Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

BUDGET TIP | FOTOGRAFIE GADGETS VOOR JE MOBIEL

BUDGET TIP | FOTOGRAFIE GADGETS VOOR JE MOBIEL

Door Nikita – Vlak voordat ik gastblogger op pinkit.nl werd had ik deze gadgets al besteld, nu ik regelmatig foto’s moet maken kwam dit helemaal perfect uit. Vandaag wil ik jullie wat handige gadgets laten zien die ik op Aliexpress heb gekocht. Deze gadgets zijn heel fijn om te gebruiken voor bijvoorbeeld product fotografie.

Aliexpress is een Chinese website, waar verschillende handelaren hun goederen verkopen.Voordat je gaat shoppen in het buitenland is het zeer raadzaam de regels van importeren door te lezen op de website van de Nederlandse douane. Het is niet ingewikkeld, maar er zijn bepaalde regels waarvan het raadzaam is je er ook aan te houden. Ik koop er van alles, alleen geen kleding en schoenen, maar alle andere dingen die ik heb gekocht zijn van goede kwaliteit. Vandaag laat ik jullie gadgets zien voor een mobiele telefoon.

nikita1

Als eerste laat ik jullie een statief zien voor je mobiele telefoon. Zelf heb ik enorme trilhanden en maakt het niet gemakkelijk om scherpe foto’s te maken. Het statief is niet heel groot dus zeker niet bedoeld om in het bos een groepsfoto te maken, maar voor het fotograferen van objecten is hij heel handig. Je kan het ijzer aan de bovenkant omhoog trekken en je telefoon er tussen klemmen doordat er een strakke veer in zit.
nikita2
De pootjes van het statief zijn 10 cm lang en kan je deze tot 16 cm uittrekken.

nikita3

De kop waar je telefoon in wordt geklemd kan je ook in buigen zodat je de camera naar beneden kan richten.
nikita4

Om het helemaal af te ronden, kan je de telefoonhouder eraf draaien en kan je ook een kleine digitale camera er op draaien. Ik vind hem ideaal!
nikita5

Het tweede object is een led lamp die je in je microphone jack van je telefoon kan steken. Als je hem aandoet geeft hij constant helder licht, erg handig als je net een beetje extra licht nodig hebt.

nikita6

Om hem nog handiger te maken, kan je zelfs uit drie lichtintensiteiten kiezen. Naast een aan/uit knop zit er ook een micro usb poort op, je kan de led lamp nl gewoon opladen in het stopcontact, hij maakt dus geen gebruik van de batterij van je telefoon.
nikita7

De laatste gadget is een setje lenzen die je in een klem op de lens van je telefoon kan klemmen.

nikita8
Er zitten drie lenzen bij: macro, wide en fishbowl.

Met macro kan je foto’s op zeer kleine afstand maken en goed ingezoomd, denk bv aan een sneeuwvlok. Je houdt hierbij je telefoon op maar 4-5 cm afstand van het object. Met wide kan je een breder beeld dan normaal fotograferen. Deze twee lenzen bewaar je in elkaar geschroefd. Fishbowl is een grappig effect, hiermee maak je foto’s alsof je door een vissenkom kijkt. De lenzen worden geleverd met twee lensdoppen, de klem en een klein stoffen zakje om alles in te doen. Als jullie een review willen van deze lenzen hoor ik het graag en wie weet.

Ik hoop dat ik nu mooiere foto’s kan maken nu ik ook binnen voldoende licht kan creëren en zonder trilhanden. Deze foto’s zijn gemaakt met trilhanden hahaha. Nu zijn jullie vast benieuwd wat deze gadgets hebben gekost! Het statief heeft €1.45 gekost, de led lamp €2.25 en de lenzen set €1.84. Ik word zelf altijd heel erg blij van dit soort prijzen.

Wat vinden jullie van de gadgets, lijken ze jullie ook zo handig?

Liefs Nikita

Volg:

6 Reacties

 1. april 3, 2016 / 12:43 pm

  Dit lijkt mij erg handig ik hou ook van zo’n gadget, zeker al ik er veel aan heb. Aliexpress heb ik zelf nog geen ervaring mee.

 2. april 3, 2016 / 4:26 pm

  De statief is inderdaad heel handig! Het led lampje lijkt mij tof! Ik mis inderdaad soms wat helder licht! Thanks voor de tips! 😉

 3. april 4, 2016 / 10:00 am

  Die ledlamp ga ik bestellen, statief kocht ik al bij de action!
  Supertips!

 4. april 4, 2016 / 3:01 pm

  Wat een goede tips, hier ga ik mij ook eens in verdiepen!

 5. Sanne
  april 5, 2016 / 9:51 am

  heel handig dit ga ik onthouden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge