA Deo Beauty Elixir is verkrijgbaar bij de drogist voor een consumentenadviesprijs van €4,99 en verkrijgbaar bij diverse (online)drogisterijen. De NIVEA Deo Beauty Elixir Dry variant is alleen exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
First Aid Beauty Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer
Unboxing The Body Shop Deluxe Adventskalender (spoiler)
In The Mix | Diverse producten van het merk Webecos

Volg:

9 Reacties

 1. Tonnia
  september 11, 2019 / 10:58 am

  leuk dit wil ik wel proberen

 2. Lisa
  september 11, 2019 / 3:50 pm

  Een droge, ruwe okselhuid? Nog nooit iemand over gehoord.Maar ja, je moet iets verzinnen om je product aan de vrouw te brengen. Irritatie na het scheren natuurlijk wel, daar lijkt me deze deo een mooie oplossing voor.

 3. september 11, 2019 / 7:30 pm

  Deze deo’s klinken erg fijn. Als mijn huidige voorraad deo op is (hallo hoarder) dan ga ik voor deze lijn kijken
  Tessa onlangs geplaatst…Shoppen in: LiverpoolMy Profile

 4. chucky1012
  september 12, 2019 / 6:10 pm

  Dit zal ik op mijn shoplist zetten want het is zo een fijn merk…

  Xoxo

 5. Karen de Jong
  september 12, 2019 / 6:44 pm

  Ik vind een deo kiezen altijd erg lastig!! Een roller of stick is niet aan mij besteed dus ik ga zeker voor een spray. Maar welk merk? Ook ik gebruik al maanden, wat zeg ik, al jaren dezelfde.. Maar heb het idee dat hij sinds mijn zwangerschap niet meer ‘werkt’. Wie weet is deze inderdaad een goede om te proberen!

 6. Kristel Gubbels-daemen
  september 12, 2019 / 10:59 pm

  48 uur transpiratie vrij dat geloof ik ook niet of je moet niet bewegen 🙂

  Nivea ruikt wel altijd erg lekker maar vind jet zelf wel best prijzig voor een deo

 7. Tily
  juli 11, 2022 / 9:33 am

  Vroeger gebruikte ik Vogue parfumdeodorant uit een spuitbus en ook wel de deoroller van het merk Vogue en er was ook een deodorant stick van dat merk. Het bleef lang zitten en “s avonds rook je het nog. Ooit heb ik Nivea deodorantroller geprobeerd en die is mij goed bevallen en bleef er droog bij en het rook fris tot aan de late uurtjes toe. Heb niet veel merken geprobeerd en blijf het bij Nivea houden maar 6×4 vind ik ook goed en Odorex heb ik nog nooit geprobeerd. Er is ook Odorex dry voor iemand die bijvoorbeeld overmatig zweet en die kun je dn op droge schone oksels deppen zodat je droog blijft tijdens spannende momenten. Overmatig zweten kan met erfelijkheid te maken hebben. Er zijn zo veel merken bijgekomen dat ik het niet meer weet. Ik vind de deodorantroller van Nivea beter dan de spuitbus maar dat is persoonlijk. Bij het merk Nivea ruik ik het zweet er niet doorheen en blijf er droog bij. Nu spelen ze meer in op het milieu en zonder plastics zodat die niet in de oceaan komen. Er zijn ook van die dure merken en die zullen wel goed zijn maar die koop ik nooit. Deodorants die het zelfde ruiken dan dat parfum zoals Chanel en Dior Läncome en Hermes Orange verte en er is ook van die geur zeep de ruikt naar sinaasappel en ruikt heel fris. Ook door stress kun je meer zweten en ook hier is Nivea tegen bestand. . .

 8. Tio
  juli 11, 2022 / 9:41 am

  Ook 8×4 is ook heel goed en heeft verschillende geuren die allemaal heel lekker ruiken. Het is niet vaak zo dat ik mensen naar zweet ruik maar laatst in de supermarkt en dat is al wat jaren geleden zat er een mannelijke cassiere en die rook heel indringend naar zweet en wel zo dat je een par stappen achteruit moest zetten omdat het anders te bedwelmend zou zijn als je dichterbij zou komen. Het was niet te harden zo indringend de geur van zweet kan zijn en oud zweet is ook geen pretje. Ik weet niet hoe die collega”s het uitgehouden hebben om in de nabijheid te werken van deze collega maar je moet bijna wel een knijper op je neus hebben anders hou je het niet vol en dat is geen werken. Ik denk dat gewone deodorant te zwak i en dat je dan komt op merken zoals Odorex dry en Odaban.

 9. Tily
  juli 11, 2022 / 9:47 am

  laatst werkte er iemand achter de bar en die rook naar zweet en al vanaf een afstand kon je dat al ruiken. Nu weet ik niet of ze het zelf rook mar ik rook het wel en al van verre afstand. Het was nog niet zo dat je zegt dat je flauw kunt vallen want het schijnt zo te zijn dat iemand er naar van kan worden van een indringende geur en dan vooral zweetgeur kan heel sterk en indringend ruiken en wel zo dat je er bijna van moet overgeven en dat er gewoon niet valt te zijn in de omgeving waar iemand zo indringend ruikt naar zweet rotte eieren. Het is dan niet overdreven om deodorant te gebruiken en zeep. Je kunt echt misselijk worden van zo”n indringende geur. . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge