Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

WEEKLY DIARY | ONZE ZOMERVAKANTIE IS BEGONNEN

WEEKLY DIARY | ONZE ZOMERVAKANTIE IS BEGONNEN

Goedemorgen! Net voor de zomervakantie was het een beetje te druk, dat was ook de reden dat ik even twee weken geen Weekly Diary meer heb geplaatst. Maar nu kunnen wij het ook zeggen: vakantieeee….

Maandag

De eerste dag van Sterre haar vakantie (ik werk tussendoor gewoon en Roy moet nog drie weken werken), gaan we gelijk iets leuks doen. Aan het einde van de ochtend fietsen we richting het centrum. Daar gaan we een beetje shoppen, Sterre wilde nog wat cadeautjes kopen voor een vriendinnetje. Natuurlijk lopen we dan ook even de Action binnen 😉

Dan is het tijd voor een warme appelflap en wat te drinken. We moeten nog een uurtje overbruggen tot de film begint. We zijn naar Huisdiergeheimen 2 geweest, maar we vonden dit deel beetje tegenvallen (deel 1 was echt vele malen leuker). Gelukkig was het wel een hele gezellige dag en daar gaat het natuurlijk ook om.

Dinsdag

In de ochtend ga ik voor Pinkit.nl aan het werk en ineens had ik een leuk idee voor een nieuwe Instagram foto. Het is een watermeloen-thema foto geworden 🙂

In de middag heb ik met Sterre wat spelletjes gedaan en een aantal afleveringen van een serie. Na het eten ga ik lekker douchen en probeer ik ook wat “nieuwe” producten uit. Zo ook de Collagen Hydrogel Eye Patch van het merk BeautyFace. Ik probeerde een serieuze foto te nemen, maar ik moest steeds lachen…het ziet er ook best gek uit. Dit zijn trouwens hele fijne eye patches, zeker voor herhaling vatbaar.

Woensdag

Sterre lag nog lekker te slapen, ik ben toen even snel naar de Lidl gefietst (heb natuurlijk wel een briefje achter gelaten met waar ik ben). Ik moest even vers brood en beleg halen, plus een lekker broodje als ontbijt.

De cadeautjes die Sterre maandag had gekocht voor een vriendinnetje even inpakken.

Bij cadeautjes voor een verjaardag, hoort natuurlijk ook een kaart! Ik moest hier wel even een foto van maken, aangezien ze zowat op de tafel ligt…lijkt mij geen fijne houding.

Ondertussen komen er een aantal perspakketjes binnen, zoals een pakket vol met Vitis mondverzorging producten. Ik gebruik de roze lijn (voor gezond tandvlees) al sinds 2017 (review), fijn om weer een voorraad in huis te hebben. Ook zitten er producten in voor Sterre en wat voor jongere kids, dit neemt ze mee naar haar half/stief zusjes en broertjes 🙂

Donderdag

Van deze dag heb ik bewust geen foto’s gemaakt. Ik heb even een halve dag voor Sterre en mij genomen, ze is namelijk opgehaald om 2,5 week vakantie bij haar vader te vieren. Ik hoop dat ze het allemaal erg leuk gaan hebben, maar ik vind dit nog steeds het moeilijkste gedeelte van de scheiding.

Ik moet me ook helemaal niet zo aanstellen, want wat zijn nou 2 weken? Sterre heeft voor het eerst dit jaar haar mobiel mee en ze stuurt af en toe een berichtje, dat vind ik al onwijs lief <3

Vrijdag

Om mijn gedachten een beetje te verzetten, sta ik net zo vroeg op als Roy (hij moet gewoon werken) en duik ik de sportschool in. Zo ben ik om 07.30 uur al bezig met mijn warming-up.

Eerder deze week was er een nieuwe Foodybox binnen gekomen, maar ik was er nog niet echt aan toegekomen om alles goed te bekijken. Wat een heerlijke editie weer! Je kan deze box niet zelf komen, maar de producten zijn natuurlijk wel te koop bij o.a. de supermarkt.

De pesto en pastasaus van het merk Leqrs zijn al op, echt héérlijk! Ik heb gelijk opgezocht waar dit merk te koop is (Ekoplaza), zodat ik binnenkort weer een nieuwe voorraad kan inslaan. Verder zit er een lekkere fles Pallini Limoncello in, producten van John West…van alles gaan we hier in huis lekker genieten!

Ook ga ik nog even aan het werk, het testen van diverse Pink Gellac producten. Hier vertel ik binnenkort nog wat meer over…

Zaterdag

Het is weer tijd voor de wekelijkse boodschappen bij de Jumbo, al halen we deze keer niet zoveel. Vanwege de warmte die er aan gaat komen, haal ik liever per dag groente/fruit en vlees. Onze koelkast doet het namelijk niet meer zo goed (moet vervangen worden) en ik wil niet dat alles binnen no time niet meer goed is.

Zondag

Ik sta al vroeg op om wat dingen in het huishouden te doen. Verder zit ik bijna de hele dag achter mijn laptop geplakt. Ik heb ineens allemaal ideeën voor artikelen en van deze ingeving moet ik dan natuurlijk ook gebruik maken 😉

Dit was weer onze week in foto’s! Ik wens jullie allemaal een mooie week toe.

Misschien ook interessant om te lezen:

Tips om vooruit te werken voor je blog
Die cleansers die ik “mwa” vind
L’Oréal Magic Retouch Precision Instant Root Concealer Spray

Volg:

4 Reacties

 1. juli 24, 2019 / 12:11 am

  Wat leuk om te zien! Ziet er heel gezellig uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge