Nieuwe artikelen:

 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS
 • VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

  VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

KIDS| SCHETENJACHT!

KIDS| SCHETENJACHT!

Een spel waar je moet raden wie er een scheet heeft gelaten? Dat is Schetenjacht van Goliath. Jullie hebben vast al eens de reclame zien voorbij komen, het is een kinderspel bedoeld voor 3-4 spelers vanaf 5 jaar. Is het spel echt zo grappig zoals op de reclame… Ik kan je alvast één ding verklappen JA!

schetenjacht2
Schetenjacht
 bestaat onder meer uit een speelbord, vier scheetkussens met lampjes, vier neuzen, de vader speelfiguur en vier speelstukken. Doel is als eerste speler de finish te bereiken. Spelers mogen hun speelstuk verzetten als ze raden wie een scheet heeft gelaten of door de tegenspelers voor de gek te houden als ze zelf een scheet laten.

schetenjacht3
“Elke speler pakt een neus, een speelstuk en een scheetkussen met lampje dat ze voor de anderen verborgen houden. Als het lampje van jouw scheetkussen gaat branden druk je erop. Zo laat de vaderfiguur een scheet. Alle spelers moeten raden wie de schetenveroorzaker is en wijzen met hun neus naar wie volgens hen de dader is. De schetenlater, die uiteraard bluft, een pokerface opzet en zo een ander verdacht probeert te maken, mag zijn of haar speelstuk net zoveel stappen vooruit zetten als het aantal spelers dat voor de gek is gehouden. Wie het wel goed heeft geraden, mag zelf één stap vooruit. Zo gaat het ronde voor ronde verder. De eerste speler die het eindpunt bereikt is de winnaar van dit hilarische spel.”

schetenjacht4
De uitleg van Schetenjacht is erg goed en makkelijk, Sterre en een vriendje die mee deed wisten eigenlijk gelijk wat er moest gebeuren. Zij hebben ook samen het hele bord in elkaar gezet, ik heb alleen de batterijen erin gedaan (die worden er niet bij geleverd). Zelf vind ik het design erg mooi, kleurrijk en goed overkomen. Soms heb je wel eens van die bordspellen die goedkoop eruit zien (terwijl dat ze dat alles behalve zijn), maar dat is bij Schetenjacht absoluut niet het geval.

Om het spel te kunnen spelen moet je met drie personen zijn en maximaal vier, het is dus geen spel om even gezellig met zijn tweeën te doen of met een hele groep. Schetenjacht hebben wij nu vaker gedaan en steeds zijn wij er een flinke tijd gezellig ermee bezig, het is dus geen spel waar Sterre binnen 15 minuten op uitgekeken was (plus punt!). Dat heeft vast en zeker ook te maken met de scheetgeluiden haha.

schetenjacht5
schetenjacht6
Sterre, een vriendje en ik (ja zelfs volwassen vinden dit spel leuk) hebben echt de hele tijd met een lach dit spel gespeeld. Zodra je het knopje inhoud van de scheetkussen…komen er namelijk heel wat scheten eruit (gelukkig stinken ze niet). Mocht je dus met 3-4 personen zijn, of graag samen met andere spelletjes doen dan is Schetenjacht van Goliath zeker een aanrader voor zowel jongens als voor meisjes.

Schetenjacht van Goliath kost €29,99,- en is o.a. verkrijgbaar bij o.a. Bart Smit & Intertoys.

Is dit een spel wat jouw kindje ook graag wilt hebben voor kerst of misschien al heeft?

 

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

2 Reacties

 1. december 21, 2015 / 2:09 pm

  Haha, wat een grappig spel. Ik kende het helemaal niet! X

 2. december 21, 2015 / 5:42 pm

  Ha, wat een geinig spel. Ze verzinnen wat tegenwoordig, haha! Leuk dat hij zo goed beviel 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
UNBOXING| I LOVE MYSELF DECEMBER BOX

Huidverzorging Mireille had (helaas is deze uitverkocht) weer een leuke limited edition uitgebracht, van de I Love Myself box. Ik bestel regelmatig...

Close