Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY

  IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY
 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
 • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

  NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
 • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

  CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
 • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

  PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE
 • VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR

  VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR
 • MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE

  MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE
 • ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

  ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

DÉ WOONDECORATIE TRENDS VAN 2020

DÉ WOONDECORATIE TRENDS VAN 2020

Aangezien ik al maanden thuis zit, net zoals vele andere mensen op dit moment…ben ik meer bezig in en rondom huis. Zo ben ik begonnen met flink opruimen, meubels anders indelen en een makeover van mijn beautykamer. Dit gaf mij nieuwe inspiratie, namelijk om een artikel te schrijven over dé woondecoratie trends van 2020. Zo zie je maar waar opruimen in huis wel niet allemaal goed voor is, ik bruis gelijk weer van de nieuwe ideeën haha!

Recyclebaar en natuurlijke materialen

Dit is het jaar van recyclebare en natuurlijke materialen. En beide komen regelmatig terug in te gekke woondecoraties zoals plaids, bamboe schaaltjes of kleurrijke kussentjes. Het leuke aan deze trend is dat je ook zelf aan de slag kan gaan! Je gebruikt oude stoffen, accessoires, materialen en maakt er weer iets nieuws van. Helaas ben ik niet zo handig, maar bij het shoppen van nieuwe woondecoratie hou ik wel rekening met deze trend. Zo kocht ik vorige maand nog een cozy plaid gemaakt van recycled katoen.

Persoonlijke woondecoratie

Hoe kan je een woonkamer nog gezelliger maken? Juist! Door het gebruik van foto’s van je gezin, mooie selfie, beste vrienden, kind, huisdier of iets anders waar je juist zo gek op ben. Deze foto’s kan je natuurlijk in toffe fotolijstjes plaatsen, maar wat is nog leuker dan een foto op canvas aan je muur? En dit hoeft natuurlijk niet alleen in de woonkamer. Zo hangt er bij mijn dochter haar slaapkamer ook een foto op canvas met een collage van haar familie (ouders, bonusouders, half zusjes en bonus zusje en broertjes). Het leuke aan deze trend is dat het elke kamer een persoonlijke touch geeft. En het is ook een leuk item om iemand cadeau te doen #tip.

Spelen met groen!

In dit geval heb ik het niet over de kleur groen (al is dit ook wel een gaaf idee), maar over bloemen en planten. Ik was zelf niet helemaal gek op deze woondecoratie trend, maar door het vele thuiszitten ben ik toch steeds meer plantjes gaan kopen. Vooral vetplantjes en mini cactusjes vind ik super leuk staan in onze woonkamer en keuken.

Qua planten is er ook enorm veel variatie mogelijk en bij deze trend kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Ik heb al diverse woonkamers gezien waar meer dan twintig plantjes in staan, dan ben ik nog maar een groentje met zeven stuks haha! En geheel passend bij deze trend koop ik ook steeds vaker een bos bloemen, alleen vind ik dat toch wel prijzig voor de X aantal dagen dat dit mooi blijft. Als je plantjes goed verzorgt, dan heb je daar veel langer plezier van.

Ook al is het zomer als ik naar buiten kijk is daar nog weinig van te merken (het lijkt wel herfst!). Sowieso is het dit een ander jaar door alle gebeurtenissen. Ik probeer het daarom in huis nog gezelliger te maken met warme kleuren, zachte stoffen, diverse (geur)kaarsen, geurstokjes enzovoort. Zodat het thuiszitten ook wat aangenamer is, dat is voor mij ook wel een woondecoratie trend voor 2020…

Wat is voor jullie echt dé woondecoratie trend van 2020?

Misschien ook interessant om te lezen >> De makeover van mijn beautykamer

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
BE Creative Make Up Sunset Collectie
BE CREATIVE MAKE UP SUNSET SUMMER COLLECTIE 2020

Net voor onze vakantie kwam er een pakketje binnen, met daarin 3 producten uit de nieuwe Sunset Summer collectie van...

Close