Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

NIKKIETUTORIALS X BEAUTYBAY EYESHADOW PALETTE

NIKKIETUTORIALS X BEAUTYBAY EYESHADOW PALETTE

Eind vorig maand heeft Nikkietutorials samen met Beautybay.com een oogschaduw palette uitgebracht. Zonder ook maar een moment te twijfelen wist ik gewoon…dit palette moet ik hebben! En dat is gelukt, ik heb het Nikkietutorials X Beautybay Eyeshadow Palette inmiddels binnen en ben er gelijk mee aan de slag gegaan.

Nikkietutorials X Beautybay Pressed Pigment Eyeshadow Palette €30

“It’s the moment we’ve all been waiting for, Glow Babies! Introducing the limited-edition NikkieTutorials x BEAUTY BAY Pressed Pigment Palette. We know you’re going to be as obsessed as we are! Featuring 20 pressed pigment shades curated by NikkieTutorials herself, the palette is packed with all the mattes, shimmer, and duo chromes you need to create Nikkie-approved looks. Designed to showcase the two sides of Nikkie’s personality, the bright and the dark, the palette features BEAUTY BAY’s iconic high-pigment formula for that major staying power. Have the best time creating, Glow Babies!”

Normaal begin ik een review met wat meer informatie over een merk, maar ik gok dat iedereen toch wel weet wie Nikkietutorials is?! Beautybay.com is een grote online webshop met hele toffe merken en fijne verzending naar Nederland. Deze samenwerking is limited edition, inmiddels is het palette uitverkocht…maar er komt binnenkort weer een nieuwe voorraad online.

Het Nikkietutorials X Beautybay palette bevat twee kanten: felle gekleurde oogschaduws en wat donkere kleuren. Beide zijn onderverdeeld in twee helften, dit is ook terug te zijn bij het design van het palette. Dit is al een tof detail! Ook al zijn het niet allemaal kleuren die ik dagelijks gebruik, ik wilde Nikkie wel graag supporten <3

Niet alleen de kleuren zijn uniek en vrolijk, maar ook de namen zijn weer een leuk/mooi detail. De namen zijn een combinatie van Engels en Nederlands, zoals bijvoorbeeld de kleur Basic Trut of de gele kleur vla. Nikkie is zelf niet echt fan van groene oogschaduws, daarom heet die kleur ook EW en is het ook geen typische groen tint. De rood in dit palette was de favoriete kleur van haar overleden broertje Mikai. En zo heeft elke kleur wel een bijpassende naam met een betekenis. Alleen deze details allemaal bij elkaar maakt het een uniek oogschaduw palette.

Eerste rij swatches v.l.n.r.: Redemption, Blend & Snap!, Ivy, Slasher & 5 AM

Tweede rij swatches v.l.n.r.: Roxy Catan, Vla, Mikai, Mila & Underground

Derde rij swatches v.l.n.r.: Plot Twist, Aura, Basic Trut, All-in & EW

Vierde rij swatches v.l.n.r.: Pride, Zomer, Mama Tutorials, Amsterdam & Mr Tutorials

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden toch? Nou in dit geval wel! Hallooo wat een pigmentatie. De shimmers zijn zo mooi en uniek, alleen daarom zou ik dit oogschaduw palette aanrader. Maar ook de matte kleuren zijn ontzettend gepigmenteerd en voelen fluweel zacht aan.

Ik heb geen primer of setting spray gebruikt tijdens het maken van de swatches, kan je nagaan hoe intens de kleuren zijn mocht je dit wel gebruiken. Voor het maken van een ooglook raad ik je wel aan om altijd een oogschaduwbasis te gebruiken. Het blenden van deze oogschaduws gaat gemakkelijk, zonder kleurverlies of mega veel fall out.

Het is gewoon jammer dat het Nikkietutorials X Beautybay Eyeshadow Palette limited edition is, maar aan de andere kant snap ik het wel. Zo is dit palette een echte collectors items voor haar fans en make-up lovers. Daarnaast vind ik het ook tof dat dit palette nog redelijk betaalbaar is, vaak zie je bij influencer samenwerkingen dat prijzen toch een stuk hoger liggen. Mocht het Nikkietutorials X Beautybay Eyeshadow Palette (vegan en dierproefvrij) binnenkort weer te koop zijn, dan raad ik je aan niet lang te twijfelen en snel te bestellen 🙂

Misschien ook interessant om te lezen:
Clay And Glow Exfoliating Face Scrub
Weekly Diary Week 36 2020
Gucci Beauty Poudre de Beauté Eclat Soleil

Volg:

4 Reacties

 1. september 8, 2020 / 1:42 pm

  Underground en Mr Tutorials vind ik het mooist, wauw! Ik vind het alleen lastig om zulke felle kleuren te gebruiken.

 2. september 8, 2020 / 2:29 pm

  Ik vind die Nederlandse namen erg tof. Ben benieuwd hoe buitenlandse beauty lovers Vla, Basic Trut en Zomer gaan uitspreken
  Tessa onlangs geplaatst…Review: Mac Chili LipstickMy Profile

 3. september 10, 2020 / 5:00 pm

  Wat een prachtig palette en geweldige pigmentatie ook! Vormgeving vind ik ook heel mooi. Applausje voor Nikkie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge