Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

LIFESTYLE | VITALS, SWEEPS & BAMA

LIFESTYLE | VITALS, SWEEPS & BAMA

De afgelopen tijd heb ik diverse producten opgestuurd gekregen, die ik wel met jullie wil delen alleen dan in een gecombineerd artikel. Ik schrijf natuurlijk voornamelijk over beauty, maar ook over mama & lifestyle onderwerpen. Vandaag laat ik wat producten zijn van Vitals, Sweeps & BAMA, het zijn drie merken waar ik eigenlijk nooit eerder van had gehoord. Dus misschien wel leuk om met jullie te delen!

lifestyle2Vitalis Elke Dag Junior 30 kauwtabletten €11,95,- verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

De meeste kindermulti’s in de vorm van kauwtabletten bestaan voor een groot deel uit suikers en/of bevatten kunstmatige zoetstoffen om de smaak te verbeteren. Elke Dag Junior is een kauwtablet, in de vorm van een olifantje, die op smaak is gebracht uitsluitend met zoetstof uit Stevia en een natuurlijk woudvruchtenaroma.

Elke Dag Junior onderscheidt zich bovendien door de gekozen verbindingen van de vitaminen en mineralen. Zo bevat deze formule de biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, B12 en wordt gebruik gemaakt van een superieure, lichaamseigen vorm van foliumzuur. Daarnaast wordt grote waarde gehecht aan doseringen die ertoe doen. Eén tabletje bevat bijvoorbeeld maar liefst 10 mcg vitamine D3, zoals geadviseerd voor jonge kinderen door de Gezondheidsraad; extra vitamine D druppels zijn dus niet meer nodig. Deze kindermulti is ook uniek doordat er vitamine K2 in zit, evenals gemengde tocoferolen, luteine en zeaxanthine. Kortom, Elke Dag Junior zal de vergelijking met andere kindermulti’s glansrijk doorstaan!

Sterre eet elke dag diverse groente en fruit, en ter aanvulling krijgt zij elke dag één kauwtablet. Ik zie zelf niet echt wat voor verschil dit precies heeft, maar een extra boost kan volgens mij nooit kwijt toch?!

lifestyle3Sweeps, voor alles een doekje o.a. €8,95,- (pak per drie) verkrijgbaar bij Bol.com of €1,99,- per pak bij o.a. Etos

Of je nu op reis, op een festival of onderweg bent, met Sweeps ga je goed voorbereid de deur uit. Heb je vette vingers na een heerlijke vette hap, ben je bang voor de – niet altijd even schone – toiletbrillen die je onderweg tegenkomt of kun je wel wat verfrissing gebruiken? Met Sweeps binnen handbereik is dat geen probleem. Met maar liefst 15 verschillende doekjes mogen wij wel zeggen dat we voor alles een doekje hebben. En het fijne is dat Sweeps makkelijk mee te nemen is door de handzame verpakkingen. Hierdoor heb je Sweeps altijd binnen handbereik, of dat nu in je handtas, jaszak of in je dashboardkastje is.

Ik heb zelf een pakket ontvangen met diverse doekjes, en vooral de Verzorgende Hygiëne doekjes zijn fijn in gebruik. Altijd handig om zulke doekjes in huis te hebben, in je handtas of voor onderweg.

lifestyle1Bama Shoecare verkrijgbaar bij o.a. Bol.com 

Als je een paar mooie schoenen koopt, dan wil je daar natuurlijk zo goed en zuinig mogelijk mee omgaan. Vaak krijg je in de winkel al de vraag, of je er verzorgingsproducten erbij wilt kopen. Van de week kwam er een pakket binnen van Bama Shoecare met echt diverse producten zoals een speciale deodorant tegen vieze zweterige geurtjes. Of een protector spray, deze biedt bescherming tegen weer en wind. Maar ook nieuwe zolen, en een product om bijvoorbeeld slippers weer mooi eruit te laten zien (vaak ziet het voetbed er niet mooi meer uit door bijvoorbeeld je voet afdruk). De prijzen liggen tussen de €8,95,- & €19,95,-.

post signature
*Dit artikel bevat een producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf & affiliate links.

Volg:

2 Reacties

 1. Sanne
  mei 9, 2016 / 6:55 am

  die vitamine heeft me zoontje ook 🙂

 2. mei 10, 2016 / 12:55 pm

  Die doekjes zijn zo handig en zeker als men naar een festival gaat.
  Het is zo onhygiënisch om alles aan te raken.
  Net zoals in het ov..

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge