Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

WEEKLY DIARY | LUDUVUDU & SHOPPEN IN ENSCHEDE

WEEKLY DIARY | LUDUVUDU & SHOPPEN IN ENSCHEDE

Goedemorgen, het is weer tijd voor een nieuwe Weekly Diary. De weken lijken wel voorbij te vliegen, er is alweer een nieuwe maand begonnen. Vandaag 1 april zijn Roy en ik 6 jaar samen (nee het is geen grapje haha), mijn langste relatie ooit…maar goed daar gaat dit artikel niet over 😉

Maandag

Het was hoognodig tijd om de badkamer eens flink schoon te maken. Ook al is de badkamer niet zo groot, toch stel ik dit klusje zolang mogelijk uit. Als stimulans had ik van method een badkamerreiniger gekocht met de subtiele geur van eucalyptus. En het stomme is dat ik zo klaar was, waarom stel ik dit klusje dan altijd zolang uit? Nergens voor nodig!

Dinsdag

Nog meer rommel in huis, ja ik ruim écht wel eens op hoor. Mijn werkkamer (onze tijdelijke slaapkamer) is zo rommelig. Helaas kan ik niks opruimen, omdat er nu geen ruimte is. Gelukkig is onze slaapkamer 13 april klaar en dan kan ik dat weekend ook mijn werkkamer weer netjes opruimen.

Woensdag

Na een ochtendje sporten en werken, komt er een mooi pakketje van The Body Shop binnen. Kijk dan hoe tof dit design is, totaal iets anders dan dat ik van The Body Shop gewend ben. Binnenkort kunnen jullie natuurlijk een review en meer informatie verwachten.

Donderdag

De dag begon lekker met de sportschool, eenmaal thuis kreeg ik een telefoon van Sterre haar juf…

De juf belde met de vraag of ik Sterre van school zou kunnen halen. Eenmaal thuis heeft ze bijna 3 uur liggen slapen en daarna hebben we even een goed gesprek gehad. Sterre was al een paar dagen zo verdrietig omdat haar vriendje het heeft uitgemaakt…luduvudu!

Dit soort situatie’s zijn voor mij ook nieuw, ik weet wel dat de puberteit écht pittig is. Niet alleen voor Sterre, maar ook voor mij/ons haha. Inmiddels is het weer aan met haar vriendje…tsja zo snel kan het ineens veranderen.

Vrijdag

Door alle emoties (en omdat ik mij al dagen zorgen over van alles en nog wat zit te maken), doe ik vrijdag even helemaal niks. Vorig jaar heb ik zo in de knoei met mezelf gezeten, dat wil ik dit keer voorkomen. Er komen nog wel wat leuke pakketjes binnen zoals deze producten van Make up Factory.

In de avond kwam er nog een vriendin op visite en spreken we af om de volgende dag naar Enschede te gaan. Zij was nog nooit bij de Primark geweest, dus daar wilde we sowieso even naar toe.

Zaterdag

Rond half 11 zitten we samen, met onze dochters koffie te drinken bij Bagels & Beans. We hadden elkaar al te lang niet meer gesproken, dus genoeg te kletsen.

Het bezoekje aan de Primark heeft ruim 3 uur (!) geduurd, maar we hebben heel wat leuke kleding en spullen gekocht. Sterre heeft voor de komende weken genoeg kleding en ik kon dit nude palette niet weerstaan, zouden jullie hier een review van willen zien op Pinkit?


Rond 17 uur rijden we weer richting Hengelo en gaan we wokken! Het was een super gezellige dag, eenmaal thuis spring ik onder de douche en duik ik mijn bed in. Op bed kijk ik nog wat Youtube video’s, maar volgens mij was ik al vrij snel in slaap gevallen 😉

Zondag

De zondag begin ik met het opruimen van alle Primark aankopen en het huishouden. Het is gelukkig super lekker weer en alles is zo opgeruimd.

Einde van de ochtend rijden we met zijn drieën naar de Ikea voor het laminaat én natuurlijk ook een aantal geurkaarsen. Roy wilt ook nog even langs Bauhaus en daarna is het weer tijd om te klussen.

Verder ben ik nog wat artikelen aan het schrijven, foto’s aan het bewerken en is het tijd om mijn haar te verven. In de avond schrijf ik dit artikel en gaan we nog wat afleveringen van CSI kijken, helaas is het weekend alweer voorbij.

Ik wens iedereen een mooie, gezellige week toe!

Misschien ook interessant om te lezen:
Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
Mijn Netflix & Videoland aanraders van dit moment
Bodyboom Coffee Scrub Grapefruit

Volg:

6 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  april 1, 2019 / 8:05 am

  ??? Gefeliciteerd met jullie 6 jaar samen!!!! Ik weet hoe het voelt om je eerdere relatiejaren in te halen, klinkt dit oke? Je snapt vast wel wat ik bedoel ;-} Ik was zelfs op momenten bang, dat ik niet langer dan het aantal jaren met mijn ex, een relatie kon vol houden… Maar nu weet ik dat het wel kan, wanneer de relatie goed zit (๑^◡^๑) Ach vervelend dat Sterre zo heftig reageert, tja relativeren is natuurlijk op deze leeftijd nog erg moeilijk ? Een hele fijne maandag, liefs H ღ

 2. april 1, 2019 / 11:23 am

  Gefeliciteerd met jullie 6 jaar samen. Ik gebruik ook altijd method om te poetsen.:). Ben benieuwd naar dat Primark palette ook.
  X Robin

 3. Tonnia
  april 1, 2019 / 3:18 pm

  leuk weer om te zien

 4. Jouvence.nl
  april 1, 2019 / 6:33 pm

  Leuk om te zien! Ben benieuwd naar het Nudes palette van de Primark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge