Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

WEEKLY DIARY | BEAUTY EVENT IN AMSTERDAM

WEEKLY DIARY | BEAUTY EVENT IN AMSTERDAM

Goede morgen, er is weer een nieuwe week begonnen. Vorige week ben ik o.a. naar Amsterdam gegaan voor een beauty event en ben ik met Sterre samen naar Enschede gegaan…

Maandag

Deze dag heb ik vooral heel veel uur achter mijn laptop gezeten om wat administratie en e-mails weg te werken. In de avond komt er nog een pakket binnen met allemaal eten, ik mocht de Foodybox EkoMenu editie uitproberen (hier komt binnenkort nog een apart artikel over online).

Dinsdag

Er komt weer een pakketje van Ome Ali (sorry Mariska haha) binnen met een super mooi telefoonhoesje. Ik heb dit hoesje al in een andere kleur combinatie en de kwaliteit is mega goed, er zijn webshops in Nederland die voor zo’n hoesje makkelijk €30 vragen…Verder ben ik mijn nieuwe camera en 40mm lens aan het uitproberen.

Woensdag

Bij LittleWonderLand had ik een bestelling geplaatst en dat pakketje kwam binnen. Ik bestelde het mega populaire lipmasker van Laneige en twee sheet maskers van A’Pieu.

Ook duik ik redelijk op tijd de keuken in om één van de EkoMenu gerechten te maken. Ik ben absoluut geen keukenprinses, maar dit was zo lekker en relatief eenvoudig om te maken. Het recept bewaar ik, dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Donderdag

Nadat ik Sterre naar school heb gebracht, loop ik gelijk door naar het treinstation. Begin van de middag had ik een beauty event van Care Cosmetics. Voordat we de beautyproducten konden zien, was er eerst een super lekkere lunch. Ik zat o.a. aan tafel met Christiana & Babs, tijdens het eten hebben we gezellig zitten kletsen en lachen.

Tegen het einde van de middag heb ik nog heel gezellig zitten kletsen met Sonja & Natascha, tussendoor werd deze leuke foto gemaakt <3 Na het event zijn we met zijn drieën nog even richting het centrum gegaan. En op de terugweg naar huis zat ik nog een heel stuk gezellig samen met Natascha in de trein.

Ik was rond 19.30 uur thuis en heb daarna de prachtige goodiebag van het event kunnen bewonderen, binnenkort volgen er een aantal reviews. Het was een super gezellig en stiekem ook wel beetje vermoeiende dag…maar dat was het waard!

Vrijdag

Sterre had i.v.m. de stakingen vrij van school en zo konden we beide lekker chillen! In de middag gaan we nog wel even langs een Kruidvat filiaal en daar koop ik voor Roy deze verpakking met TUC 😉

Zaterdag

Roy begint weer met klussen en ik ga met Sterre richting Enschede om te winkelen (lopen thuis dan toch alleen maar in de weg haha). Als ritueel hebben Sterre en ik om dan eerst te gaan ontbijten bij Bagels & Beans, daar bestel ik dan altijd een grote cappuccino…héééérlijk! Daarna lopen we naar de Primark, maar Sterre zag daar niet zoveel leuks of het zat haar allemaal veelte ruim. En ze koopt nog wat cadeautjes omdat haar vader en vriendje binnenkort jarig zijn.

Op de terugweg lopen we langs de grote kerk en zien we heel veel mensen in een rij staan. De uitvaart van Lotte van der Zee was deze dag en ik krijg er nog koude rillingen van als ik er aan denk. Zo intens verdrietig, als ouder zijnde moet je daar toch niet aandenken…

Zondag

Ook deze dag staat weer in het teken van de verbouwing. In de middag fiets ik samen met Sterre naar Groot Driene (winkelcentrum hier in Hengelo) om wat boodschappen te halen. Dit was de eerste keer dat ze haar nieuwe fiets kon uitproberen, Sterre is er onwijs blij mee.

In de avond ben ik nog even bezig met de planning voor aankomende week en verder helemaal niks. Lekker tegen Roy aan liggen en samen een film kijken, fijne afsluiting van de week.

Ik wens iedereen een mooie, gezellige week toe!

Misschien ook interessant om te lezen:
Dr. Jart+ Shake & Shot Rubber Hydro Mask
Mijn Netflix & Videoland aanraders van dit moment
Bodyboom Coffee Scrub Grapefruit


Volg:

5 Reacties

 1. maart 18, 2019 / 11:16 am

  Ik vind die foto diary’s altijd zo leuk om te zien.? Wat ben je bij een leuk event geweest.
  X Robin

 2. maart 19, 2019 / 4:02 pm

  Wat wordt Sterre al groot! Ik zag een tijdje geleden een foto van haar…Die kinderen schieten op een bepaald moment de lengte in. (mijn zoon steekt nu een kop boven mij uit)
  Ik krijg een dezer dagen ook een nieuwe smartphone en stom van mij.. Ik had ook bij Ali een hoesje moeten bestellen. Nu twijfel ik vanwege de levertijd.
  Leuke foto van jou met de dames! Super om je weer gezien te hebben, tot het volgende event!
  Babs onlangs geplaatst…Lekker Chillen in mijn nieuwe Grandio Zitzak van Sit&JoyMy Profile

 3. maart 20, 2019 / 7:58 am

  Heerlijk zo’n week! Ik vind zo’n diary altijd heerlijk om te zien! Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge