Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

FASHION | JE HEBT NOOIT TE WEINIG SCHOENEN!

FASHION | JE HEBT NOOIT TE WEINIG SCHOENEN!

Naast een tassen tic ben ik dol op het shoppen van schoenen. Ook al heb ik al een flinke collectie, ik blijf steeds opzoek naar “het” paar wat totaal anders is en waar ik helemaal happy van wordt. Natuurlijk koop ik niet alle schoenen die ik leuk of mooi vind en ik shop ook regelmatig weer wat nieuws voor mijn dochter Sterre. Haar voeten groeien volgens mij per maand, vorige maand paste Sterre nog maat 36 en die zitten nu ineens weer te krap?!

Met de warmte van de afgelopen weken heb ik vooral op teenslippers geslopen, maar nu het weer kouder is ben ik voor de herfst volop aan het rondneuzen naar enkellaarsjes & sneakers (ook al heb ik dus al 10-15 paar in de kast staan). Als ik dan weer een folder of een voucher per post binnenkrijg van Schuurman Schoenen, met daarbij een leuke kortingscode…dan kan ik mij amper nog beheersen 😉 Dat soort lokkertjes kan ik eigenlijk nooit weerstaan en korting is altijd welkom toch? En door dit soort acties heb ik nooit te weinig schoenen, ik blijf maar shoppen!

Sterre gaat volgende week maandag (3 september) weer naar school en aangezien zij ook alleen nog maar teenslippers heeft, gaan we de komende week voor haar op pad. Ik heb inmiddels al drie paar voor mezelf in het online winkelmandje liggen, maar Sterre gaat simpelweg voor.

Het grappig is wel dat mijn vriend steeds zegt dat ik absoluut geen nieuwe schoenen nodig heb en dat ik eerst de paren die in mijn kast staan beter kan dragen. Maar het is toch juist leuk om een beetje af te wisselen qua schoenen? Daarom heb je dus ook nooit te weinig schoenen, tenminste ik niet…omdat ik graag afwissel en een witte sneaker kan door vele details steeds weer een beetje anders zijn -kuch ik praat zo mijn laatste aankopen een soort van goed-.

Ik ben trouwens wel een beetje verbaasd over hoe snel een kindervoet groeit. Het lijkt onderhand wel of ik om de 6-7 weken weer een nieuwe schoenen voorraad voor Sterre aan het shoppen ben. Als het groeien zo doorgaat heeft ze binnenkort dezelfde maat als mij…en dan moet ik mijn sneakers toch wel gaan veiligstellen 😉

 

Nou ben ik vast niet de enige vrouw die dol is op het shoppen van o.a. schoenen en ik weet zeker dat er genoeg lezeressen zijn die een veel grotere en mooiere collectie hebben. Dus dames (en heren!) ik ben erg benieuwd hoe groot is jullie schoenencollectie?

 

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. chucky1012
  augustus 30, 2018 / 8:33 am

  Had ik maar een garderobekast vol met schoenen ?

 2. Sanne
  september 18, 2018 / 3:18 pm

  Ieder seizoen koop ik minstens 2 paar. Helaas recent 2 vuilniszakken moeten weggooien, dus vrees dat ik een kleine verslaving heb aan schoenen. Oepsie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge