Nieuwe artikelen:

 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

Pleasure movement Filo doorbreekt taboes met stijlvolle producten en educatieprogramma’s

Pleasure movement Filo doorbreekt taboes met stijlvolle producten en educatieprogramma’s

Persbericht – Het is algemeen bekend dat er nog steeds veel vrouwen zijn die een orgasme faken, seksuele verlangens nauwelijks uitspreekt en seksspeeltjes verbergt. Hier brengt pleasure movement Filo verandering in met educatieve programma’s over het vrouwelijk lichaam voor (jonge) vrouwen, feel good producten én stijlvolle pleasure tools. Daarom heeft Filo in november hun productlijn en programma’s gelanceerd in Nederland.

Jezelf waarderen

Filo wil vrouwen tot bloei brengen, en het vrouwelijk lichaam in al haar vormen vieren en normaliseren. Met de zelfbenoemde ‘pleasure movement’ moet genot worden gezien als een algemene gezondheidsbehoefte. Weg uit de schaduw en weg met schaamte. De stijlvolle collectie geeft iedere vrouw de mogelijkheid om een aangename sfeer te creëren voor het ervaren van een hoogtepunt.

Filo brengt verschillende pleasure tools uit in de vorm van bloemen, zoals de hyacint, iris en de zonnebloem. Ook lanceert Filo een verzorgende vulva-olie ‘VVOil’ en een scrunchie om je tampons onopvallend overal mee naartoe te kunnen nemen. Later dit jaar lanceren zij nog een pleasure tool met braille voor blinden en slechtzienden en hun eerste pleasure tool voor mannen.

Jong geleerd is oud gedaan

Seksuele ontwikkeling begint bij bewustwording van, en kennis over je lichaam. Om die reden is tevens de Filo Foundation opgericht en biedt deze educatieve programma’s over de ontwikkeling van lichaam en zelfbeeld aan meiden vanaf 11 jaar. Hiermee wil Filo ervoor zorgen dat meisjes weerbaarder worden en bewuster zijn van hun lichaam.

“De noodzaak om jongeren te voorzien van juiste educatie is groot. Het is belangrijk dat we jonge mensen weerbaar en bekwaam maken en bewust van hun lichamen. We worden met open armen ontvangen, scholen schreeuwen nog net niet om hulp.” – Paulien Ruiter, Founder Filo”

In de Filo community op Facebook kun je daarnaast als vrouw (jong en oud) veilig praten met een seksuoloog, arts en psychologen over je lichaam en andere intieme onderwerpen. Op deze manier kunnen vrouwen meer te weten komen over het orgasme, de eerste menstruatie, eerste keer seks, overgang, zelfbevrediging en een intieme relatie met een ander. Alles komt aan bod.

Bewuste keuzes in materialen

Waar mogelijk kiest Filo voor milieuvriendelijke materialen. Zo zijn alle verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal en gedrukt met plantaardige inkt. Daarnaast werken zij met kwalitatief gerecycled PET (RPET) voor textielproducten en 100% siliconen, zonder plastic voor de pleasure tools. De cosmeticalijn is dierproefvrij en de flesjes gemaakt van RPET of glas.

De producten van Filo zijn online te bestellen op myownfilo.com.

Over Filo

Het idee van Filo is ruim 35 jaar geleden ontstaan. Eigenaresses en beste vriendinnen Jess van der Kaap en Paulien Ruiter, besloten al op jonge leeftijd later samen een bedrijf te willen starten. Toen Paulien op 19-jarige leeftijd zwanger raakte, werden ze samen met kleine Kim onafscheidelijk en vormden ze samen toen al een team. De basis was al bijna 30 jaar geleden gevormd.

Het was dochter Kim Ruiter die de dames in de zomer van 2021 aanspoorde om hun banen op te zeggen en voor zichzelf te starten. Filo is geboren vanuit een verlangen van de drie dames om vrouwen te laten bloeien. Om de kennis over hun eigen lichaam te vergoten. Orgasmes te laten ervaren. Haar genot te zien als een algemene gezondheidsbehoefte. Een plek te creëren waar vrouwen in vertrouwen en veiligheid verhalen met elkaar kunnen delen. Vrouwen zijn stuk voor stuk uniek, maar ze hebben zoveel gemeen.

Filo zal daarom nooit af zijn en nooit klaar zijn met delen en vertellen. Elke dag worden er weer prachtige vrouwen geboren die zij eerder en beter van de meest waardevolle kennis zullen voorzien.

Let’s make the world blossom together.

Lees ook: Tis the season for revenge by Morgan Elizabeth

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge