Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

DE TIEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017

DE TIEN BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN 2017

Oeff wat is 2017 omgevlogen! Het is alweer december en ik vind dit zelf altijd de gezelligste maand van het jaar (kerst, familie, lekker eten…). Voor Pinkit.nl was het weer een postief jaar en de komende maanden komen er weer genoeg leuke/mooie artikelen & samenwerkingen online. In dit artikel deel ik de tien best gelezen artikelen van 2017…het is weer een verrassende uitslag!
Estée Lauder Blockbuster 2017

1. Unboxing Estée Lauder Blockbuster 2017 (klik hier)

Ook al staat dit artikel nog maar enkele weken online, het staat met stip op de eerste plek! Ik ben mega blij met alle prachtige producten die er in zitten, maar ook met de aantallen. Dit artikel was gelijk al een knaller en is ook ontzettend vaak gedeeld op buitenlandse website’s (zoals een forum uit Polen). Blijkbaar ben ik één van de weinige bloggers die een foto unboxing over de Estée Lauder Blockbuster 2017 online heeft gezet…ik kijk al uit naar die van volgend jaar 😉

2. Feisty Pets – Een schattige/ondeugende knuffel (klik hier)

Op nummer 2 staat een artikel waar van ik het niet had verwacht…de Feisty Pets! Waarom ik dit niet had verwacht? Het artikel was in de eerste weken goed gelezen…maar de aantallen gingen pas rond oktober/november de lucht in. Blijkbaar is er een bepaalde hype op Facebook geweest (door een filmpje met een kindje dat schrikt van een Feisty Pets) en toen zijn er mensen gaan Googlen! Dit artikel is ook weer gedeeld op diverse website’s (leuk dat je achter de schermen van je website deze informatie kunt terug vinden). Zo zie je maar dat een artikel na een aantal weken/maanden als nog heel goed gelezen kan worden.

3. Boozyshop Shoplog & Mystery Gift Bag (klik hier)

Gastblogger Nikita heeft een artikel geschreven over haar Boozyshop bestelling. Bij haar bestelling heeft kreeg ze ook een Mystery Gift bag en die heeft ze ook in dit artikel laten zien. Dit artikel laat weer de kracht van Google zien, want elke keer als Boozyshop een Mystery Gift Bag gratis bij een bestelling weggeeft…gaan mensen Googlen naar de eventuele inhoud en komen ze bij dit artikel uit.

mooi & gezond algemeen

4. En toen lag Sterre in het ziekenhuis (klik hier)

Vorig jaar was Sterre opgenomen in het ziekenhuis vanwege een nierbekkenontsteking. Als ik dit artikel lees springen de tranen weer in mijn ogen…wat een nare periode was dat (en die maanden daarna ook met veel controles en nog meer pijn/ontstekingen). Dit was ook één van de oorzaken dat ik soms op Pinkit.nl wat afwezig was en mijn blogschema een beetje aan de kant gooide. Gelukkig is Sterre inmiddels helemaal opgeknapt en zijn de ontstekingen (en vooral de pijn) al een paar maanden helemaal weg *even afkloppen*.

5. Douglas Make-up Heaven Lipstick Take It Red (klik hier)

Dit jaar heeft de Douglas heel veel mooie eigenmerk beauty producten gelanceerd. Mijn favoriete product staat op nummer 5! Ik heb inmiddels ook al andere tinten en hopelijk worden er nog meer kleuren aan het assortiment toegevoegd.

AURA Mugler

6. AURA Mugler Eau de Parfum (klik hier)

In augustus is de nieuwste parfum van Mugler gelanceerd: AURA! Ik ben zelf groot fan van Angel, maar AURA heeft ook een speciaal plekje in mijn beauty-hart. En kijk die flacon…prachtig toch?!

7. Smashbox Cover Shot Eye Palette Golden Hour (klik hier)

Huh is het alweer bijna een jaar geleden dat ik dit product van Smashbox heb gekocht?! Ik had dit palette al via Youtube voorbij zien komen en moest het gewoon hebben. Het Smashbox Cover Shot Eye Palette is in samenwerking met Shay Mitchell en als groot PLL-fan moest ik wel een exemplaar hebben. Ik ben uiteindelijk gegaan voor Golden Hour en ik ben nog steeds heel blij met deze aankoop.

8. Clarins Instant Light Lip Comfort Oil Mint (klik hier)

Mijn favoriete beauty product op dit moment en dan staat het ook nog eens in de top 10 #superleuk. De Clarins Instant Light Lip Comfort Oil is verkrijgbaar in diverse varianten en mint is echt mijn ultieme favoriet (ik heb er al twee opgemaakt). Mocht je meer willen weten over dit fijne product lees dan zeker even de review.

9. Grootste Action van Nederland in Enschede (klik hier)

Artikelen over de Action vallen vaak wel in de smaak, vooral als het om de grootste Action van Nederland gaat. Dit artikel komt uit 2016 en wordt nog steeds goed gelezen. Ik ben al diverse keren hier wezen shoppen, het assortiment is echt een stuk beter dan het filiaal hier in Hengelo (het is er ook wel een stuk drukker…).

Hatchimals CollEGGtibles

10. Hatchimals CollEGGtibles (klik hier)

De afgelopen maanden zijn er ontzettend veel nieuwe speelgoedtrends ontstaan zoals LOL Surprise, Num Noms en Hatchimals CollEGGtibles. Sterre vind deze drie trends het leukste en vooral de Hatchimals CollEGGtibles zijn mega schattig om te verzamelen.

 

En dat waren de tien best gelezen artikelen van 2017, weer een hele diverse mix! Ik vind het bizar om te zien dat sommige artikelen zo’n “hit” zijn geworden dankzij Google (of eigenlijk dankzij de mensen die aan het Googlen waren). En natuurlijk ook door mijn lieve/trouwe bezoekers….echt onwijs bedankt voor alle lieve/leuke en grappige berichtjes en reacties <3 In 2018 komen er natuurlijk weer heel veel nieuwe artikelen online, mochten jullie nog bepaalde verzoekjes hebben laat dat dan zeker even achter in een reactie.


Ik wens jullie alvast een gelukkig en vooral gezond 2018 toe!!

 

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. december 30, 2017 / 7:48 am

  Altijd leuk om te lezen; favorietenlijstjes. Ook leuk om te zien dat er blogposts met allemaal verschillende onderwerpen in die top 10 staan. Ai, nierbekkenonsteking, arme Sterre, daar kun je inderdaad flink ziek van zijn:-( Gelukkig is ze inmiddels weer helemaal opgeknapt.
  bychristiana onlangs geplaatst…Paris exclusive | Chanel boutique & Kate Spade + shoplogMy Profile

 2. Nikita
  december 30, 2017 / 9:59 am

  Wat een verrassende top 10, leuk om te lezen.

 3. december 30, 2017 / 11:07 pm

  Zo fijn om te zien wat de artikelen waren die het beste gelezen werden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge