Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

Lingerie voor een maatje meer + tips

Lingerie voor een maatje meer + tips

Een BH die goed en fijn zit is voor iedereen belangrijk, net zoals ondergoed…alleen is dat voor een maatje meer soms best lastig te vinden. Natuurlijk zijn er mooie setjes te koop, maar vaak hangt daar ook een hoger prijskaartje aan. Ik heb jarenlang met een verkeerde BH maat rondgelopen, daarom dacht ik het is tijd om een aantal tips te delen.

Laat je maat opmeten

De meest logische tip is om de BH maat te laten opmeten, dit kan je zelf gemakkelijk doen met een meetlint of het in een winkel. Het is alleen wel zo dat je maat kan veranderen, door afvallen/aankomen, het krijgen van kinderen enzovoort. Ik heb jarenlang BH’s gedragen met een B cup, maar uiteindelijk blijk ik dus écht een D cup te hebben. Het was een verademing, alles zat gelijk beter en het was helemaal geen ramp meer om de hele dag een BH te dragen. Online is de keuze grotere voor het vinden van mooie BH’s voor grotere cupmaten, de modellen zijn niet alleen maar standaard wit, beige of zwart.

Ook is er online meer keuze qua plussize lingerie, mooie babydolls, panty’s, strings enzovoort. Het is wel even goed kijken naar welk budget je wilt besteden, gelukkig is ook voor een minder groot budget genoeg keuze.

Goede ondersteuning

Sinds ik mijn juiste maat weet, heb ik ook ontdekt dat er écht wel verschil is qua ondersteuning en kwaliteit. En dat heeft niet altijd wat met de prijsklasse te maken. Bij de juiste ondersteuning ziet alles er ook mooier en “gelift” uit.

Het is per dag verschillend wat ik wil dragen, zo heb ik een aantal beugelbh’s maar ik draag net zo graag een sport BH of een bralette (serieus een aanrader voor elke cupmaat).

Maar er is meer…

Natuurlijk is er qua lingerie meer op het gebied van alleen een BH, bij LASCANA ook voor een maatje meer. Er zijn genoeg strings, slipjes en boxers, ook qua motief en materiaal. Ik ben persoonlijk niet van de touwtjes-strings daar voel ik mij niet gemakkelijk in, maar een mooie slip met kant of een vrouwelijke damesboxer kan net zo sexy zijn. Of een string met net wat meer stof en ondersteuning bij de buik, draag ik ook graag. Het is natuurlijk maar net wat je zelf graag draag.

Het heeft bij mij een aantal jaar geduurd voordat ik mij ook sexy en comfortabel voelde in mooie lingerie, eigenlijk belachelijk want dat moet elk persoon met welke maat dan ook zich kunnen voelen. Voor mij was het al een werel van verschil, om mijn juiste cupmaat te vinden (ik meet dit elk jaar eigenlijk voor de zekerheid even op). Merk je verschil qua ondersteuning? Dan is het misschien ook tijd om afscheid te nemen van je oude lingerie en jezelf op een mooi nieuw setje te trakteren…

Lees ook: Tips voor een minder rommelige badkamer

Volg: