Nieuwe artikelen:

 • Daglichtlamp voor je make-up tafel

  Daglichtlamp voor je make-up tafel
 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

Lingerie voor een maatje meer + tips

Lingerie voor een maatje meer + tips

Een BH die goed en fijn zit is voor iedereen belangrijk, net zoals ondergoed…alleen is dat voor een maatje meer soms best lastig te vinden. Natuurlijk zijn er mooie setjes te koop, maar vaak hangt daar ook een hoger prijskaartje aan. Ik heb jarenlang met een verkeerde BH maat rondgelopen, daarom dacht ik het is tijd om een aantal tips te delen.

Laat je maat opmeten

De meest logische tip is om de BH maat te laten opmeten, dit kan je zelf gemakkelijk doen met een meetlint of het in een winkel. Het is alleen wel zo dat je maat kan veranderen, door afvallen/aankomen, het krijgen van kinderen enzovoort. Ik heb jarenlang BH’s gedragen met een B cup, maar uiteindelijk blijk ik dus écht een D cup te hebben. Het was een verademing, alles zat gelijk beter en het was helemaal geen ramp meer om de hele dag een BH te dragen. Online is de keuze grotere voor het vinden van mooie BH’s voor grotere cupmaten, de modellen zijn niet alleen maar standaard wit, beige of zwart.

Ook is er online meer keuze qua plussize lingerie, mooie babydolls, panty’s, strings enzovoort. Het is wel even goed kijken naar welk budget je wilt besteden, gelukkig is ook voor een minder groot budget genoeg keuze.

Goede ondersteuning

Sinds ik mijn juiste maat weet, heb ik ook ontdekt dat er écht wel verschil is qua ondersteuning en kwaliteit. En dat heeft niet altijd wat met de prijsklasse te maken. Bij de juiste ondersteuning ziet alles er ook mooier en “gelift” uit.

Het is per dag verschillend wat ik wil dragen, zo heb ik een aantal beugelbh’s maar ik draag net zo graag een sport BH of een bralette (serieus een aanrader voor elke cupmaat).

Maar er is meer…

Natuurlijk is er qua lingerie meer op het gebied van alleen een BH, bij LASCANA ook voor een maatje meer. Er zijn genoeg strings, slipjes en boxers, ook qua motief en materiaal. Ik ben persoonlijk niet van de touwtjes-strings daar voel ik mij niet gemakkelijk in, maar een mooie slip met kant of een vrouwelijke damesboxer kan net zo sexy zijn. Of een string met net wat meer stof en ondersteuning bij de buik, draag ik ook graag. Het is natuurlijk maar net wat je zelf graag draag.

Het heeft bij mij een aantal jaar geduurd voordat ik mij ook sexy en comfortabel voelde in mooie lingerie, eigenlijk belachelijk want dat moet elk persoon met welke maat dan ook zich kunnen voelen. Voor mij was het al een werel van verschil, om mijn juiste cupmaat te vinden (ik meet dit elk jaar eigenlijk voor de zekerheid even op). Merk je verschil qua ondersteuning? Dan is het misschien ook tijd om afscheid te nemen van je oude lingerie en jezelf op een mooi nieuw setje te trakteren…

Lees ook: Tips voor een minder rommelige badkamer

Volg: