Nieuwe artikelen:

 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

NEW| IT’S TIME FOR SOME NEW GLASSES

NEW| IT’S TIME FOR SOME NEW GLASSES

Sinds ongeveer twee á drie jaar draag ik dagelijks een bril. Eigenlijk had ik dat al veel eerder moeten doen, maar soms kan ik nog al eigenwijs zijn. Vorig jaar mocht ik via de site van Polette een bril uitkiezen, en daar was en ben ik nog steeds erg blij mee. Inmiddels is er weer een nieuw jaar begonnen, en ik mocht weer een nieuw montuur uitkiezen. Zo kan ik een beetje afwisselen!

polette2
Over Polette:

Polette is gebaseerd op een simpel, maar baanbrekend idee: wij zijn de enige tussenpartij tussen fabriek en klant. De monturen en lenzen komen recht uit onze werkplaatsen, wij houden geen grote voorraden aan en wij maken geen gebruik van tussenpartijen die zelf hoge winstmarges maken.

Tegenwoordig kan je naast bestellen via de webshop, ook terecht in de winkel. Polette heeft namelijk een winkel geopend in Amsterdam. Zo kan je eerst zelf goed kijken en passen, welk montuur je toch het mooiste en fijnste vind om te dragen.

polette3
Dit keer ben gegaan voor het montuur Alchimie Black deze kost €19,99,- (exclusief glazen). Het is alweer een zwart montuur, alleen wat minder groot dan die ik eerder heb gekocht. Als je online gaat bestellen heb je natuurlijk wel de juiste oog afmeting nodig, die kan je bijvoorbeeld laten doen bij een oogarts of opticien. Dit model is chic en toch retro te gelijk, en heeft bij de pootjes goudkleurige details.

polette4
Naast mijn bril heb ik ook een hoesje ontvangen, dit is de Tempo Grey en kost €5,99,- . Het is een mooi grijs hoesje om mijn bril in te bewaren, maar ik zou hem niet zo los in mijn tas doen. Het is namelijk een dun hoesje en dat lijkt mij geen goed idee om die zo los in mijn handtas te doen. Ik gebruik het hoesje voor op mijn bureau of nachtkastje, daar stop ik dan ’s avonds mijn bril in.

“Fabrieksprijzen! Door ons businessmodel kan Polette jou zeer scherpe prijzen bieden zonder met minder dan de beste kwaliteit tevreden te zijn. Door ons concept kunnen wij 80 % korting bieden op de prijzen die men gewend is te betalen bij opticiens. Wij bieden onze monturen aan tussen € 9,99 en € 49,99 en onze lenzen tussen € 9,99 en € 89,99.”

polette5
Ik ben wederom weer blij met mijn nieuwe Polette bril, het bestellen ging makkelijk en binnen een paar dagen had ik het pakketje al binnen. Zo zie je maar dat een mooie en goede bril echt niet mega duur hoeft te zijn…dat bewijst Polette wel!

Heb jij zelf al eens een bril online besteld via de website van Polette?

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

6 Reacties

 1. Nikita
  april 2, 2016 / 2:57 pm

  Leuke bril heb je uitgezocht.

  Ik koop sinds kort mijn brillen en lenzen bij Hans Anders, daar kan je een maandelijks abonnement afsluiten.

  Voor 1 jaar 7 euro per maand en voor 2 jaar 3.50 per maand, daarna krijg je een voucher en kan je een bril uitkiezen, heb je niet super slechte ogen hoef je niks bij te betalen.

  Ik heb waanzinnig slechte ogen -10.25 en -10.75 dus ik doe twee jaar abonnementen om dan na 2 jaar een bril uit te zoeken, incl het dunste slijpen kost het me dan niks extras.

  Daarom zal ik het niet online doen, omdat met mijn sterkte het allemaal wat lastiger is.

  Bij Pearle was ik €320 kwijt dus €168 in termijnen van €7 per maand is dan veel interessanter.

 2. april 2, 2016 / 3:42 pm

  Wat een mooi montuur is het, staat je ook erg goed! Ik heb nog nooit wat bij Polette besteld maar de shop ziet er wel heel goed uit.

 3. april 2, 2016 / 6:22 pm

  Staat je goed! Wauw!
  Ik,ga de volgende keer toch weer naar Hans Anders, want de bril die ik nu heb, klopt niet, ik blijf scheel kijken. Mijn man zei ook dat het niet klopt. Alleen ik durf niet te klagen. ?

 4. Sanne
  april 5, 2016 / 9:51 am

  staat je goed deze bril 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge