Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

Het uitzoeken van een geurkaars + mijn aanraders

Het uitzoeken van een geurkaars + mijn aanraders

Door onze woning staan op diverse plekken geurkaarsen, daar ben ik namelijk dol op. Ik schrijf er wel eens over hier op Pinkit.nl of deel het via Instastories. Een geurkaars zorgt niet alleen voor een lekkere geur, maar ook voor een cozy gevoel. In dit artikel deel ik een aantal tips voor het online uitzoeken van een geurkaars en een aantal van mijn aanraders.

Waar let je op tijdens het online shoppen?

Tijdens het online shoppen kan je een geurkaars natuurlijk niet in het écht ruiken of zien, maar gelukkig is er Google! Ik zoek dan naar de geur kaarsen die ik op het oog heb en lees reviews van anderen. Er staan online ook altijd wel geurnoten bij de omschrijving en dan weet ik vaak ook wel of het een goede match gaat zijn. Zo sla ik de geurkaarsen met lavendel eigenlijk standaard over…

Ik bestel ook alleen maar bij een webshop waar ik goede ervaringen mee heb, ook qua verzending. Een geurkaars is natuurlijk best breekbaar en dient ook goed verpakt te worden. Helaas is dat niet bij elke webshop zo vanzelfsprekend.

Knetter, knetter, Knetter!

Er zijn ook knetterkaarsen, of eigenlijk geurkaarsen met een houtenlont die zorgen voor een knetter/knisper effect tijdens het brengen (zoals Woodwick). Voor mij heeft dat geluid een ontspannend effect. Is dat niet iets voor jou? Dan is dat ook iets om online rekening mee te houden bij de omschrijving.

Favorieten van dit moment

Momenteel zit ik in een Bath & Body Works fase, dit merk heeft zulke fijne geurkaarsen en de geuren zijn vaak ook intens aanwezig. De grotere kaarsen hebben 3 lonten, branden mooi op en zorgen voor een ware geurexplosie. Mijn aanraders van dit merk zijn: Kiwi Starfruit Cooler, Watermelon Lemonade, Cozy Cashmere, Pineapple Pound Cake & Peach Bellini. De zwaardere gourmand en koffie geuren van Bath & Body Works zijn trouwens ook héérlijk, net zoals de roomsprays.

Terwijl ik dit artikel schrijf brandt Kiwi Starfruit Cooler, ik krijg gelijk zin in een zwoele zomeravond! Ik kan onwijs genieten van mooie geuren, niet alleen bij parfums maar ook juist bij diverse geurkaarsen.

Lees ook: SHEGLAM Virtuous Virgo Palette

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge