Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

GESHOPT | LEUKE MALLEN VOOR CHOCOLADE

GESHOPT | LEUKE MALLEN VOOR CHOCOLADE

Door Nikita – Eén van de leukste dingen om te doen zijn koken en bakken. Ik kan er echt van genieten als ik mensen zie die met smaak mijn eten op eten.Bakken doe ik helaas veel te weinig, dit komt vooral omdat je daarna met heel veel lekkere dingen zit die toch ook op gegeten moeten worden. Hmm dat is wel een probleem! ik ben namelijk 31 kilo afgevallen enmoet nog 20 kilo kwijt raken, koekjes en taarten eten past daar niet echt bij, 1-2 stukjes wel maar geen hele taarten en schalen met koekjes. Dit jaar heb ik besloten jammer dan, ik zet het desnoods op de weggeefhoek, ik vind het gewoon TE leuk.


De afgelopen weken ben ik driftig aan het shoppen geweest, ik ben een echte zuinige Nederlander, uiteraard zoek ik mijn bakspullen zo goedkoop mogelijk op. Vandaag dan ook een AliExpress* shoplog! Siliconen bakvormen/chocolade mallen heb je er in honderden soorten, ik houd van aparte mallen die je hier niet zo makkelijk in de winkel vindt.Ik heb mallen voor zowel chocolaatjes/fondant als voor cupcakes en koekjes, maar ik show ze vandaag aan jullie met behulp van chocolade.

fotomal2
Zijn deze pootjes niet schattig? Groot genoeg voor cupcakes, maar je kan er ook koekjes of dunne chocolaatjes in maken. Een ander leuk idee is hem gebruiken als botervorm om bijvoorbeeld tijdens een uitgebreide brunch leuk gevormde botertjes op tafel te kunnen zetten.

fotomal3
Ik ben gek op honden en heb zelf een boerenfox genaamd Bliksem, deze mal kon ik dus niet laten liggen. Leuk voor chocolaatjes en fondant, zal hem zelf zeker gaan gebruiken om verschillende soorten chocolaatjes in te maken.
fotomal4
Stiekem ben ik een closet gothic, je zal het bv aan mijn make up niet zien en ook niet overdreven in mijn kleding, draag wel graag skull en reaper t shirts, maar als ik gave skulls zie, klink ik eerder als de gemiddelde 14 jarige die One Direction op straat ziet lopen ipv als volwassen vrouw van 35. De skulls kan je gebruiken voor mini cupcakes, koekjes, chocolade, boter en fondant, de bones zijn wat lastiger door het model en zou ik alleen gebruiken voor chocolaatjes en fondant. Ze zijn echt TE schattig….
fotomal5

De knopen zijn echt bedoeld voor chocolade en fondant, denk aan een mooie fondant taart in het thema naaien, versierd met knopen, ritsen, naalden en garen etc. Ik vond hem te leuk om te laten liggen.

fotomal6

Deze blaadjes zijn heel klein misschien handig voor de chocolade snaaier, zo kan je toch een soort van klein tussendoortje nemen. Ook heel cute om bijvoorbeeld een slagroomtaart mee te decoreren of een jungle fondant taart.

fotomal7

Sinds ik een Harry Potter fan ben, ben ik ook helemaal verliefd geworden op uiltjes. Ze zijn stoer en schattig tegelijk.
Deze mal kan je gebruiken voor flinke bonbons, dunne chocolaatjes, mini cupcakes  koekjes, fondant en ook schattige botertjes. De liefde voor skulls en uiltjes gaat heel goed samen.

fotomal8

Jeugdsentiment! Wie heeft er nou niet met Lego gespeeld? Zelf de mannen kunnen wel een chocolaatje of bonbons in de vorm van een lego blokjes waarderen.De vierkante lego blokjes zou je bonbons in kunnen maken, uiteraard zijn deze mallen heel geschikt om een lego fondant taart mee te maken, dunne chocolaatjes is ook geen probleem.De lange brede blokken zou je zelfs nog botervormpjes mee kunnen maken.Hartstikke leuk als je kind jarig is en hij/zij een broodje kan smeren met lego boter. Of voor bijvoorbeeld een traktatie.

Bijna alle mallen heb ik gekocht om chocolaatjes mee te maken, ook daarin heb je veel mogelijkheden. Strooi bijvoorbeeld gehakte noten over de chocolade of maak leuke patroontjes met verschillende kleuren chocola.


Welke mal vinden jullie zelf het leukste om te gebruiken?

Liefs Nikita

*Voordat je in het buitenland goederen gaat kopen raad ik jullie ten zeerste aan om eerst op de website van de Nederlandse Douane de regels te lezen omtrent het invoeren van producten.Het is niet ingewikkeld, maar er zitten duidelijke regels aan vast.

Volg:

18 Reacties

 1. Diana
  april 10, 2016 / 8:37 am

  Ze zijn leuk ?. Het scheelt echt veel om het daar te bestellen he. Oke het duurt iets langer voor je het in huis hebt maar het scheelt zo veel geld!

  • Nikita
   april 10, 2016 / 9:38 am

   Lage prijzen en geen verzendkosten, ik wacht wel een paar weken. ???

 2. april 10, 2016 / 10:49 am

  Hey Nikita,

  Wat zijn ze super leuk zeg!! AliExpress is echt geweldig! Wij bestellen daar ook zo vaak haha. Wordt ook populairder volgens mij 🙂 . Enne echt knap dat je zoveel bent afgevallen 🙂 !

  Liefs!

  • Nikita
   april 10, 2016 / 2:38 pm

   Steed meer mensen durven het aan en ze hebben zulke leuke dingen en dank je wel.

 3. april 10, 2016 / 11:10 am

  Aaah ze zijn leuk! Ik maak nooit tijd om zulke dingen te doen maar het is wel erg leuk 🙂

  • Nikita
   april 10, 2016 / 4:32 pm

   Ik moet er ook echt bewust aan denken, tijd vliegt voorbij

 4. Maaike
  april 10, 2016 / 11:32 am

  Ahhh dit zijn echt super leuke koopjes waar je veel plezier van kunt hebben! Het ziet er zó schattig uit <3

  • Nikita
   april 10, 2016 / 4:34 pm

   Ja hè met deze prijzen €1:50-€3.00 hoef je je ook niet schuldig te voelen als je wat koopt

 5. april 10, 2016 / 12:41 pm

  Haha, wat een grappig woord: chocolade mallen. Dat ken ik niet in België. Wij zeggen gewoon chocolade bakvormen. Ze zien er allemaal superleuk uit. Stiekem vind ik de uiltjes het schattigste! X

  • Nikita
   april 10, 2016 / 4:32 pm

   Hier zeggen we meestal siliconen mallen maar dat kunnen dat bakvormen zijn maar ook voor fondant en chocolade.

   Leuk is dat taalverschil met onze zuiderburen

 6. april 10, 2016 / 1:01 pm

  Vooral de uiltjes en hondenpootjes vind ik schattig! xx

  • Nikita
   april 10, 2016 / 4:31 pm

   dat zijn ook zeker mijn toppers

 7. april 10, 2016 / 1:24 pm

  Het zou zo leuk zijn als je met die lego kon bouwen, maar dat lukt natuurlijk niet, want aan de onderzijde zitten er natuurlijk geen gaatjes

  • Nikita
   april 10, 2016 / 4:30 pm

   Haha nee dat kan inderdaad niet

 8. Nikita
  april 10, 2016 / 4:30 pm

  Haha nee dat kan inderdaad niet

 9. Faat
  april 10, 2016 / 5:40 pm

  Wat een leuke mallen! Ik doe het zelf ook wel eens, ga meteen kijken

  • Nikita
   april 10, 2016 / 6:40 pm

   Succes met shoppen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge