Nieuwe artikelen:

 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)
 • Populaire parfum van modemerken + mijn favorieten

  Populaire parfum van modemerken + mijn favorieten

KIDS | ZOOMER SHOW PONY

KIDS | ZOOMER SHOW PONY

Wie droomt er nu niet van een eigen pony? Zoomer introduceert de Zoomer Show Pony: het aller-slimste robotpaard van dit najaar. De interactieve viervoeter reageert op verschillende handelingen zoals een aanraking en stemgeluiden. Ze leert trucjes, met behulp van verschillende accessoires, en heeft net als een echte pony behoefte aan knuffels en aandacht. Door middel van voeren, trainen, verzorgen en belonen maak je van jouw Zoomer Pony je beste vriendin.

Zoomer Show Pony €99,99 o.a. te koop bij Bol.com en Intertoys

“Zoomer Pony is een slim en interactief paard. Ze kan verschillende trucjes leren en maakt echte paardengeluiden zoals hinniken en briesen. De symbolen in haar sprekende LED ogen laten zien waar ze behoefte aan heeft. De viervoeter zit boordevol sensoren en door vaker met haar te spelen wordt ze steeds slimmer. Kam haar manen, voer een appel, beloon met het suikerklontje, train en ontdek haar talenten.Zoomer Pony heeft vier verschillende functies, namelijk: voeren, trainen, belonen en verzorgen. Welke functie vind jij het leukst?”

In deze video gaat Sterre haar Zoomer Show Pony unboxen en uitproberen:

1. Voeren
Kijkt ze je lief aan? Wie weet heeft de viervoeter zin in een appeltje. Voer Zoomer Pony de appel door deze onder haar mond te houden en ze zal voldoende energie hebben om met je te spelen.

2. Trainen
Gebruik de wortel om over te schakelen naar de training modus. Aai Zoomer Pony over haar neus en ze zal je haar ronddraai trucje laten zien. Maar ze kan nog veel meer: rondjes rennen, voltes, dubbele voltes en weer terug. Na voldoende training zal Zoomer Pony de routine onthouden en deze vervolgens zelfstandig uitvoeren.

3. Belonen
Na het trainen is het natuurlijk tijd voor een beloning. Sla nieuwe trucs op door het suikerklontje onder haar mond te houden. Door haar hoofd te schudden laat ze haar waardering zien. Maar verwen haar niet te veel; van te veel suikerklontjes wordt ze druk en gaat ze een hyperactief dansje doen. Hou jij haar nog in toom?

4. Verzorgen
Maak jouw pony klaar voor de show! Door de borstel op de manen te houden, verschijnen er hartjes in haar ogen en is ze klaar om geborsteld te worden. Kam haar manen en vlecht ze in. Door zachtjes over haar hoofd te aaien, duwt ze deze de juiste richting op.

Wat een leuke toevoeging is Zoomer Show Pony! Dit is natuurlijk het perfecte cadeau voor elke paardenfan, deze robot pony zorgt voor veel plezier. En niet alleen voor de wat jongere kids, Sterre is 9 en helemaal gek op haar pony!

post signature

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. oktober 25, 2017 / 9:10 am

  O wauw wat een prijs zeg, daar schrik ik best van. Hoewel ik heel goed snap dat meiden dit natuurlijk een heel gaaf cadeau vinden.

 2. Tonnia
  oktober 25, 2017 / 9:12 am

  heel schattig wat doet ze het leuk

 3. Linda
  oktober 25, 2017 / 9:14 am

  Dit staat hier op het verlanglijstje voor Sinterklaas 😉

 4. oktober 25, 2017 / 9:51 am

  Ah prachtig, haar wat verschrikte gezicht toen de pony begon te bewegen. Ik zou precies hetzelfde kijken 😀 In elk geval genoeg vermaak. Goed voor kinderen om iets te leren verzorgen en het houdt ze wel even bezig.
  Merel onlangs geplaatst…Sexy dansjes op Musical.ly | Waarschuw je de ouders?My Profile

 5. oktober 25, 2017 / 1:01 pm

  Wat een leuk speelgoed maken ze ook tegenwoordig! Moet zeggen dat ik de ogen wel een beetje creepy vind, haha. Maar dat voeren zou ik als klein meisje ook helemaal geweldig hebben gevonden!

 6. oktober 25, 2017 / 4:51 pm

  Wat een geld! Maar ik kan mij voorstellen als je gek bent op pony’s en paarden dat het juist een enorme aanvulling op je speelgoed. Mijn dochtertje is toch nog te klein, maar ik probeer zo min mogelijk ‘electronisch’ speelgoed te kopen moet ik je bekennen. Vorig jaar kreeg ze van Oma en Opa Co de Rups (om te leren programmeren). Echt een heel leuk apparaat, maar het maakt best veel geluid. Waarschijnlijk ontkom ik er niet aan als ze ouder wordt, hahaha
  Rory onlangs geplaatst…Remedie tegen dunner wordend haar?My Profile

 7. oktober 26, 2017 / 9:38 am

  Leuk ding, maar die prijs. Wauw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge