Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

BEAUTY | COLOURPOP 5X LIPPIE STIX

BEAUTY | COLOURPOP 5X LIPPIE STIX

Door dat ik veel buitenlandse Youtube video’s bekijk, leerde ik het merk Colourpop kennen. Eigenlijk is iedereen hier altijd zo enthousiast over, dat ik zelf ook een bestelling wilde plaatsen. Dat heb ik dus een aantal weken geleden gedaan met behulp van Shipito, maar inmiddels verzend Colourpop zelf ook naar Nederland. Vandaag laat ik vijf kleuren Lippie Stix zien namelijk: Lumière, Cami, I Heart This, Heart On en Back Up.

colourpop1
De Colourpop Lippie Stix hebben een lange smalle vorm, het is een soort kruising van een lipstick/potlood. En er zijn écht heel veel gave kleuren verkrijgbaar. Ik hoorde vooral dat ze enorm goed zouden blijven zitten, dus dat heb ik de afgelopen weken flink getest. Ik heb de kleuren op de gok uitgekozen, maar je kan altijd swatches uitzoeken via Google om zo te kijken welke kleuren jij het mooiste vindt.

colourpop3V.l.n.r. Back Up, Heart On, Cami, Lumière & I Heart This

De kleuren zijn heel divers, en op het oog zien ze er al heel goed uit! Tijdens de verzending van Shipito naar mijn adres zijn er helaas twee Lippie Stix kapot aangekomen. De hulzen zijn namelijk vrij basic, maar niet super stevig voor zo’n hele lange reis naar bijvoorbeeld Nederland. Gelukkig is het grootste gedeelte wel gewoon heel aangekomen.

colourpop4Swatches v.l.n.r. Back Up, Heart On, Cami, Lumière & I Heart This

Hallooo pigmentatie! Ik merk wel gelijk dat sommige kleuren wat fijner aanbrengen, dan andere. Ik ben benieuwd of ik dat verschil op mijn lippen ook ga merken, maar de swatches beloven eigenlijk al veel goeds.

colourpopbackupColourpop Back Up – Matte X finish
“Call in the reinforcements! You’re gonna need them when you wear this mid- tone plum in a Matte X finish”

Back Up is een donkere diep paarse kleur, die wel héél fijn aanbrengt alleen erg uitdrogend is. En ook laat deze kleur heel goed de randen van mijn lippen zien, zowel aan de binnenkant (als ik bijvoorbeeld praat) als aan de buitenkant. Dat is sowieso al een minpunt, maar dat mijn lippen kurk droog aanvoelen dat is voor mij gelijk een no go…

colourpopcamiColourpop Cami – Matte X Finish
“No need to cover up in this neutral mauve pink in a Matte X finish”

Ik was eventjes bang dat deze Lippie Stix net zo uitdrogend zou zijn als Back Up, maar bij Cami heb ik nergens last van. Het aanbrengen gaat alleen iets stroever, maar het resultaat is veel mooier. Deze nude/mauve kleur is echt prachtig. De matte finish ziet er goed uit, en zorgt er ook voor dat Cami netjes op zijn plek blijft zitten.

colourpopheartonHeart On 
“It’s like a hard on but with feelings and shit. You’ll understand when you wear this bright cool toned magenta in a matte finish.”

Ik ben een beetje in de war vanwege de finish. Op de website staat dat dit geen matte Lippie Stix is, maar op de huls staat dat wel. Op mijn lippen is Heart On duidelijk niet matte, dus dat hou ik dan maar aan. Het is een prachtige opvallende roze kleur, met een blauwe ondertoon die heel makkelijk aanbrengt. Ik moet Heart On alleen de hele tijd in de gaten houden, omdat de kleur van mijn lippen glijdt. De kleur is prachtig, maar dat de Lippie Stix niet goed op zijn plek blijft zitten is toch wel een nadeel.

colourpopiheartthisI Heart This – Matte finish
‘Red based fuchsia in a matte finish. We just f*cking love it.”

