Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

OITNB WORTH THE HYPE?

OITNB WORTH THE HYPE?

Als Netflix junkie heb ik natuurlijk allang van de serie Orange Is The New Black gehoord, wie niet? Deze serie is ontzettend populair, en toch vraag ik mij wel eens af waarom? Ik ben gek op serie’s, maar bij OITNB lukt het mij steeds niet om goed in het verhaal te komen.

Serie’s bingewatchen is iets wat ik al jaren doe, zelfs voor Netflix. Ik kan er ontzettend van genieten en leef mij helemaal in het verhaal. Voor mij is dit een stukje ontspanning, ook al zit ik vaak gewoon lekker ongegeneerd mee te huilen/lachen. Maar soms lukt het mij niet om mijn draai te vinden in een verhaal. Dat kan niet iedereen kan alles het zelfde leuk vinden.

Omdat OITNB al maanden favoriet is bij veel Netflixers, wilde ik deze serie ook een kans geven. Eerst ben ik samen met mijn vriend gaan kijken, en na ongeveer 9 afleveringen zijn we toch afgehaakt. Ik vertelde dit aan een aantal meiden, en ik werd toch opnieuw gestimuleerd om verder te gaan kijken. Dit keer alleen, maar helaas ook dit keer was het geen succes voor mij. Vind ik de serie dan niet leuk, saai of? Nee dat is het niet! Ik kom gewoon niet in het verhaal, en dat vind ik persoonlijk juist erg belangrijk.

Ik ben ondertussen andere serie’s gaan kijken zoals Gilmore Girls, Fuller House & Pretty Little LiarsEn momenteel ben ik begonnen met de serie House (maar deze afleveringen heb ik al eens gezien op tv en dvd…blijft leuk!).

Op een middag was ik bij mijn vader en ook al waren wij op visite, hij zat naar OITNB aan het kijken. Mijn moeder zei al “fijn dat Netflix hij zit al drie weken naar die serie te kijken”, en mijn pa was er nog trots op ook haha! Ik kreeg de vraag of ik deze serie ook al had gezien, en ik vertelde mijn vader dat ik het al twee keer had geprobeerd alleen weer was afgehaakt. Ondertussen stond OITNB nog steeds aan op tv en zat ik tussendoor wat mee te kijken.

Mijn vader was al wat verder qua afleveringen, en ik merkte dat – in plaats van gezellig op visite te zijn bij mijn ouders- ik steeds naar de tv zat te kijken. Ik weet niet wat er gebeurde, maar in eens zat ik in het verhaal. Blijkbaar haakte ik de andere keren te snel af, om deze serie écht een kans te geven. Inmiddels zit ik er namelijk midden in, en slaat het bingewatchen weer toe…oops!

Ook al was ik er in het begin niet van overtuigd, maar OITNB is zeker alle hype waard! Ik ben nog al een laatbloeier met deze serie, maar hé beter laat dan nooit toch?

Hebben jullie dat ook wel eens dat je een serie/film kijkt die iedereen geweldig vind, maar waar jij van denk…what? En die je dan misschien later zelf ook leuk/mooi/spannend begint te vinden?

Volg:

7 Reacties

 1. september 6, 2016 / 3:20 pm

  Dat heb ik met orphan black. 1 Seizoen gezien, maar nooit de behoefte gehad verder te kijken toen er meer seizoenen kwamen.

 2. september 6, 2016 / 5:47 pm

  Hey Bianca,

  Ik herken het gevoel, en nog steeds trouwens bij het laatste seizoen. Ik weet niet…ik vind het niet spannend genoeg ofzo 🙂 . Hetzelfde heb ik met Narcos, iedereen vindt het helemaal geweldig, mijn man ook. Maar ik zelf vind het niks aan haha.

  De series die ik wel echt te gek vind:
  Peaky Blinders, echt nummer 1 favoriet.
  Vikings
  Empire
  The walking dead
  Fear the walking dead
  Game of Thrones

  Natuurlijk kijk ik meer series, maar dit zijn mijn toppers 🙂 .

  Liefs!

 3. september 6, 2016 / 7:23 pm

  Ik herken het gevoel en ik kijk nu nog steeds niet naar OITNB, vind het totaal geen leuke serie 🙂
  Ieder zijn smaak zeg ik dan, leuk dat jij het nu wel een leuke serie vind!

 4. september 6, 2016 / 8:26 pm

  Ik vind OITNB echt geweldig, en heb elk seizoen ook direct in een week tijd uitgekeken. Dat bingewatchen herken ik te goed, ik had het met Dexter, Under the Dome, Breaking Bad en nu Sons of Anarchy haha.

 5. Nikita
  september 7, 2016 / 9:17 am

  Dat heb ik met Game of Thrones, groot deel eerste seizoen gekeken, Sean Bean is uiteraard geweldig, maar dat vind ik dan ook het enige leuke aan de serie en hij is al snel dood.

  Walking dead was ik na een paar seizoen bingewatchen echt op uitgegeken en Orphan Black werd te freaky

  Ik kijk vooral series waarvan andere denken WTF kijk jij nou, omdat ik vooral actie series kijk.

  Orange nooit gekeken, trailer gezien en laat maar lol

 6. Nikita
  september 7, 2016 / 9:18 am

  Ben nu wel prison break aan het bingewatchen op Netflix, had de eerste drie seizoenen tien jaar terug wel gezien, maar vierde nooit en ze gaan een nieuw seizoen filmen dus nu ff alles opnieuw kijken.

 7. september 8, 2016 / 5:29 am

  Heb die zender niet.
  Maar kan goed begrijpen dat je er aan verslaafd raakt als men leuke series kijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge