NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

BE Creative
NYX
Lancome
Clarins
Jimmy Choo
Guerlain
Narciso
Charlotte Tilbury
Flowerbomb
Smashbox
BE Creative
NYX
Lancome
Clarins
Jimmy Choo
Guerlain
Narciso
Charlotte Tilbury
Flowerbomb
Smashbox

Nieuwe artikelen:

 • WIN TED BAKER SWEET TREATS POLLY

  WIN TED BAKER SWEET TREATS POLLY
 • WEEKLY DIARY WEEK 9 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 9 2021
 • HEMA SPRING SUMMER BODYCARE COLLECTIE 2021

  HEMA SPRING SUMMER BODYCARE COLLECTIE 2021
 • MARIA NILA PURE VOLUME SET

  MARIA NILA PURE VOLUME SET
 • 4711 REMIX COLOGNE LEMON

  4711 REMIX COLOGNE LEMON
 • NIEUW | KRUIDVAT SKIN SCIENCE HUIDVERZORGING

  NIEUW | KRUIDVAT SKIN SCIENCE HUIDVERZORGING
 • HET REINIGEN VAN JE HUID

  HET REINIGEN VAN JE HUID
 • VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN

  VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN
 • MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW

  MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW
 • 100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE

  100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE

KIDS| VLOTTE GEESTEN VAN 999 GAMES

KIDS| VLOTTE GEESTEN VAN 999 GAMES
Door Ellen– Van Bianca kregen we weer een aantal leuke spellen toegestuurd. Vandaag bespreek ik het eerste spel wat de kinderen, met een beetje hulp van mama, hebben gespeeld. Het spel Vlotte Geesten van 999 Games, is reactiespel waarbij het allemaal aankomt op snelheid. Het spel is te spelen met 2 tot 8 spelers en zou volgens de verpakking geschikt zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. Gemiddeld zou je tussen de 20 en 30 minuten bezig kunnen zijn met het spel per keer.


vlottegeesten2
“Elke ronde wordt een kaart omgedraaid. De spelers moeten nu zo snel mogelijk het juiste voorwerp pakken of roepen. Wie dat het snelste doet, krijgt de kaart. Wie wint de meeste kaarten?”

“Het huisspook heeft in de kelder van de burcht een oud fotoapparaat gevonden. Daarbij heeft hij alles op de gevoelige plaat gezet wat hij bij het rondspoken graag laat verdwijnen… en ook zichzelf natuurlijk. Helaas maakt de betoverde camera veel foto’s in de verkeerde kleur. Soms is de groene fles wit, dan weer blauw. Als hij de foto’s bekijkt, raakt hij zo in de war dat hij niet meer weet wat hij moet wegtoveren. Kun jij hem helpen en het juiste voorwerp noemen of zelfs voor hem laten verdwijnen?”

vlottegeesten3
Het spel zit in een redelijk klein doosje en qua opzet heb je om het spel te spelen niet veel ruimte nodig. Vlotte Geesten bevat 60 speelkaarten en 5 houten figuurtjes.

Er zijn twee spelvariaties mogelijk, een makkelijke en gevorderde. Ik heb met de kinderen de makkelijke variant gedaan, daar hadden ze namelijk al best wat moeite mee. Op elke kaart zie je een illustratie met enkele van de houten figuurtjes. Je kunt 2 soorten kaarten omdraaien, een kaart waarop de figuurtjes in de juiste kleur afgebeeld staan maar in een verkeerde kleur. Met name dat laatste vonden ze lastig.

Bij een kaart met de juiste kleuren is het een kwestie wie als eerste het bijbehorende figuurtje pakt, waarna je de kaart mag pakken. De andere kaart waarbij de kleuren niet kloppen vonden ze lastig omdat je dan een figuurtje moet pakken wat niet op de kaart staat maar je mag ook geen figuurtje pakken die een kleur heeft welke op de kaart te zien is. Ik heb het spel met 3 van mijn 4 kinderen gespeeld waarbij Jayden met 7 jaar de oudste is. Hij had het vrij snel door maar Nigel van vijf en Toby van vier vonden het best lastig.

vlottegeesten4
Al met al zijn ze er wel een aardige tijd zoet mee geweest dus qua vermaak was dit spel zeker een succes. Of het geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar? Ja, dat is wel de minimale leeftijd waarop je het kunt spelen. Mijn jongste twee vonden het af en toe een beetje lastig. Ik denk dat het voor oudere kinderen van een jaar of tien ook een heel leuk spelletje is, ook omdat je het spel ook op een moeilijkere manier kunt spelen. Vlotte Geesten van 999 Games is best een leuk spel, het neemt niet veel ruimte in wat ik zelf erg fijn vond. Ook waren de kinderen er lange tijd zoet mee. Let alleen op dat het voor de kleintjes onder ons nog niet echt aanrader is en de leeftijd die op het doosje vermeld staat de juiste is.​​

Vlotte Geesten van 999 Games kost €19,77,- en is o.a. te koop bij Bol.com

Liefs Ellen

Volg:

1 Reactie

 1. Sanne
  januari 14, 2016 / 3:37 pm

  dit lijkt mij wel een spannend spel voor me zoontje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
FOOD| ARLA SKYR NATUREL

Tijdens het boodschappen doen zat ik rond te snuffelen bij de koel afdeling, en zag ik de nieuwe Arla Skyr staan. De...

Close