Kijk dit is nou echt een Bianca-kleur…love it! Ik noem dit alleen eerder een semi-matte finish, het aanbrengen gaat wederom super makkelijk. Ik moet wel drie laagjes aanbrengen om de kleur zo dekkend te krijgen op mijn lippen, maar voor zo’n prachtige kleur heb ik dat echt wel over.

colourpoplumiereLumière – Matte finish
“A dusty mauve pink in a matte finish created by the lovely @KathleenLights – “I wanted a color that both bold and shy people could wear. It’s not a nude..it would look great on EVERYONE!”

Lumière moest ik gewoon hebben, daar had ik namelijk wel al veel over gehoord. En alles klopt! Van deze Lippie Stix word ik wel enthousiast, het is een prachtige kleur. Ik heb hier over gewoon niets op aan te merken.

Ik heb deze Lippie Stix al een tijd in huis, hoe komt het dan dat er nu pas een review over online staat? Dat heeft er vooral mee te maken, omdat ik gewoon over het algemeen niet zo héél enthousiast ben. Overal lees ik zoveel goeds over de Lippie Stix van Colourpop, heb ik dan gewoon de kleuren besteld die het net-niet zijn? Alleen Lumière & Cami zijn gewoon gelijk goed en prachtig, maar twee van de vijf…dat vind ik persoonlijk wel even balen. De kleuren blijven gemiddeld tussen de 1-3 uur goed zitten, dat ligt natuurlijk ook een beetje aan je eigen eet/drink-patroon. Gelukkig heb ik ook een aantal andere producten gekocht, die laat ik binnenkort zien…

De Colourpop Lippie Stix kosten $5,- per stuk en zijn verkrijgbaar via de webshop van Colourpop.com

post signature

Volg:

13 Reacties

 1. augustus 23, 2016 / 7:02 am

  Wauw….
  Prachtige kleuren die super goed gepigmenteerd zijn.
  Ze staan je erg mooi.

  Xoxo

 2. augustus 23, 2016 / 7:48 am

  Hele mooie kleurtjes!! Vooral cami ?

 3. augustus 23, 2016 / 8:02 am

  Wat leuk dat je zoveel kleurtjes reviewt! Ik ben vooral gek op de kleur Cami, dat zou echt wat voor me zijn. Ik moet echt een uitzoeken hoe Shipito werkt, want ik wil graag eens de liquid lipsticks van hun proberen :).

 4. augustus 23, 2016 / 8:47 am

  Prachtige producten =)
  Ik heb laatst ook mijn eerste Colourpop bestelling binnen gekregen.
  Tot nu toe bevallen zij mij goed.
  Liefs Jorinda

 5. augustus 23, 2016 / 10:01 am

  Mmm wat jammer! Ik had er eens vier besteld en ik vond ze vooral vies ruiken/smaken… Ook voor mij zijn ze het niet helemaal, misschien kun je degene die niet bevallen verkopen?

 6. augustus 23, 2016 / 10:59 am

  Ik vind ze er mooi uitzien. Net echte stiften! Ze lijken me daardoor makkelijk op te doen.

 7. augustus 23, 2016 / 4:44 pm

  Hmm. jammer! Ik heb zelf drie liquid lipsticks maar gebruik ze nooit. Al heb ik ze nog niet eens zo heel erg lang. Ze geven af, stainen heel raar en lelijk en blijven echt niet perfect zitten.

 8. manon
  augustus 23, 2016 / 5:25 pm

  wow wat een mooie kleuren

 9. augustus 24, 2016 / 7:49 am

  Het ziet er wel mooi uit. Voor mijn vakantie heb ik Colour Pop oogschaduw besteld via de website. Er kwamen nog eens €25 Douane kosten bij ? en dat in combi met de al redelijk hoge verzendkosten maakt dat ik er niet meer zal bestellen. Wellicht had ik gebruik moeten maken van Shipito.

 10. augustus 24, 2016 / 9:32 am

  Ik vind ze geweldig! Ik heb Cami ook en vind het een kleur die altijd kan!

 11. augustus 27, 2016 / 3:16 pm

  Wat zonde dat je er toch niet helemaal tevreden over bent! Ik vind het merendeel van de kleuren je namelijk wel erg leuk staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge