Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

HOME | EEN GOED BUREAU IS ERG BELANGRIJK

HOME | EEN GOED BUREAU IS ERG BELANGRIJK

Omdat ik vanuit huis werk, is het voor mij erg belangrijk om een eigen werkplek te hebben. En gelukkig heb ik die ook! Niet alleen een kast voor mijn cosmetica en huidverzorging is een must, maar ook een goed bureau. Aangezien ik dagelijks meerdere uren achter een bureau zit, artikelen te schrijven, e-mails beantwoorden & een planning te maken.

Maar waar moet een bureau nou voor mij aan voldoen? Voor iedereen is dat natuurlijk anders, zoveel mensen…zoveel wensen! Ik vind het zelf belangrijk dat ik genoeg werk ruimte heb, en dat er ook genoeg opbergruimte is. Zoals eigenlijk bij het bureau van de afbeelding hier boven. Dit is het model Okido-W en dit bureau is te koop voor €149,95 (dit bureau is momenteel in de aanbieding) bij Huisenthuis.nl.

Thuiswerken wordt steeds populairder, steeds meer mensen kiezen het werken vanuit huis en het indelen van hun eigen uren & taken. Ik werk nu al 8 jaar vanuit huis (eerst voor een ander bedrijf die ik heb gehad, en nu al een aantal jaar voor Pinkit.nl). De meubels en bureaus Huisenthuis.nl passen perfect in dit plaatsje, en zorgen voor comfort en werkplezier/ruimte. Mocht je nog opzoek zijn naar andere kantoormeubelen, dan kan je deze ook vinden in de webshop.


Bureau Concrete-SD (foto links, prijs €199) voldoet ook helemaal aan mijn eisen, en ziet er dankzij de betonlook ook nog eens heel gaaf uit. Bureau Epe-1 (foto rechts, prijs 189) vind ik ook erg mooi, alleen zou ik dan wel extra kastjes erbij bestellen omdat ik de opbergruimte anders zou missen (mijn werkkamer is namelijk ook weer niet zo heel groot). Beide modellen zijn o.a. verkrijgbaar bij Huisenthuis.nl.

Voor mij is een bureau dus zeker wel een belangrijk item i.v.m. werk, ik let dan vaak ook op de hoogte/ruimte en hoeveel plek ik heb om aan te werken. Niet alleen een bureau is erg belangrijk, maar ook een goede bureaustoel die je qua hoogte kan veranderen (aangezien ik maar 1.63m ben).

Zitten jullie ook vaak achter een bureau? En wat zijn jullie eisen voor een goed bureau om aan te werken?

post signature

*Dit is een samenwerking

Volg:

11 Reacties

 1. augustus 25, 2017 / 2:46 pm

  Deze ga ik zeker kunnen gebruiken want wij zijn net bezig met de bureauruimte aan het verbouwen!

 2. Britt
  augustus 25, 2017 / 3:00 pm

  Om goed werk te kunnen verrichten vind ik een bureau één van de belangrijkste dingen eigenlijk, ik kan niet werken met een hoop afleiding, een zere rug, rommeligheid etc. Deze is inderdaad erg mooi en staat denk ik ook mij bij een hele hoop verschillende stijlen qua interieur!

 3. augustus 25, 2017 / 3:08 pm

  Ik heb wel een bureau, maar zit vaker op andere plekken in huis. Haha… Een beetje hoe de wind waait zeg maar. Ik heb wel echt nog een laptop standaard nodig. Dat is eigenlijk het belangrijkste voor mij.
  Sandra onlangs geplaatst…Bruine nasi met gehakt en preiMy Profile

 4. augustus 25, 2017 / 4:05 pm

  Wij hebben thuis een ruimte die volledig als bureau is ingericht :). Erg gemakkelijk, maar ik ben me ervan bewust dat niet iedereen zo’n extra kamer ter beschikking heeft. Dan zijn bovengenoemde bureau’s wel erg handig! Vooral die in betonlook vind ik erg mooi.

 5. augustus 25, 2017 / 5:02 pm

  Momenteel werk ik aan de eettafel, maar zodra we een eigen huis hebben wil ik zeker ook een goed bureau, aangezien ik ook vanuit huis werk.
  Anja onlangs geplaatst…Review Cibdol CBD olieMy Profile

 6. Joandi Loes Tholen
  september 6, 2017 / 12:53 pm

  Ik ben zelf ook zo tevreden van mijn bureau. Die staat op schragen die ik kan verhogen/verlagen. Vind ik erg fijn!

 7. september 6, 2017 / 7:20 pm

  Bureau Concrete-SD vind ik ook erg moooi! Na mijn werk kruip ik eigenlijk gelijk achter mijn computer haha. Dus zit er wel vaak achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge