Nieuwe artikelen:

 • MONTALE PARIS STARRY NIGHTS

  MONTALE PARIS STARRY NIGHTS
 • CHATELIER INSTANT PLUMP SERUM

  CHATELIER INSTANT PLUMP SERUM
 • TIP | FYD AROMA DIFFUSER (ACTION)

  TIP | FYD AROMA DIFFUSER (ACTION)
 • BATH & BODY WORKS SHOPLOG

  BATH & BODY WORKS SHOPLOG
 • NIEUW FOREO BEAR

  NIEUW FOREO BEAR
 • YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK

  YANKEE CANDLE SCENTPLUG BLACK CHERRY & CINNAMON STICK
 • ARIANA GRANDE CLOUD

  ARIANA GRANDE CLOUD
 • GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR

  GEURKAARSEN VOOR HET NAJAAR
 • WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO

  WASBARE WATTENSCHIJFJES VAN PAPER & BOO
 • CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY

  CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS SETTING SPRAY

KIDS FASHION | RETOUR JEANS VERNIEUWDE WINTERCOLLECTIE 2016

KIDS FASHION | RETOUR JEANS VERNIEUWDE WINTERCOLLECTIE 2016

Persbericht – Retour gooit het voor de wintercollectie 2016 over een nieuwe boeg. Het jeans related merk brengt een meisjes- en een jongenscollectie met een vernieuwde look die multi combineerbaar is. Maar wees gerust; ook het alom bekende Retour met het zo kenmerkende gewassen handschrift blijft zichtbaar. Bij de jongens zien we naast de bekende gewassen items ook een vernieuwende cleanere look…

Denk aan slankere long-fit tops met een volwassen feel. De sweatpants heeft een make-over gekregen en wordt in diverse varianten aangeboden. Bij de meiden een vernieuwende mix van materialen, bijvoorbeeld fake leather of brei met sweat en dat dan weer gecombineerd met dessins. Verder ripped jeans en rijke uitgewerkte denims.

retour2
Boys look clean & fancy!
Het eerste collectiebeeld geeft een ‘into the wild’ gevoel, lekker outdoor genieten van de natuur in het winterlandschap. Hier vind je verrassende combinaties van stoffen, fotoprints op nylon, vogelapplicaties, reversed zippers en quilted patterns. Het tweede collectiebeeld is geïnspireerd op het stadsleven, lekker slenteren door de straten van de grote steden van California. Geografische prints, een industriële look en zwart/wit fotoprints in combinatie met frisse groene tinten. Meer een sportman? Speciaal voor die boys heeft het derde collectiebeeld een sportieve touch, maar wel in een nieuw jasje. Hippe fancy jackets, een denim shirt met een baseball collar en long style T-shirts. Ook brengt Retour een gevarieerde collectie aan winterjassen en een denimcollectie met een enorme diversiteit aan wassingen en fabrics. De wassingen gaan van clean tot heavy wash, waarbij het lijkt alsof de jongens lekker door de bossen hebben gestruind. De fabrics voelen zacht en comfortabel en nieuw in de collectie is de coated jog denim en biker jeans.

retour3
retour4
Girls look fancy, urban and…girly!
In de eerste collectie staat een fijne fit centraal, zonder de looks uit het oog te verliezen. Wat te denken van een denim jumpsuit met stoere bikerdetails? Of lange hooded sweatjurkjes? Het tweede collectiebeeld is voor de echte hipster. Hierin zien we wat zachtere kleuren, met als tegenpool zwart/wit invloeden uit de grafische wereld. Lang vest, baggy sweatpant, knotje op je hoofd, sneakertjes aan en jij bent de coolste in de klas! Het derde deel van de collectie heeft een folkloristisch handschrift. Rijk versierde sweaters en poncho’s met spiegeltjes, uitheemse prints en grove borduursels. Mix en match maar raak voor de ultieme boho-look. In deze lijn fake fur, franjes, destroyed denims en zelfs leer!

De denims zijn zoals vertrouwd talrijk en super uitgewerkt (denk aan bikerjeans met bikerdetails en snowwashingen die doen denken aan een sterrenstelsel!). In 2016 hoort in elke kledingkast toch echt een ripped jeans te hangen; een coole jeans waarbij iedere scheur met een lapje denim hersteld lijkt te zijn. Hoeveel stiksels kan een vierkante centimeter hebben? Veel! En of je nou van skinny,slimfit of een comfortabele jog denim houdt; Retour heeft het!

retour1
De wintercollectie van Retour is zeer goed te combineren. Gooi al je creativiteit maar in de strijd en zet naast de Retour-handtekening ook je eigen naam. Make it yours!

Ik word al helemaal enthousiast als ik naar de wintercollectie kijk van Retour Jeans (al heb ik echt nog wel even zin in zomerse warme dagen). Voor Sterre heb ik alweer een aantal leuke items gezien!

post signature

Volg:

2 Reacties

 1. augustus 24, 2016 / 6:45 am

  Zulke leuke en mooie fashion!
  Ik kan zeker goed begrijpen dat jij voor je dochter zoveel leuks had gezien 😉

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
BEAUTY | COLOURPOP 5X LIPPIE STIX

Door dat ik veel buitenlandse Youtube video's bekijk, leerde ik het merk Colourpop kennen. Eigenlijk is iedereen hier altijd zo enthousiast over,...

Close