Nieuwe artikelen:

 • De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode

  De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode
 • Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?

  Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?
 • Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!

  Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!
 • Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

  Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig
 • Notino.nl Black Friday 2022

  Notino.nl Black Friday 2022
 • Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

  Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?
 • Madison Kate by Tate James

  Madison Kate by Tate James
 • Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

  Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben
 • Kylie Cosmetics Kylie Holiday Collection

  Kylie Cosmetics Kylie Holiday Collection
 • Fashion Inspiratie | Protest Sportswear fall/winter 2022 + Kortingscode

  Fashion Inspiratie | Protest Sportswear fall/winter 2022 + Kortingscode

PERSONAL | NOG EVEN NAGENIETEN VAN ONZE VAKANTIE

PERSONAL | NOG EVEN NAGENIETEN VAN ONZE VAKANTIE

Begin dit jaar hebben wij een vakantie geboekt en helaas zijn wij daar donderdagnacht alweer van terug gekomen. Onze eerste vakantie samen in het buitenland, ik had er zoveel zin in! Roy zijn ouders zijn ook mee gegaan en zo stapte we woensdag 8 augustus in de auto richting Duitsland, voor onze eerste stop en hotelovernachting.

De terugreis heeft Roy in één stuk gereden, na 18 uur rijden waren we donderdagnacht thuis gekomen. Inmiddels is alle vakantie was alweer weggewerkt en vandaag begint Roy weer met werken. Sterre heeft nog een week vakantie, volgende week maandag (als ik jarig ben) gaat Sterre het groep 6 avontuur beginnen.

Ik vind het zo bizar dat deze weken om zijn gevlogen, gelukkig zijn er genoeg foto’s genomen om te kunnen nagenieten van onze vakantie. Over de vakantie zelf wil ik nog niet te veel verklappen, daar wil ik namelijk nog een apart artikel over schrijven. Maar het was zo leuk en mooi, dat ik voor volgend jaar ook al aan het rondkijken ben 😉

Sterre haar nieuwe groep 6 avontuur is ook spannend! Na een jaartje blijven zitten, heeft ze er zoveel zin in. Vooral dat ze nu een meester heeft vind ze super leuk en ook haar vriendinnen ziet ze weer terug in de bovenbouw. Komende week gaan Sterre en ik nog even richting Enschede om te shoppen bij de Primark en misschien ook nog een keertje naar de bioscoop, maar verder is het vooral lekker relaxen en rustig aandoen.

Omdat ik nog een week samen met Sterre wil genieten, ga ik pas vanaf volgende week maandag zelf ook weer volledig aan het werk. Het blogschema zal dus nog niet heel erg continue zijn, maar er staan gelukkig nog genoeg andere artikelen online om te lezen.

Op vakantie heb ik twee weken niet achter mijn laptop gezeten en bijna niks gedaan op het internet (alleen af en toe een artikel gedeeld op social media). Ik had verwacht dat er afkickverschijnselen zouden komen, maar eigenlijk kwam er een soort van rust. Niet meer elke dag bezig zijn met allerlei social media kanalen en steeds mijn mobiel erbij pakken…

Anyway dit was even een kleine soort van update, Roy is net gaan werken en Sterre hoor ik ook alweer uit bed komen. Ik ga de woonkamer een beetje opruimen (hebben gisteren heel gezellig visite gehad) en dan voor Sterre een ontbijtje klaar maken.

 

Ik wens jullie een hele fijne week toe <3

 

 

post signature

Volg:

5 Reacties

 1. chucky1012
  augustus 27, 2018 / 8:42 am

  Klinkt als een fijne holiday.
  Fijn even geen social media…..

  Geniet nog lekker van een de laatste week holiday Xoxo

 2. augustus 27, 2018 / 11:01 pm

  Geniet nog even lekker van je vakantie, wat vliegt de tijd. Benieuwd naar je foto’s!…Fijn dat Sterre ook weer uit kijkt naar school en een meester voor klas is vaak hartstikke leuk!

 3. Beautycutiestyle
  augustus 28, 2018 / 7:23 am

  Klinkt gezellig (ღ˘⌣˘) En stiekem is het dan een goed teken dat het voorbij gevlogen, time flies when your having fun ;-}

 4. augustus 28, 2018 / 7:48 pm

  Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van de vakantie! Ik ben het ook met je eens dat de zomer voorbij GEVLOGEN is. Die van ons stond natuurlijk geheel in het teken van onze twee bruiloften. Maaaaaanden kijk je er naar uit en dan opeens ‘poef’ is het allemaal voorbij. Inderdaad; gelukkig hebben we dan de foto’s nog, alhoewel we de meesten nog moeten krijgen. Maar dat is inderdaad iets om naar uit te kijken. Voor Sterre alvast veel succes en plezier in groep 6!
  bychristiana onlangs geplaatst…Ik kreeg een Observ huidanalyse bij Boots apotheek in UtrechtMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge