Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

FOOD| EET JIJ WEL GENOEG FRUIT?

FOOD| EET JIJ WEL GENOEG FRUIT?

Fruit eten is gezond! En toch word het minder vaak gegeten, dan word aanbevolen. Ik zelf pak minder snel een appel als tussendoortje (zou ik wel moeten doen oops), maar ben bijvoorbeeld wel gek op smoothies met allemaal soorten fruit. Sterre is dol op fruit en dan met name druiven, kiwi’s & peren. Tegenwoordig kan je veel online shoppen, zelfs fruit! Via de website van Fruit.nl kan je diverse boxen bestellen, die dan netjes bij je thuisbezorgd worden.

fruitnl1
“Fruit eten is gezond. Dat weten we allemaal. En toch halen we die twee stuks fruit per dag vaak niet. Met fruit.nl dan eet je het wel. Onze fruitbox zorgt voor een goed gevulde fruitschaal thuis en op het werk. De fruitbox bestaat uit minimaal 7 soorten (seizoens)fruit en een exotische verrassing. Gevarieerd, vers en gratis thuisbezorgd. Ook hebben wij een sapbox voor je samengesteld vol citrusfruit en kun je bij ons verse, jonge drinkkokosnoten bestellen. Dit alles voor een gezonde levensstijl. Een feestje voor jezelf, je gezin en/of op je werk.  Super gezond en wel zo makkelijk.”

Ik ben natuurlijk wel bekend met dit soort boxen, maar dan vooral op beauty gebied. Maar dit werkt eigenlijk gewoon precies het zelfde. Je kan kiezen uit diverse boxen, en ook of je het bijvoorbeeld éénmalig, wekelijks enzovoort wilt ontvangen. De boxen waar je o.a. uit kan kiezen zijn: Fruitbox, Sapbox 1, Sapbox 2, Fruitmand & Werkfruit. De prijzen van deze boxen zijn heel verschillend aangezien je ook aan kan geven voor hoeveel personen je de box ongeveer wilt ontvangen. De prijzen liggen ongeveer tussen de €15,95,- en €34,95,-.

fruitnl2
Ik heb zelf een Fruitbox ontvangen (helaas heb ik geen idee voor hoeveel personen deze Fruitbox precies was). De grote oranje doos werd netjes thuisbezorgd, en dat echt helemaal vol met fruit. Er zaten twee doosjes druiven in, appels, peren, radijsjes, tomaten, bananen, mandarijnen en nog veel meer. Wij hebben hier ongeveer 1.5 week lekker van kunnen smullen. Sterre nam het mee naar school, en ik maakte er lekker smoothies van. Het fruit was allemaal nog goed, dus niet al hartstikke rijp (zoals jullie kunnen zien zijn de bananen nog groen). Dit is zeker een leuk en vooral lekker concept!

Wat vind jij van het concept om zo’n Fruitbox online te bestellen?

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

12 Reacties

 1. Amy
  april 3, 2016 / 2:13 pm

  Haha, toevallig zit ik precies nu ik dit lees een appeltje te eten. Ik eet gemiddeld denk ik wel te weinig fruit, het zou eigenlijk wel iets meer kunnen. Dan is zoiets ideaal!

 2. april 3, 2016 / 2:38 pm

  Handig zo’n box! Ik kom eigenlijk elke dag wel aan 2 of meer stuks fruit

 3. Tamara
  april 3, 2016 / 3:18 pm

  Ik eet heel graag fruit en groentjes. Dus kom ik aan mijn dagelijkse nodige fruit. Leuk zulke box maar de prijs vind ik wel eventjes schrikken … . Ik ga naar de boer achter mijn groentjes en fruit voor 2 personen en betaal voor één week maximaal 20€. Maak er soep mee, smoothie, maaltijden en tussendoortjes.

 4. april 3, 2016 / 3:31 pm

  Zo’n fruitbox is een superleuk en origineel idee! Ik eet veel te weinig fruit dus zo’n fruitbox zou ideaal zijn. In de zomer eet ik wel graag aardbeien en watermeloen maar die zijn momenteel nog niet verkrijgbaar X

 5. Ilse
  april 3, 2016 / 3:43 pm

  Ik mag op dit moment geen fruit eten voor mijn gezondheid vanwege de fructose erin en ik heb het eigenlijk nog niet gemist. Terwijl ik anders toch wel graag een appeltje eet of aardbeien of peren of kiwi’s of sinaasappels,… Gek, maar misschien dat mijn lichaam en geest zo ook aanvoelt dat het op dit moment niet goed voor me is.

 6. Nikita
  april 3, 2016 / 4:06 pm

  Ik neem regelmatig een banaan mee als ik het bos in ga met de hond, kan helaas heel veel soorten fruit niet verdragen ivm mijn maag, red dus echt geen twee per dag, maar ik eet wel heel veel gevarieerd groente.

  Voor mijn zou zo’n box niks zijn.

 7. april 3, 2016 / 5:49 pm

  Lijkt me heeeeel handig zo’n doos! Ik probeer echt twee stuks fruit te eten op een dag, maar soms lukt me dat niet, toch goed op letten haha… Ik merk dat mijn weerstand echt minder wordt als ik het niet doe!

 8. april 3, 2016 / 7:30 pm

  Ik ben een groooooote fruiteter! Normaal gezien eet ik zeker vier, vaak vijf stuks per dag. Alleen heb ik de voorbije vijf weken in Japan amper fruit kunnen eten omdat het daar zo verschrikkelijk duur is. Da’s het nadeel van een eiland met weinig eigen fruitteelt 🙁

 9. april 4, 2016 / 12:05 am

  Ik zag dit laatst ook al voorbij komen, wat een leuk idee!

 10. april 4, 2016 / 1:51 pm

  Ik eet eigenlijk niet zoveel fruit als ik zou moeten, vooral in de winter eet ik bijna nooit fruit. Als het weer lekker warm is buiten koop ik meestal een lekkere fruit salade of maak ik een smoothie. Voor mij zou z’n box niet werken omdat ik denk dat ik dan teveel fruit moet weggooien, maar wel een hele leuke optie voor mensen die genoeg fruit eten!

 11. april 4, 2016 / 10:20 pm

  Ik mag ook wel wat meer fruit eten, de laatste paar weken doe ik wel flink mijn best maar het kan nog beter.
  Zo’n box zou hier niet echt handig zijn, mijn vriend eet fruit op zijn werk en ik kan dat allemaal niet op in mijn eentje :’)

 12. Sanne
  april 5, 2016 / 9:50 am

  me zoontje eet het elke dag wel goed alleen ik zelf niet slecht he 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge