Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

NIEUW | DRIE NIEUWE KRUIDVAT SOLAIT PRODUCTEN

NIEUW | DRIE NIEUWE KRUIDVAT SOLAIT PRODUCTEN

Eindelijk is het mooie weer een beetje door gebroken, maar dat betekent wel dat we ons allemaal goed moeten gaan insmeren. De Kruidvat heeft drie nieuwe zonbescherming producten toegevoegd, en deze heb ik de afgelopen weken getest. Meer dan 30% van de Nederlanders geeft aan vorig jaar een keer verbrand te zijn en dat terwijl 90% van de Nederlanders de gevaren van de zon wel kent. Dit blijkt uit cijfers van het KWF. Veel mensen vergeten dat de huid ook veel in aanraking komt met UV-straling wanneer we in een korte broek in de tuin werken, op een terrasje zitten, fietsen of buiten sporten. Daarom adviseert Kruidvat: wat je ook doet, smeer goed!

solait2

Kruidvat Solait To Go SPF 30 €1,99,-
“De Solait Sun Tissue is een vochtige tissue met sun lotion die snel en eenvoudig op de huid aan te brengen is. Het handige doekje voor onderweg of tussendoor is geschikt voor de zeer lichte huid die veel bescherming nodig heeft. Maar let op, ook een bruine of gekleurde huid moet je blijven insmeren met een hoge beschermingsfactor!”

Dit vind ik zelf extreem handig, gooi een paar Solait Sun Tissue’s in je tas en je hebt altijd bescherming bij de hand! Ze nemen weinig ruimte in beslag, en zijn ook fijn in gebruik. Zo heb je eigenlijk nooit meer een excuus om je niet in te smeren.
solait3

Kruidvat Solait Face Sunfluid SPF 30 €6,99,- (SPF 50 €7,49,-)
“De luchtige formule van de Solait Face Sunfluid in factor 30 en 50 is speciaal ontwikkeld voor de delicate huid van het gezicht, de hals en decolleté. De fluide hydrateert en biedt ook de zeer lichte huid een extra hoge bescherming. Het trekt snel in, plakt niet en laat een matterend effect achter. Dit zonbeschermingsproduct is tevens geschikt voor gebruik als basis onder make-up.”

solait4
In alle eerlijkheid heb ik nog nooit een speciaal zonbescherming product gebruikt voor mijn gezicht, maar daar komt nu verandering in. Deze fluid trekt namelijk een stuk sneller in en laat geen extreem vettig laagje achter. Mocht je dus na deze fluid nog foundation willen aanbrengen, dan is dat gewoon mogelijk. Ik heb zelf SPF 30 gebruikt, maar er is ook een SPF 50 mocht je zelf net wat meer je gezicht willen beschermen dan is dat mogelijk.

solait5

Kruidvat Solait Transparent Sunspray SPF 50 €9,49,- (SPF 30 €8,49,-)
“De niet-vette Transparent Sunspray Refreshing met hoge bescherming is uitermate geschikt voor de zeer lichte huid. De spray in factor 30 en 50 geeft een continue en gelijkmatige nevel en is gemakkelijk over het hele lichaam te verstuiven. Dat maakt dit zonproduct perfect voor de insmeermomenten die wel eens vergeten worden. Het product heeft een up-side down spray waarmee je in alle richtingen kunt sprayen.”

solait6
Handig zo’n spray! Ik zag het alleen al helemaal voor mij, dat het echt een rommeltje zou gaan worden met spray. Maar door de fijne nevel, viel dat gelukkig mee. Ook deze spray trekt lekker snel in en laat geen extreem vettige laag achter (daar heb ik zelf altijd zo’n hekel aan bij zonnebrandcrème enzovoort). Je kan gewoon lekker snel wat op je huid sprayen, inmasseren en je bent klaar voor de zon! Deze nieuwe Kruidvat Solait producten zijn inmiddels al verkrijgbaar.


Lieve lezeressen vergeet niet om je huid goed in te smeren, goed te blijven drinken en niet te lang in de zon te zitten/liggen <3

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

6 Reacties

 1. Marion
  mei 8, 2016 / 7:58 am

  Die zakjes voor onderweg vind ik echt ideaal!! Ik heb zo vaak dat ik even ergens ga zitten en dan niets bij me heb. Superslim!

 2. mei 8, 2016 / 9:04 am

  Dat ze trekt lekker snel in en laat geen extreem vettige laag achter vind ik erg postief. Kleverig en vettig vind ik ook niet fijn bij zonnebrand.

 3. mei 8, 2016 / 9:46 am

  Ik smeer het liefste gewoon met een melk, dat vind ik het handigste. En wat je zegt: zeker goed smeren en voorzichtig zijn!

 4. mei 8, 2016 / 10:13 pm

  Die spray had Jamey laatst, en ik kocht ze altijd online van een ander veel duurder merk, en deze is bijna net zo fijn!! Echt blij mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge