Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

KIDS | ZOOMER SHOW PONY

KIDS | ZOOMER SHOW PONY

Wie droomt er nu niet van een eigen pony? Zoomer introduceert de Zoomer Show Pony: het aller-slimste robotpaard van dit najaar. De interactieve viervoeter reageert op verschillende handelingen zoals een aanraking en stemgeluiden. Ze leert trucjes, met behulp van verschillende accessoires, en heeft net als een echte pony behoefte aan knuffels en aandacht. Door middel van voeren, trainen, verzorgen en belonen maak je van jouw Zoomer Pony je beste vriendin.

Zoomer Show Pony €99,99 o.a. te koop bij Bol.com en Intertoys

“Zoomer Pony is een slim en interactief paard. Ze kan verschillende trucjes leren en maakt echte paardengeluiden zoals hinniken en briesen. De symbolen in haar sprekende LED ogen laten zien waar ze behoefte aan heeft. De viervoeter zit boordevol sensoren en door vaker met haar te spelen wordt ze steeds slimmer. Kam haar manen, voer een appel, beloon met het suikerklontje, train en ontdek haar talenten.Zoomer Pony heeft vier verschillende functies, namelijk: voeren, trainen, belonen en verzorgen. Welke functie vind jij het leukst?”

In deze video gaat Sterre haar Zoomer Show Pony unboxen en uitproberen:

1. Voeren
Kijkt ze je lief aan? Wie weet heeft de viervoeter zin in een appeltje. Voer Zoomer Pony de appel door deze onder haar mond te houden en ze zal voldoende energie hebben om met je te spelen.

2. Trainen
Gebruik de wortel om over te schakelen naar de training modus. Aai Zoomer Pony over haar neus en ze zal je haar ronddraai trucje laten zien. Maar ze kan nog veel meer: rondjes rennen, voltes, dubbele voltes en weer terug. Na voldoende training zal Zoomer Pony de routine onthouden en deze vervolgens zelfstandig uitvoeren.

3. Belonen
Na het trainen is het natuurlijk tijd voor een beloning. Sla nieuwe trucs op door het suikerklontje onder haar mond te houden. Door haar hoofd te schudden laat ze haar waardering zien. Maar verwen haar niet te veel; van te veel suikerklontjes wordt ze druk en gaat ze een hyperactief dansje doen. Hou jij haar nog in toom?

4. Verzorgen
Maak jouw pony klaar voor de show! Door de borstel op de manen te houden, verschijnen er hartjes in haar ogen en is ze klaar om geborsteld te worden. Kam haar manen en vlecht ze in. Door zachtjes over haar hoofd te aaien, duwt ze deze de juiste richting op.

Wat een leuke toevoeging is Zoomer Show Pony! Dit is natuurlijk het perfecte cadeau voor elke paardenfan, deze robot pony zorgt voor veel plezier. En niet alleen voor de wat jongere kids, Sterre is 9 en helemaal gek op haar pony!

post signature

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. oktober 25, 2017 / 9:10 am

  O wauw wat een prijs zeg, daar schrik ik best van. Hoewel ik heel goed snap dat meiden dit natuurlijk een heel gaaf cadeau vinden.

 2. Tonnia
  oktober 25, 2017 / 9:12 am

  heel schattig wat doet ze het leuk

 3. Linda
  oktober 25, 2017 / 9:14 am

  Dit staat hier op het verlanglijstje voor Sinterklaas 😉

 4. oktober 25, 2017 / 1:01 pm

  Wat een leuk speelgoed maken ze ook tegenwoordig! Moet zeggen dat ik de ogen wel een beetje creepy vind, haha. Maar dat voeren zou ik als klein meisje ook helemaal geweldig hebben gevonden!

 5. oktober 25, 2017 / 4:51 pm

  Wat een geld! Maar ik kan mij voorstellen als je gek bent op pony’s en paarden dat het juist een enorme aanvulling op je speelgoed. Mijn dochtertje is toch nog te klein, maar ik probeer zo min mogelijk ‘electronisch’ speelgoed te kopen moet ik je bekennen. Vorig jaar kreeg ze van Oma en Opa Co de Rups (om te leren programmeren). Echt een heel leuk apparaat, maar het maakt best veel geluid. Waarschijnlijk ontkom ik er niet aan als ze ouder wordt, hahaha
  Rory onlangs geplaatst…Remedie tegen dunner wordend haar?My Profile

 6. oktober 26, 2017 / 9:38 am

  Leuk ding, maar die prijs. Wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge