Nieuwe artikelen:

 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze
 • Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

  Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!
 • Neem mij mee – Sarra Manning

  Neem mij mee – Sarra Manning

PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

Onze zomervakantie is officieel begonnen en hopelijk gaan we binnenkort (als alles meezit) naar het buitenland. Sowieso vanwege het lekkere weer ben ik online aan het shoppen en ik dacht deel toch weer soort van inspiratie. In dit artikel ga ik het dus over een aantal plus size fashion musthaves hebben en dan een soort van vakantie editie.

Tijd voor leuke jurkjes!

Sinds een jaar ben ik vooral gek op het dragen van jurkjes, dit doe ik het hele jaar door maar vooral ook in de zomer. Bij de webshop van Happy Size heb ik een aantal mooie jurkjes gespot van het merk Sara Lindholm & Miamoda. Vanwege het warme weer let ik wel op de stof en het model, het moeten natuurlijk wel fijne luchtige jurkjes zijn. Ook let ik er op of de zomerjurken niet te kort of te lang zijn, daar heb ik met mijn 1.64 namelijk snel last van 🙂

Kijk uit voor schuurende bovenbenen

Jurkjes zijn leuk, maar ik heb dan wel vrij snel last van schuurende bovenbenen. Onder een jurkje draag ik dan ook meestal een korte legging of een pantybroekje. Dit zorgt er voor dat je bovenbenen niet meer tegen elkaar aankomen en dan heb ik ook geen last meer van pijnlijke plekken. Ik heb ook andere dingen geprobeerd zoals deodorant of babypoeder, maar dat werkt helaas niet of maar heel even.

Zwemkleding mag ook niet ontbreken

Als onze vakantie doorgaat, hoop ik elke dag wel te kunnen zwemmen in de zee of in het zwembad. Ik heb nog een aantal badpakken van andere jaren, maar ik kon het niet laten om bij Happy Size ook nog een nieuw exemplaar te bestellen, ik ben gegaan voor een badpak met een elegante sierring van het merk Maritim. Ook zag ik nog hele leuke, vrolijke standjurkjes die mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Slippers en leuke sandalen

Zodra het mooie weer is begonnen loop ik eigenlijk alleen nog maar op teenslippers, ik bestel daarom ook meerdere paren per jaar. Natuurlijk mogen leuke sandalen ook niet ontbreken, die kunnen onder elke outfit net zoals witte sneakers (dit vind ik ook een typische zomer fashion musthave).

Verder ben ik vooral gek op shirtjes die wat losser zitten, ook van een luchtige stof en korte broeken die niet te strak zitten bij de bovenbenen. Mochten jullie nog andere plus size fashion musthaves hebben, laat die ter inspiratie dan ook zeker even achter in een reactie.

Lees ook: ZENZ Oil Treatment Deep Wood No99 voor haar & huid

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge