Nieuwe artikelen:

 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024
 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024

Tips voor een minder rommelige badkamer

Tips voor een minder rommelige badkamer

Onze badkamer is klein en compact, maar staat helemaal vol met de nieuwste beauty lanceringen. Ik hoef de komende maanden geen douchegel, shampoo of conditioner meer te kopen. Maar eerlijk is eerlijk, ik was het rommelige een beetje zat. Daarom ben ik van de week aan de slag gegaan om onze badkamer minder rommelig te maken, want helemaal opgeruimd zal het nooit worden haha!

Eerst alles uit de badkamer halen

Ik heb eerst alle producten uit de badkamer gehaald, alles van de plankjes. En bij elk product ook gelijk gekeken of wij het nog wel gaan gebruiken. Of dat producten nog helemaal nieuw en ongebruikt zijn, die gaan dan soms in de tas van donaties of naar vrienden/familie. Voor in het badkamer meubel heb ik diverse organisers gekocht en voor in de douche een rekje met drie plankjes, zo heeft ieder van ons een eigen plankje.

Nu alles goed schoonmaken

Alle producten zijn uit de badkamer, dus was het ook tijd voor een extra grote schoonmaak. Zo heb ik onze Grohe kraan en regendouche even goed afgesopt, de tegeltjes aan de muren en de voegen even wat extra aandacht gegeven. En als laatste heb ik de badkamervloer goed geschrobd. Ik stel deze klus soms iets te lang uit, terwijl het helemaal niet zoveel tijd in beslag neemt en het natuurlijk wel gewoon moet gebeuren.

Opnieuw indelen

Tijdens het leeghalen van onze badkamer heb ik dus alle producten al uitgezocht, het is namelijk niet nodig om 4 verschillende shampoos en meerdere douchegels open te hebben staan. Dat neemt alleen maar ruimte in beslag, eerst een flacon openmaken voordat een andere er komt te staan. Al vind ik het wel fijn om een beetje keuze te hebben welke douchegel of foam ik die dag ga gebruiken, maar die kan ik dan ook eventueel uit de ladekast of voorraadkast pakken. Wij hebben nu allemaal ons eigen plankje en die staan dus vol met producten die bij ons passen. Zo gebruikt mijn dochter producten voor de Curly Girl methode en mijn vriend heeft de typische mannen producten 😉

Aan de deur heb ik haakjes gehangen voor onze handdoeken, zo slingeren die ook niet meer overal. En de spiegel heb ik “gepimpt” met extra verlichting, zodat we ook eens écht iets kunnen zien (onze gewone lamp is niet zo fel, moet ook binnenkort iets aangedaan worden).

Qua inrichten en indelen heb ik gewoon simpele acryl organisers gekocht en opbergmandjes, daar liggen o.a. de herbruikbare wattenschijfjes in. Zo blijft het in de lades ook netjes, tenminste als iedereen zich aan het nieuwe systeem blijft houden…

Met een paar van deze aanpassingen was ik eigenlijk helemaal niet zolang mee bezig en het schoonmaken was juist extra motiverend (natuurlijk wel ondertussen met wat foute muziek en meezingen om het leuk te houden). Onze badkamer is minder rommelig, opgeruimd en weer lekker fris! Stom eigenlijk dat ik dit soort klusjes soms iets te lang uitstel, terwijl dat helemaal niet nodig is om te doen. Ik merk wel dat het zonnetje en het mooie weer, een positief effect heeft. Binnenkort ga ik denk maar met de grote lenteschoonmaak beginnen.

Lees ook: MONDAY Haircare, nieuw in Nederland

Volg: