Nieuwe artikelen:

 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024

TIPS VOOR MOOIE VERZORGDE HANDEN

TIPS VOOR MOOIE VERZORGDE HANDEN

Deze maanden is iedereen druk met het wassen van de handen, dit is nodig maar maakt de huid wel droog en gevoelig. Daarom dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een aantal tips voor mooie verzorgde handen te delen.

Qua verzorging is iedereen vaak bezig met het lichaam en gezicht, maar de handen worden regelmatig overgeslagen. Terwijl je handen en de huid juist zo belangrijk is om goed te verzorgen. Vooral nu de herfst-en wintermaanden er aan komen plus het vele handen wassen heeft je huid flink wat te voortduren. En het staat natuurlijk een stuk verzorgder, als je bijvoorbeeld je nagels niet bijt (dat heb ik jaren gedaan).

Breng een mooie kleur aan op je nagels

Je handen vallen natuurlijk helemaal goed op, als je nagels een mooie kleur hebben. Ik ben zelf vooral gek op Gellak, omdat dit meerdere weken goed blijft zitten en verkrijgbaar is in heel veel kleuren. Voordat je begint met het lakken van je nagels, is het belangrijk om je nagelriemen terug te duwen en je nagels in de gewenste vorm te knippen/vijlen. Deze tools zijn gelukkig ook allemaal online bij Yinger Cosmetics verkrijgbaar. Hou je niet zo van opvallende kleuren? Dan zou ik voor een nude of doorzichtige lak gaan. Het leuke aan gellak is dat de mogelijkheden eindeloos zijn en je kan zelf ook toffe nail arts maken. Door eenvoudig kleuren met elkaar te combineren, glitters enzovoort.

Zorg voor een thuis spa momentje

Geen zin om naar een salon te gaan? Dat hoeft ook helemaal niet, je kan thuis ook een spa momentje creëren. Zo zijn er diverse producten die je kan gebruiken voor zachten handen zoals een handscrub, handmasker en een fijne verzorgende handcrème. Sowieso door het vele handen wassen breng ik vaker gedurende even een beetje handcrème aan.

Ik let bij de producten wel goed op de ingrediënten, zo kan een alcohol of parfum in je crème juist een uitdrogend effect hebben op je huid. En dat is natuurlijk juist wat je wilt vermijden. Tegenwoordig heeft bijna elk merk wel een handcrème in het assortiment, van budget tot wat duurder.

Laat je nagels af en toe ook ademen

Als je vaak gellak aanbrengt, kan het voorkomen dat je nagels een wat gelere kleur krijgen. Dit staat natuurlijk niet mooi en verzorgd, hoe je dit kan oplossen? Door je gellak te verwijderen en je nagels een aantal dagen even ongelakt te laten. Zo krijgen je nagels weer even de tijd om te ademen en verdwijnt de gele kleur ook weer.

Verder vind ik het persoonlijk mooier om je nagels niet te bijten of mega lang te hebben, maar dit is natuurlijk voor ieder verschillend. Gebruik regelmatig een olie voor je nagelriemen en zorg dat je huid goed gehydrateerd blijft (extra tip: drink voldoende water op een dag). Met deze tips en ongeveer 10-20 minuten per week, maakt dit toch al wel een heel verschil voor je handen.

Hebben jullie nog aanvullende tips voor mooie en verzorgde handen?

Misschien ook interessant om te lezen >> Nikkietutorials X Beautybay Eyeshadow Palette

Volg:

3 Reacties

 1. Tonnia
  september 11, 2020 / 4:00 pm

  fijne tips moet ik ook vaker de tijd voor nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge