NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Jimmy Choo
Huda Beauty
Bareminerals
Dior J’adore
Estée Lauder
Nuxe
Dior
Jimmy Choo
Huda Beauty
Bareminerals
Dior J’adore
Estée Lauder
Nuxe
Dior

Nieuwe artikelen:

 • OPPO LANCEERT NIEUWE IJSSMAKEN IN NEDERLAND: 60% MINDER CALORIEËN & SUIKER

  OPPO LANCEERT NIEUWE IJSSMAKEN IN NEDERLAND: 60% MINDER CALORIEËN & SUIKER
 • CLARINS TONIC BODY PRODUCTS

  CLARINS TONIC BODY PRODUCTS
 • BE CREATIVE MAKE UP MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA

  BE CREATIVE MAKE UP MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA
 • #ME-TIME MET PIXI BODYTREATS

  #ME-TIME MET PIXI BODYTREATS
 • 7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #17

  7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #17
 • NIEUW | ROCHAS GIRL EAU DE TOILETTE

  NIEUW | ROCHAS GIRL EAU DE TOILETTE
 • 5 NIEUWE LENTE PARFUM LANCERINGEN

  5 NIEUWE LENTE PARFUM LANCERINGEN
 • TIP | THE BODY SHOP INTRODUCEERT REFILL STATIONS

  TIP | THE BODY SHOP INTRODUCEERT REFILL STATIONS
 • NIEUW CLARINS LIP COMFORT OIL SHIMMER

  NIEUW CLARINS LIP COMFORT OIL SHIMMER
 • IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN HEMP CARE

  IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN HEMP CARE

WELEDA OPENT 3 CITY SPA’S IN NEDERLAND

WELEDA OPENT 3 CITY SPA’S IN NEDERLAND

Persbericht – Weleda, producent van 100% natuurlijke verzorgingsproducten, opent dit jaar 3 City Spa’s in Rotterdam, Den Haag en Oegstgeest. In deze toegankelijke en duurzaam ingerichte salons kun je voortaan terecht voor massages en gezichtsbehandelingen in lijn met Weleda’s holistische visie.Weleda opent 3 city spa's in Nederland


DE ULTIEME WELEDA-BELEVING

“Voor ons is dit een zeer logische stap,” vertelt Marc van Boven, Algemeen Directeur en initiator van dit project. “Het is onze missie om de kracht van de natuur door te geven aan de mens. Via onze massages, gezichtsbehandelingen en workshops kun je voortaan letterlijk aan den lijve ondervinden hoe we natuur, verzorging, schoonheid en gezondheid combineren en hierbij het zelfherstellend vermogen stimuleren. Het belevingsaspect maakt integraal deel uit van het merk Weleda en we zijn enorm trots dat we dit nu ook op deze manier kunnen aanbieden.” Nederland is het eerste land waar dit concept gelanceerd wordt. Indien succesvol, volgen andere landen in Europa, waaronder Duitsland en België.

IN HET RITME VAN DE NATUUR
Elke Weleda City Spa bestaat uit vier behandelkamers die zo zijn ontworpen dat de rust en privacy van de klant optimaal gerespecteerd wordt. De behandelingen, uitgevoerd door een gediplomeerd team van experts, zijn ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur. Marc van Boven: “Dit zie je bijvoorbeeld terug in de massageritmes, die enerzijds door de aard van bepaalde planten geïnspireerd zijn, en anderzijds de ritmes in het menselijk lichaam weerspiegelen. Daarom werkt dit zo rustgevend en voelt het zo vertrouwd. En uiteraard spelen de natuurlijke producten met hun unieke samenstelling en geur de hoofdrol, welke behandeling je ook kiest.”

DUURZAAMHEID TROEF
Duurzaamheid, een van de belangrijkste pijlers van Weleda, is ook bij de City Spa’s een belangrijk thema. “Waar mogelijk zijn de bouwmaterialen 100% duurzaam: van de zelf ontworpen balie tot snelgroeiende houtsoorten,” legt Marc van Boven uit. “Ook gebruiken we groene energie. Daarnaast zijn de Spa’s -net als Weleda zelfvolledig klimaatneutraal. Onze hoofddoelstelling bij het ontwerp was het combineren van onze duurzaamheidsambitie, de hoogste kwaliteitsnormen en functionaliteit. Net zoals bij onze producten.”

LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE
De drie locaties, Rotterdam, Den Haag en Oegstgeest, zijn gekozen omdat ze vlot bereikbaar zijn en dus toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. “De doelgroep die we willen bereiken is behoorlijk breed. De Weleda City Spa’s zijn bedoeld voor iedereen die een me-time moment kan gebruiken om weer in balans te komen. Ons doel is dat elke klant weer herboren naar buiten gaat”.

ADRESSEN:
Aert van der Goesstraat 27, Den Haag
Weissenbruchlaan 46, Rotterdam
De Kempenaerstraat 24, Oegstgeest

Volg:

3 Reacties

 1. Tonnia
  november 1, 2018 / 12:09 pm

  leuk maar jammer dat het allemaal zo ver weg is

 2. Loes
  november 1, 2018 / 3:57 pm

  Goed bereikbaar? Hoezo? de randstad kent de meeste files van heel Nederland.Ben je ook mentaal geheel relaxtkun je je daarna in de enorme verkeersdrukte begevn. ik denk dat de ontspanning na zo’n tocht weer helemaal verdwenen is. Bovendien trekt een meer landelijke omgeving mij veel meer als het om wellness gaat.

 3. chucky1012
  november 1, 2018 / 7:30 pm

  Leuk en ben er zo benieuwd naar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Catrice Glitter Storm
PREVIEW | CATRICE GLITTER STORM LIMITED EDITION

Wie wordt er niet blij van wat extra glam in haar make-up look? Wij krijgen geen genoeg van glitter, glans...

Close