Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

Hoe maak je een badkamer gezellig?

Hoe maak je een badkamer gezellig?

Ben je niet meer helemaal tevreden met je huidige badkamer? Met name als je al een relatief oude badkamer hebt, is dat goed voor te stellen. Het is namelijk langere tijd een trend geweest om een badkamer zo kil mogelijk uit te voeren. Dit betekent dat de oudere badkamers alles behalve gezellig zijn.

Wil je graag je badkamer gezelliger maken? Dan doe je er verstandig aan om onderstaande tips op te volgen. Met deze tips ben je in staat om je badkamer snel gezelliger te maken.

Tip 1: kies voor nieuwe tegels in je badkamer

Eén van de belangrijkste onderdelen in elke badkamer. Dat zijn zonder twijfel de vloer- en wandtegels. Om je badkamer gezelliger te maken, moet je dus op zoek gaan naar nieuwe tegels.

Het fijne is dat je op dit gebied heel veel keuze hebt. Je kunt uit allerlei kleuren, vormen, afmetingen en stijlen kiezen. Tijdens je zoektocht naar de beste vloertegels Eindhoven, zou je vooral goed je eigen wensen in de gaten moeten houden. Deze wensen kun je koppelen aan de juiste tegels. En daarmee aan de sfeer die je in je badkamer wilt creëren. 

Om je badkamer gezelliger te maken, kun je het beste voor lichtgekleurde tegels kiezen. Donkere tegels zijn absoluut prachtig, maar staan wel iets killer. Bovendien zorgen donkere tegels ervoor dat je badkamer kleiner oogt.

Tip 2: kies voor een fraaie kraan en wastafel

Waar breng je de meeste tijd in je badkamer door? Dit is onder de douche, in het ligbad en/of aan de wastafel. Je moet daarom in je nieuwe badkamer voor een fraaie kraan en wastafel zorgen.

Met een fraaie kraan en wastafel maak je je badkamer absoluut gezelliger. Zet maar eens een nieuwe badkamerkraan naast een badkamerkraan van 20 jaar oud. Je ziet dan duidelijke verschillen qua uitstraling, design, kleurstelling en gezelligheid. Dit geldt niet alleen voor de kraan, maar ook voor de gehele wastafel.

Tip 3: verwerk leuke accessoires in je badkamer

Weet je wat een trend van de afgelopen jaren is? Om planten in je badkamer te plaatsen. Dit is uiteraard niet zomaar een trend geworden. Nee, met planten maak je je badkamer een stuk gezelliger. En de planten zijn ook nog eens goed voor de lucht in je badkamer.

Planten zijn slechts één van de vele voorbeelden van leuke accessoires voor in je badkamer. Het advies is om meerdere leuke accessoires in je badkamer te verwerken. Hiermee maak je je badkamer simpelweg gezelliger. De mooiste accessoires vind je bij Megadump Eindhoven.

Bonustip: pas wel op dat je niet téveel accessoires in je badkamer verwerkt. Daarmee oogt je badkamer mogelijk iets te druk en/of onsamenhangend.

Lees ook: Pleasure movement Filo doorbreekt taboes met stijlvolle producten en educatieprogramma’s

Volg: